featured

Çıplak Bir Yaşam Nüdistler… Florida’da Bir Çıplaklar Köyü ve Jamaika’da Çıplaklar Düğünü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nüdistler… Bu yaşam tarzını benimseyenler, insanın topluluk içerisinde dahi üzerine hiç bir kıyafet giymeden yaşanması gerektiğine inanır. Doğal olanın bu olduğunu savunurlar. Kendi aralarında bir araya gelip vakit geçirirler.
Bu yaşamı benimseyen Floridalı bir çiftte Kevin ve Shannen. Florida’da bir çıplaklar köyünde yaşıyorlar. Kevin bir mühendis, Shannen ise diyetisyen.
Florida’da bir çıplaklar köyünde yaşıyorlar. Kevin bir mühendis, Shannen ise diyetisyen.
Bir kaç yıldır arkadaşlar ve aynı evi paylaşıyorlar. İş yerlerine çıplak gidemiyorlar ama yaşadıkları köy bir Nüdist (Çıplak Yaşamayı Tercih edenler) köyü. Köyde sokakta çıplak dolaşmalarında bir sorun olmadığını söylüyor. Kevin ve Shannen bir kaç yıl önce tanışmışlar ve çok iyi anlaştıklarını ve bu yüzden de evlenmeye karar vermişler.
İlginizi Çekebilir: Dünyada Yaşayan 10 İlginç Hayvan Türü
Nasıl bir düğün yapacaklarını düşünürken bir arkadaşları Jamaika’da çıplak toplu düğün organizasyonu olduğunu söylemiş. Onlarda orada düğün yapmaya karar vermişler.
Kevin Çıplak komşularına çıplak düğün fikrini açıklamak için bir mangal partisi bile vermiş.
Kevin bu kararını açıklamak için çıplak komşularıyla bir mangal partisi bile vermiş. Yaşadıkları nudist köyü tamamen çıplak yaşamayı tercih eden insanlarla dolu. Burada yaşayanlarda bunu gayet normal karşılıyor ki herkes hayatından memnun.
Shannen ise Kevin’ı çok sevdiğini evlilik kararı aldıklarına çok mutlu olduğunu söylüyor. Çıplak evlenme fikrinin onun için rahatsız edici olup olmadığını soranlara ise hayatının aşkıyla tropikal bir yerde çıplak evlenme fikrinin onu heyecanlandırdığını söylüyor. Bu fikri duyunca kendi ifadesiyle havalara uçmuş.
Shannen ise Kevin’ı çok sevdiğini evlilik kararı aldıklarına çok mutlu olduğunu hayatının aşkıyla tropikal bir yerde çıplak evlenme fikrinin onu heyecanlandırdığını söylüyor.

Peki Nasıl Olur Bu Nüdistlerin Düğünü ?

Gelinlik ve damatlık olmayan bir düğün nasıl olurdu ? Birde herkesin anadan üryan olduğu bir düğün. Bizler için korkutucu gelse de nüdistler için bu normal.
Nüdist düğününde gelinler beyazlara bürünmek yerine vücutlarına sanatsal resimler işletiyor. Erkekler ise küçük aksesuarlar kullanabiliyor.
Nüdist düğününde gelinler beyazlara bürünmek yerine vucutlarına sanatsal resimler işletiyor.
Klasik bir düğünde gelinin gelinliği, damadın damatlığı herkes tarafından konuşulup yorumlanırken, nüdist düğünlerinde görülecekler pekte herkesin ilgileneceği tarzda değil.
Hatta birisi siz bir nüdist düğününe davetiye getirirse gitmek için hemen karar vermeyin 🙂

Nikahı kıyan kişi ise bir organizatör. Bu durumun gayet normal olduğunu kıyafet olup olmamasının evlilik kurumunu zedelemediğini söylüyor. Verilen sözlerin yaşam tarzından bağımsız olduğunu da ayrıca ifade ediyor.
Bir Çıplaklar Düğünü Toplu Fotoğrafı
Yaşamlar hayatlar tabiki tercih meselesidir. Fakat toplumda kıyafet giymek medeniyetin on binlerce yılda oluşturduğu bir kültürdür. Elbette insanlar isterlerse çıplak evlenebilirler. Kendileri gibi insanlarla bir köy kurup orada yaşayabilirler. Dünyada bir kaç yüz insan bu şekilde de yaşıyor. Ne diyelim Allah Akıl sağlığı sıhhati versin ve mutlu olsunlar :))
Bu Konuyla İlgili National Geographic’in Belgeseleni izmeke İsterseniz buyrun…
https://www.youtube.com/watch?v=ukTza-tmvEE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!