featured

Daha İyi Seks İçin 6 Öneri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek ve kadın ilişkilerinin en doğal unsuru cinselliktir. Cinsellik, bir ilişkide olmazsa olmazdır. Çiftlerin birbirini tatmin ederek rahatlatması ve insanın doğal ihtiyaçlarından dolayı rahatlama isteğinde bulunması seksin temelini oluşturmaktadır. Daha yüksek derecede tatmin olmak ve daha iyi rahatlamak için daha iyi bir seks yapmak gerekmektedir.

Daha iyi seks için 6 Öneri ile beraber cinsel tatmin olma ve ihtiyaçların giderilmesinin yanı sıra duyulan haz da oldukça fazla yükselmektedir.

1.Seksi Önemsemek

Cinsellik ve seks, hayatımızın en önemli parçalarından ve en önemli ihtiyaçlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak kimi zaman sadece bir ihtiyaç olarak görülmesi ve tatmin olma duygusunun hemen ardından seksin önemini yitirmesi, seksin kalitesini düşüren en önemli unsurlar arasında almaktadır. Bu nedenle de seksi önemsemek ve ihtiyacın dışında keyif almak; mutlu olmak için büyük bir önem konusu olmaktadır.

2.Monotonluktan Kurtulmak

denemek, seksi daha önemli ve daha iyi bir hale getirmektedir. Aynı zamanda çeşitli fantezi önerileri ile de ilgilenerek daha da heyecanlı bir şekilde seks yapılabilir.

3.Görünüşü Düşünmemek

Daha çok kadınların takıldığı kilolar ya da bacaklarda kalmış tüyler gibi unsurlar nedeni ile düşünceler, duyguların önüne geçmektedir. Bu nedenle dış görünüşü bir kenara bırakarak tamamen duygulara odaklanmak, daha iyi bir sekse ortam hazırlamaktadır.

4.Seksten Bahsetmek

Kişilerin birbirleri ile cinsellik konularını konuşuyor olması, seksin daha kaliteli bir hale bürünmesini sağlamaktadır. Bu nedenle yatak dışında da seks ile ilgili konuşmaktan kaçınılmamalı ve sorunlar ya da istekler mutlaka dile getirilmelidir.

5. Ön Sevişmeyi Uzatmak

Ön sevişme, eşlerin cinsel tatmin konusunda daha yüksek bir doyuma ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle uzun süren ön sevişmeler; dokunma, temas, elle uyarma gibi durumlar sonraki seks için temel oluştururken aynı zamanda da hazzı arttıran unsurdur.

6.Cinselliğe Davet

Seks yapmak kimi zaman ilgi çekici gelmeyebilmektedir. Bu nedenle seks yapmayı daha keyifli bir hale getirmek istenebilmektedir. Bunun için dekolte bir elbise ya da seksi iç çamaşırları veyahut da seks shop’tan alınabilecek bir iki oyuncak, seks yapma isteğini ortaya çıkarabilmektedir. Bununla beraber partnerlerin birbirine masaj terapisi uygulaması, seks isteğini arttırmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!