featured

Daha Önce Duymadığınız En Güzel Sözler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel sözler insanın içini güneş gibi ısıtan bir detay olarak karşınıza çıkar. Özellikle de sevgiliye söylenen sözler yeni bir aşkın ilk kıvılcımıdır. Bunun için karşı tarafa ileteceğiniz sözlerin duygusal yönünün ağır olmasına özen gösterin. Özlem sözleri ise hasretin, özlemenin dile vurmasıdır. Özlemek güzeldir. Özlenen şeye duyulan hasretlik aşkı büyütür ve olgunlaştırır. Bu konuda yazılan güzel sözler size yol arkadaşı olacaktır.

Seni çok özlüyorum. Gittiğinden günden beri hayalinle dertleşip sohbet ediyorum.Bana unut diyorlar. Özleme diyorlar. Bilmiyorlar ki içimde büyüyen koca çınarın öyküsünü. Seni çok özledim bir tanem.Sesin uzaktan geliyor kulaklarıma. Gitmiyor kahkahaların. Özlüyorum be sevdiğim.Rüzgara adını fısıldadım. O şimdi uzakta dedi. Gidemez misin dedim. Saçları incidir dedi. Doğru dedin. Saçları rüzgarda savrulan bir yaprak gibiydi.

Özlediğinizi Ona Anlatın

Sevdiğinizi özlüyorsanız bunu ona ifade edin. Çünkü özlem aşkı büyütür. Bu da daha iyi bir ilişkinizin olmasına yardımcı olacaktır. Ona çiçek yerine özlem sözlerinden bir buket yapın ve yollayın. Bu daha çok hoşuna gidecektir. Aşkınızı bu şekilde ifade edin.

Söz dünyası çok geniştir. Biyografi sözleri de bunlar içerisinde yer alan ve en önemli detay barındıran konular arasında yer alır. Özellikle de bilim alanında yapılan çalışmalar ile öne çıkan kişilerin söylemiş olduğu sözler aydınlatıcı olarak karşınıza çıkar. Buda sizin daha iyi bir şekilde öğrenmenize olanak sağlayacaktır.

En Güzel Sözlere Ulaşın

En güzel sözleri tanımak ve onları duygularınıza sindirmek isterseniz bu konuda size yardımcı olacak adres https://www.ekisasozler.com olarak karşınıza çıkıyor. Sitede aradığınız tüm duygu yükünü bulabilirsiniz. Bu sayede karşı tarafa olan içtenliğini daha iyi bir şekilde yansıtabilirsiniz. Tüm sözlerin duygu yüklü olması avantaj olarak karşınıza çıkar. Kendinizi ifade etmede zorlanırsanız bu sözler sizin için kurtarıcı olacaktır. Özleminizi, aşkınızı ifade etmek istediğinizde size uygun olanları seçebilir ve karşı tarafa en iyi şekilde iletebilirsiniz. Sizde bu duygu seline kapılın ve kendinizi sözcüklerin sihirli dünyasına bırakın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!