featured

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir | Deniz Baysal Yurtçu Estetiksiz Hali Nasıl?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Son olarak Teşkilat dizisinin Zehra karakteri olarak tanıdığımız Deniz Baysal, dizi sektöründe uzun bir süredir yer alan oyuncularımız arasındadır. Oynadığı zor rollere bürünerek, kusursuz bir oyunculuk sergileyen Baysal, son olarak polisiye bir dizi ile karşımıza çıktı.

Bu dizideki gerilime, koşuşturmaya ve entrikalara hızlı bir şekilde uyum sağlayan Baysal, hepimizin gönlünde taht kurmaya başladı. Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Deniz Baysal Yurtçu estetiksiz hali nasıl? Haydi, merak ettiğiniz sorulara yanıt vermeye başlayalım.

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir? Deniz Baysal Ne Zaman Doğdu?

Deniz Baysal Yurtçu kimdir konusuna ilk olarak yaşı ile giriş yapmak daha doğru olacaktır. Son günlerde oyuncunun yaşı tartışma konusu yarattı! Bunun nedeni ise oyuncunun, 30 yaşında olduğuna inanmayan büyük bir kesimin olması oldu. 5 Nisan 1991 doğumlu olan Deniz Baysal Yurtçu 30 yaşındadır. Boğa burcu olan oyuncu, burcunun özellikle özgürlüğüne düşkün kısmının aşırı doğru olduğunu teyit etmektedir.

1- Deniz Baysal Memleketi Neresi? Deniz Baysal Yurtçu Aslen Nereli?

Deniz Baysal memleketi neresi? Oyuncu İzmir’de doğmuş ve büyümüştür. Ayrıca oyunun ailesi de uzun yıllardır İzmir’de yaşamını sürdürmektedir. Ancak oyuncunun babasının ya da annesinin kesin olarak nereli olduğu konusunda bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

2- Deniz Baysal Yurtçu Ailesi Kimdir? Deniz Baysal Yurtçu Annesi Kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu annesi ve babası oyuncu henüz küçük yaşta iken ayrılmışlardır. Oyuncu annesi ile kalırken babası da aynı şehirde yaşamaya devam etmiştir. Daha sonra annesi ve babası iki farklı kişi ile hayatlarını birleştirmişlerdir. Oyuncunun bu evliliklerden 2 tane kardeşi daha bulunmaktadır. Ancak Yurtçu’nun aynı anne ve babadan bir kardeşi daha bulunmamaktadır.

Deniz Baysal Yurtçu annesi ismi nedir, ne yazık ki bilinmemektedir. Ancak oyuncu yaptığı paylaşımlarla annesini sosyal medya üzerinden göstermekten çekinmemektedir.

3- Deniz Baysal Kaç Kilo? Deniz Baysal Yurtçu Boyu Kaç?

Deniz Baysal kaç kilo? Oyuncunun kilosu 55 olarak paylaşılmıştır. Deniz Baysal Yurtçu boyu ise 1.72 olarak bilinmektedir. Deniz Baysal Yurtçu kilo almayan bir vücut yapısı bulunduğunu, ancak sağlıklı beslenme ve spora önem verdiğini ifade ediyor.

4- Deniz Baysal Yurtçu Hangi Üniversite Mezunu? Deniz Baysal Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

Deniz Baysal Yurtçu ilk, orta ve lise eğitimini İzmir Çiğli’de tamamlamıştır. Daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası Dış Ticaret bölümünden mezun olmuştur.

Ancak bu bölüm üzerine çalışmak istemeyen oyuncu, tek hayali olan oyunculuğa yönelmiştir. Bunun için ise İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlamış ve gerekli eğitimlerini tamamlamıştır. Daha sonra çeşitli reklam filmlerinde oynayarak kariyerini sürdürmeye devam etmiştir.

5- Deniz Baysal Yurtçu Hangi Dizilerde Oynadı? Deniz Baysal Yurtçu Teşkilat Dizisinde Hangi Rolde?

Deniz Baysal Yurtçu oynadığı diziler ve filmler listesi bir hayli kabarıktır. Oyuncu ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almış, hemen ardından ise Derin Sular projesinde yer almıştır. Deniz Baysal Yurtçu en çok ses getiren projesi ise Kaçak Gelinler dizisi olmuştu. Bu dizi belki de onun oyunculuğunun dönüm noktası olmuştur.

Daha sonra Rüzgarın Kalbi projesinde rol alan oyuncu, bu proje sonrasında Fazilet Hanımın ve Kızları dizisinden teklif aldı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi onu kariyerin zirvesine taşıdı. Söz dizisinde de bir sezon boyunca rol aldığını bildiğimiz oyuncunun, son projesi ise 7. Koğuştaki Mucize filmi olmuştu. Bu filmde oyuncu, bir öğretmen karakterine hayat vermişti.

Şimdilerde Deniz Baysal Yurtçu, Teşkilat dizisinin Zehra’sı olarak tanınmaktadır. Çağlar Ertuğrul ile başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisi Pazar günlerinin reyting rekortmeni dizisi olarak öne çıkıyor.

6- Deniz Baysal Yurtçu Burnu Estetik mi? Deniz Baysal Yurtçu Estetiksiz Hali

Deniz Baysal Yurtçu burnu estetik mi? Oyuncunun kusursuz ve duru bir güzelliğe sahip olması estetikli mi, sorusunu gündeme getiriyor. Oyuncu bir değil iki kez burun ameliyatı olduğunu açıkça ifade ediyor. İlkinde basketbol oynarken burnuna top geldiğini ifade eden Deniz Baysal Yurtçu, burun kemiği kırıldığı için küçük bir operasyon geçirmek durumunda kalmış.

Daha sonra burnunda et olduğunu fark eden oyuncu, nefes almada ciddi problemler yaşamış. Dolayısıyla bu eti aldırmak için tekrar bıçak altına yatmış. Bu ameliyat sırasında burnuna da törpü yaptırarak, daha yukarıda görünmesini sağlamıştır. Deniz Baysal Yurtçu burun estetiği dışında başka herhangi bir estetik operasyonu yaptırmamıştır.

7- Deniz Baysal Yurtçu Evli mi? Deniz Baysal Yurtçu Barış Yurtçu Ne Zaman Evlendi?

Deniz Baysal Yurtçu bildiğiniz gibi yakın zamanda evlenmişti. Deniz Baysal eşi Barış Yurtçu’yu Kolpa grubunun solisti olarak tanımıştı. İkili 2016 yılından 2019 yılına kadar beraberlik yaşamışlardı. Deniz Baysal Yurtçu Barış Yurtçu 2019 yılının yazında bu yolda birlikte yürüme kararı almış, birkaç ay içerisinde evlenmişlerdi.

Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren çiftin yakın zamanda bebek beklediğine dair söylentiler çıkmıştı. Bu söylentilerin doğru olmadığını açıklayan çifti, şu sıralar işlerine odaklandığını bir süre bebek düşünmediklerini belirtmişlerdi.

8- Deniz Baysal Yurtçu Twitter Hesabı Var mı?

Deniz Baysal Yurtçu sosyal medya platformlarında oldukça aktif ünlülerimizden biridir. Ancak Deniz Baysal Yurtçu Twitter kullanmadığını ifade ediyor.

YouTube video

Buna neden olarak ise, birçok platform olduğunu bu nedenle hemen hepsini kullanmaya vakit bulamadığını gösteriyor. Kısacası oyuncunun takip edebileceğiniz bir Twitter hesabı şimdilik bulunmuyor.

9- Deniz Baysal Yurtçu Kimdir? Deniz Baysal Yurtçu İnstagram Hesabı Nedir?

Deniz Baysal Yurtçu İnstagram üzerinde ise oldukça aktiftir. Oyuncu İnstagram hesabı üzerinden evliliği, set yaşantısı ve özel hayatına dair pek çok paylaşıma yer vermektedir. Oyuncunun İnstagram hesabı üzerinde 4.7 milyon aktif takipçisi bulunmaktadır. İnstagram hesabını takip etmek isteyen kullanıcılar, @denizbaysal_ nickname aratabileceklerdir. Baht Oyunu dizisinin sevilen ismi Cemre Baysel kimdir yazımıza ulaşmak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!