featured

Daha Genç Görünmek İçin Düşüncelerden İşe Başlayın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha genç görünmek isteyenler yaygın bir algıyla beraber çok sayıda deneme yapıyor olabilir. Yaşlanma süreçlerini tamamen sonlandırmak mümkün olmasa da olduğunuzdan daha genç görünmek size iyi bir his verecektir.

Neden 40 Yaşındayken 25 Görünmenin Yolu Aranır?

Bir insan neden 40 yaşındayken 25 yaşında gibi görünmek ister sorusu birçok kişinin aklına gelir. Yani neden bu kadar yaştan soğur hale gelindiği ayrıca bir konu olarak ele alınabilir.

İnsanlar ölümden korkularını görüntüleriyle çözme çabası içerisindedir. Görüntüde iyileşme olduğunda yaşam enerjisinin daha da artacağı ve olumlu görüşler alınacağı düşünülür. Öz saygı açısından yaşa bağlanan algı çok yaygın olduğu için bir açıdan hatalı bakış açısı olduğu da aşikardır.

Yaşından Küçük Göstermek İçin Ne Yapmalı?

Olduğunuz yaştan daha genç görünmek için genetik etkenler önem kazanıyor. Bazıları daha erken yaşlarda hızlıca kırışıklıklarla mücadele ederken bazıları için bu daha ilerideki yaşlara denk gelebiliyor. Genetik etkilerinizi tam olarak değiştiremeyeceğiniz için yaşam tarzınızda bazı değişikliklere kendinizi ikna etmelisiniz. Uzun vadeli sağlıklı yaşam tarzı için neyi devam ettirebileceğinizi düşünebilirsiniz.  

Yüzü Daha Genç Göstermek İçin Ne Yapmalı?

Genç görünmek için yüz gençleştirme uygulamaları yaygındır. Tıbbi güzellik merkezine giderek düzenli bakım yaptırabilirsiniz. Yüzünüzdeki yağlardan alarak kırışıklık olan bölümlere bunu yerleştiren uygulamalar kullanılabilir. Bu tür uygulamaları çok sık yaptırdığınızda bağımlılık haline de gelebilir.

Genç Görünmek İçin Erkek Davranışları Ne Diyor? Takıntılı Durumlar Erkeklerde Var mı?

Erkek cildi kadın cildine göre daha kalın yapıdadır.  Yağ oranı az olduğu için genç görüntü daha erken kaybolabilir. Fakat ters orantılı şekilde erkeklerde daha genç görünme takıntısı az rastlanan bir durumdur. Menopoz andropoz gibi durumlar haricinde söylemlerde pek gençlik takıntısına rastlanmaz.   Bazı erkeklerde iş gereği bir takıntı da olabilir. Bir açıdan kendini değerlendirmekle de alakalı bir durum vardır.

Kıyafetler ve Genç Görüntü İlişkisi| Genç Görünmek İçin Nasıl Giyinmeli? 

Herkesin giyim için seçimleri ve zevkleri değişeceği için tamamen değişken bir durum söz konusudur. Genç görünmek için nasıl giyinmek lazım şeklinde soru, etraftan nasıl değerlendirileceğiniz ve kendinizi tanımlamanızla alakalıdır. Bazıları eski dönem kıyafetleri sevebilir, bugüne uyarlayarak giysiler kullananlar da vardır. Bazıları tesettür giyim veya tek düze çarşaf da giyebilir. Bazıları renksiz atlet giyerek de geç görünebilir. Yani modaya uygunluk kavramı da çeşit anlamında görecelidir.

Gençleşmek İçin Mucize Öneriler | Daha Genç Görünmek İçin Ne Yapmalı?

10 yaş gençleşmek için ne yapmalı diyenler için işinize yarayabilecek genel önerileri sıralamakta fayda bulunuyor.

1.Gençleşmek İçin 1 Sır, Düşüncelerinizi Değiştirin

Görüntüden önce enerjinizi değiştirmeye odaklanmalısınız. İyi bir enerji görüntünüzün önüne geçer. Bu nedenle endişelerinizi azaltmalısınız. Endişeler sizi gereksiz konularda boşa yorduğu için hayata bakış açınızı olumsuz etkiler. Dolayısıyla yaşlanmış hissedersiniz.

2.Hyalüronik Asit İçeren Ürünler Araştırması Yapın

Bir sorun olduğunda nedenlerine odaklanmanız gerekiyor. Cildinizdeki dayanıklılık ve yenilenme hızınızın artması için hyalüronik asit içeren ürünlere odaklanabilirsiniz. Kollajen takviyeleri de etkili olacaktır. Yaşa bağlı azalan bu maddeler cildinizi içeriden ve dışarıdan destekler.

3. Cildi Gerginleştirmek İçin Maske Uygulayın

Gün içinde cildinizde sürekli ölü hücreler birikir, gözenekleriniz tıkanır. Dolayısıyla bunları temizlememek yeni hücreleri de geciktirebilir. Daha genç görünmenin yolları açısından düzenli maskenin özellikle sarkmalar başladığında daha da çok önemi vardır. Maske türlerini araştırarak doğal veya dermokozmetik odaklı ürünler kullanabilirsiniz.

4. Daha Genç Görünmek İçin Saç Modelleri

Saç modelleri ve yaş ilişkisi kadınlarda güncel modellere göre değişiyor.  Son yıllarda doğal dalgalar genç görüntünün yaygın algısı gibidir. Düz omuz hizası saçlar ve renk açısından da siyah, çikolata tonlar, küllü sarı genç gösteren detaylar arasındadır.   

5.Tesettür Giyim ve Çarşaf Giyim Seçenler Daha Genç Görünmek İçin Ne Yapıyor?

Çarşaf giyimde yüz bölgesi bazen görünür bazen de görünmez. Bu kategoride tek renk olduğu için yaşlanma genç kalma gibi konular da pek gündeme gelmiyor. Tesettür modası açısından da canlı tonlar, modern, geometrik çizgiler genç görüntü veriyor denebilir. Seçimlere göre değişen bir durum vardır. Yüz bölgesi daha genç görünmek için makyaj ile işleme tabi tutulabilir.

6. Genç Gösteren Makyajlar Nasıl?

Makyaj ve genç görüntü arasında her zaman olumlu etki olmayabilir. Çünkü makyajın kullanım amacı ve teknikleri ters etkiler de ortaya çıkarabilir. Dolayısıyla olabildiğince doğal makyajlar sizi daha genç gösterecektir. Yüz estetiği konusuna daha çok detayı inceleyebilir ve kliniklere başvuru yapabilirsiniz.10 yaş daha genç görünmek için yapılması gerekenler yazısına bakabilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!