featured

Daha Cool Bir Erkek Olmak İster misiniz? İşte Erkekleri, Olduğundan Daha Cool Gösteren 10 Önemli Detay!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha cool ve seksi bir erkek olmak ister misiniz? Evet, dediğinizi duyar gibiyiz. Biliyorsunuz, kadınlar söz konusu olduğunda erkeklerin işi bir hayli zor… Öyle ki, onların kalbine girmek için bile 40 fırın ekmek yenmesi gerekebiliyor. Ancak söz konusu cool erkekler olduğunda açılmayacak kalp kapısı da yok! Peki, nasıl daha fazla cool görünebilirsiniz? Neler yapmalısınız? İşte 10 adımda daha cool görünmenizi sağlayacak o önemli bilgiler…

1- Bakımlı Bir Erkek…

Daha cool ve seksi görünmek istiyorsanız, o halde bakımlı olmanız gerektiğini bilmelisiniz. Bakımlı bir erkek, kadınlar tarafından 100 km öteden dahi fark edilecektir. Bu nedenle saçınıza, sakalınıza ve giyiminize çekidüzen vermenizi öneririz.

2- Dövme Detayı

Dövme sevmeyen kadın var mıdır? Bizce yoktur varsa da çok azdır. Tasvip edilsin edilmesin bir erkeğe dövme fazlasıyla yakışıyor. Özellikle karakteristik bir dövme ise ya da gizemli bir anlam taşıyorsa o zaman, çok daha çekici görünmeniz içten bile değil doğrusu!

3- Naif Bir Ses Tonu

Kaba konuşan bir erkek size çekici geliyor mu hiç? Muhtemelen gelmiyordur. Oysa ki, yumuşak bir ses tonu ile konuşan diksiyonu düzgün bir erkek hayal edin. Birçok kadın karşısındaki erkeğin ses tonu ile yakından ilgilenir. Bu nedenle bağır, çağır bir konuşma tarzı sizi çekici değil, itici yapacaktır.

4- Dağınık ya da Derli Toplu Saçlar

Erkeklerin saçı ya dağınık ya da derli toplu olacak, ortası yok! Kadın erkek fark etmeksizin özensiz salık bırakılmış saçların kusursuz bir çekiciliği vardır. Ancak saçlarınız uzun ise özensiz bir saç görüntüsü sizi itici yapabilir. Kısa saçlı iseniz saçınızı kararında özensiz, uzun saçlı iseniz ise saçlarınızı derli toplu bırakmanızı öneririz.

5- Gülümseme

Güzel gülen bir erkeğin cool görünmeme ihtimali yok… Güzel bir gülüş, karanlık bir eve sızan güneş ışığına benzer lafını belki bilirsiniz. Çoğu zaman kahkaha dolu bir gülüş yerine, hafif ve çekici bir gülüş daha etkili olacaktır. Bu nedenle karşı cinsi etkilemek adına daha nazik bir gülümsemeyi benimsemenizi öneririz.

6- Mimik ve Bakışlar

Bizce bir erkeği en çekici gösterecek detay mimik ve bakışlardır. Altında birçok anlam yatan bakışlar, karşınızdaki kişiyi etkilemede oldukça başarılı olacaktır. Bunun yanı sıra utangaçlığınızı, mutluluğunuzu, sevimliliğinizi ortaya koyacak mimiklerde çekicilik söz konusu olduğunda olmazsa olmazdır.

7- Zeka

Erkeklerde zeka gerçekten oldukça önemli bir detaydır. Konuşması ile esprileri ile zekasını ortaya koyan bir erkek kadar çekicisi asla yoktur. Bu nedenle bir ortamda cool görünmek adına mantıklı konuşmalı ve kaliteli espriler yapmaya özen göstermelisiniz.

8- Güzel Yemek Pişirmek

Bir erkek yemek pişirmede başarılı ise, kadınların gözünde bir adım öndedir. Kadınların ileriye dönük insanlar olduğu ve daima geleceği önemsediğini sakın unutmayın. Bunun yanı sıra kadınların mutfakta uzun uzun izleyebileceği becerikli erkeklerle yakından ilgileneceğini de kulağınıza küpe edin.

9- Giyim Tarzı

Yapılan araştırmalara göre kadınlar en çok yakışıklı erkekleri değil, giyim tarzı dikkat çeken erkekleri cool buluyormuş. Dahası onlar güzel giyinen erkeklerle ilişki yürütmeyi tercih ediyorlarmış. Ancak bu noktada tarzınızı en çok yansıtan giyim tarzını benimsemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Klasik bir erkek olup, ultra sportif giyim tarzını tercih etmek çekici olmak yerine itici olmanıza neden olabilir.

10- Sakal ve Bıyık

Bu listeye sakal ve bıyığı dahil etmemek olmayacaktır herhalde. Sakal ve bıyık, yakışıklı olmayan bir erkeği dahi cool ve karizmatik yapmaya yetecektir. Bu nedenle kendinizi çekici bulmuyorsanız, sakal ve bıyık yardımı ile yepyeni bir imaj yaratabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!