featured

Değerli misiniz? İşte, Değerli Olduğumuzu Hissettiğimiz Muhteşem Anlar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değerli misiniz? Her kadın ve her erkek değerli olmak ve değerli olduğunu hissetmek ister. Peki siz ne kadar değerlisiniz? İşte kendinizi değerli hissedeceğiniz anlar!

Günümüz ilişkilerinin birçoğunda güven problemi çok sık yaşanan problemlerin başında geliyor. Geçmiş deneyimler, çevreden görülenler ya da önceden yaşanmış olaylar ilişkilerde güvensizliğe yol açarken diğer yandan değersizlik hissini de hat safhaya çıkarabiliyor.

İlişkilerimizde bazen kendimizi saplantılı düşünceler içerisinde bulabiliriz. Bu gibi durumlar partnerimize hatta bazen bize bile absürt gelse de zaman zaman haklılık payımız da vardır.

Peki ne kadar değerlisiniz? Değerli olduğunuzu nasıl anlarsınız? İşte basit gibi görünse de değerli olduğumuzu hissettiren o anlar!

2/8

Her Koşulda Gözünüzün İçine Bakması!

Her Koşulda Gözünüzün İçine Bakması!

Göz teması, iletişimde son derece önemlidir. Sadece partner ilişkilerinde değil aynı zamanda dost ve aile ilişkilerinde de göz teması kurmak iletişimde önemli bir unsurdur.

Eğer eşiniz ya da sevgiliniz bir tartışma sırasında dahi gözlerinizin içine bakıyorsa size değer veriyordur ve aslında sizi sevdiği için tartışıyordur.

3/8

Hatalarınızda Size Kucak Açması!

Hatalarınızda Size Kucak Açması!

Her insan hata yapabilir. Hatasız insan olduğunu söylemek ne yazık ki mümkün değildir. Ancak önemli olan siz bir hata yaptığınızda karşınızdaki partnerinizin size karşı tutumudur.

Her hatanızda, her koşulda sizi kucaklayan ve hatanızı kabul eden bir partneriniz varsa onu kaybetmeyin! Çünkü o anlar hatalarınıza rağmen kendinizi en değerli hissettiğiniz anlardan birisidir!

4/8

Küçük Detaylarla Sizi Mutlu Etmeye Çalışması!

Küçük Detaylarla Sizi Mutlu Etmeye Çalışması!

İnsan bazen büyük ve organize sürprizlerin yanı sıra küçük detaylarla da mutlu olabilir. Her insan gibi sizi de mutlu eden ufak detaylar ya da minik sürprizler vardır.

İşte o ufak sürprizler bile kendinizi değerli hissedeceğiniz muhteşem bir an olabilir!

5/8

Yardıma İhtiyacınız Olduğu Her Anda Yanınızda İlk Onu Görmeniz!

Yardıma İhtiyacınız Olduğu Her Anda Yanınızda İlk Onu Görmeniz!

Hayatımızın her anında başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Hiç beklenmedik bir anda olumsuz bir olayla karşı karşıya gelebiliriz. Bu gibi durumlarda ilk arayacağınız, yardımınıza koşacak olan ilk kişi kimdir?

Eğer cevabınız eşiniz ya da sevgilinizse şanslısınız! Yardıma muhtacınız olduğu anda partneriniz tüm işini bırakıp yanınızda oluyorsa, o an ondan gördüğünüz destek; aynı zamanda kendinizi muhteşem değerli hissetmenizi sağlayacaktır!

6/8

Günün En Yoğun Saatlerinde Ansızın Gelen Bir Telefon!

Günün En Yoğun Saatlerinde Ansızın Gelen Bir Telefon!

Sevmek, değer vermek aynı zamanda onu önemsemek ve bazen sesini bile özlemektir. Gün içerisinde partneriniz yoğun bir tempoda çalışıyor olabilir.

Ama bu denli yoğunluğun arasında zaman ayırıp kısacık da olsa sesinizi duymak için hiç beklemediğiniz bir anda sizi arıyorsa partneriniz size düşündüğünüzden daha fazla değer veriyordur!

7/8

Hatalı Olsa da Özür Dilemeyi Bilmesi!

Hatalı Olsa da Özür Dilemeyi Bilmesi!

Günümüz ilişkilerinde yapılan en büyük hatalarından birisi de “Kim haklı” tartışmasına girmektir. Her iki tarafta kendi haklılığını savunurken aslında ilişkiyi zedelediklerini ve birbirlerini değersizleştirdiklerini o an için fark edemezler.

Tabi ki her ilişki böyle değildir. Nadir de olsa hatalı olduğu halde özür dilemesini bilen partnerler de vardır. Bu özür aslında karşı tarafa “seni seviyorum, sen benim için değerlisin” mesajını verir. Böyle bir eşiniz ya da sevgiliniz varsa size kendinizi değerli hissettirmenin yollarını biliyor demektir!

8/8

Sayısı Giderek Artan Romantik Anlar!

Sayısı Giderek Artan Romantik Anlar!

Kendinizi değerli hissedeceğiniz en somut anlar romantik anlardır. Ancak bu anların sıklığı, yapılış şekli elbette değerinizi görmeniz için önemli ölçütlerdir.

Romantik anlar sadece özel hazırlanmış ve büyük bir şekilde ön hazırlık ile organize edilmiş anlar değildir.

Bazen beklemediğiniz anda bir sarılma, yanağınıza kondurulan sevgi dolu bir öpücük ya da sabah gözlerinizi bir gülle açmanız size kendinizi değerli hissettirecek basit ama bir o kadar muhteşem anlardır!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!