featured

Dilara Aksüyek Kimdir | Dilara Aksüyek Sevgilisi Var mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilara Aksüyek kimdir? Dizi sektöründen görmeye alışık olduğumuz Dilara Aksüyek güzelliği ve oyunculuğu ile izleyicilerin sevdikleri isimlerden birisidir. Birçok dizi-film projesinde yer alan oyuncunun özel yaşantısı ve şimdilerde hangi projede yer alacağı da merak edilmektedir. Peki, Dilara Aksüyek kimdir? Dilara Aksüyek kaç doğumlu? İşte, tüm merak ettikleriniz ve yanıtları…

Dilara Aksüyek Kimdir? Dilara Aksüyek Kaç Yaşındadır?

Dilara Aksüyek kimdir? 24 Temmuz 1987 doğumlu olan Dilara Aksüyek yaş bilgisinin 34 olduğu bilinmektedir. Oyuncu, yaşını göstermediğini söyleyenlere bu durumun genetik olduğunu belirtiyor. Duru ve genç bir görünüm sunan oyuncu, gerçekten de yaşının çok altında göstermektedir.

1- Dilara Aksüyek Annesi ve Babası Kimdir? Dilara Aksüyek Kaç Kardeş?

Dilara Aksüyek annesi ve babası çok merak edilse de ne yazık ki haklarında net bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Yalnızca annesi ve babasının çalıştığı bilinmektedir. Oyuncunun ailesi yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğu için ikinci bir çocukları olmamış, Dilara Aksüyek evin tek çocuğu olarak kalmıştır.

2- Dilara Aksüyek Biyografi | Dilara Aksüyek Ne Mezunu?

Dilara Aksüyek 1987 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. 7 yaşına dek İzmir’de kalan Dilara ve ailesi sonrasında Edirne’ye yerleşmişlerdir. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamlayan oyuncu, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan bugüne oyuncu olmak istediğini vurgulayan oyuncu 25 yaşındayken ilk kez bir dizide rol almış, sonrasında ise kariyerindeki yükselişi sürdürmeyi başarmıştır.

3- Dilara Aksüyek Boy ve Kilo Bilgisi Nedir?

Dilara Aksüyek boy bilgisi 1.68 kilosu ise 58 olarak paylaşılmıştır. Oyuncu kilo almamak ve fiziğini koruyabilmek adına düzenli spor yapıyor, sağlıklı beslenmeye özen gösteriyormuş.

4- Dilara Aksüyek Dizileri | Dilara Aksüyek Hangi Dizilerde Oynadı?

Dilara Aksüyek dizileri 2012 itibariyle başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Evlerden Biri adlı dizide Filiz karakterini canlandırmıştı. Daha sonra Merhamet dizisinde yer alan oyuncu, bu dizi ile hafızalara kazındı. 2014 yılında Kadim Dostum projesini kabul eden oyuncu, sezon bitiminde Adı Mutluluk dizisiyle el sıkıştı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan serisinde de gördüğümüz oyuncu, 2016 yılında da Mahrumlar dizisinde rol almıştı. Kariyerinin zirvesini gördüğü dizisi ise, İstanbullu Gelin olmuştu. Bu dizide ilk olarak kötü bir karakteri canlandıran oyuncu daha sonra Süreyya’nın en iyi dostu haline gelmiş ve iyi bir insana dönüşmüştü. Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver kimdir tıklayınız.

Bu dizi sonrasında yıldızı adeta parlayan oyuncu 2020 yılında Arıza, dizisinde rol almıştı. 2021 yılında Baş Belası dizisinin kadrosunda yer alan Dilara Aksüyek, dizinin 13. Bölümde reyting yüzünden final yapması ile diziden ayrılmış oldu.

5- Dilara Aksüyek Estetik Var mı? Dilara Aksüyek Estetiksiz Hali Nasıl?

Dilara Aksüyek estetik var mı? Dilara Aksüyek güzelliği ile birçok insanın parmakla gösterdiği ünlülerden bir tanesi konumundadır. Oyuncunun bu denli beğenilmesi, estetikli olup olmadığı sorularının da gelmesine neden olmuştur. Merhamet dizisi sonrasında tanınmaya başlayan oyuncu ilk olarak burnunu daralttırmış ve kaldırtmıştır. Burun estetiği sonrası ikinci bir kez daha bıçak altına yatan oyuncu, dudağına dolgu da yaptırmıştır.

6- Dilara Aksüyek Evli mi? Dilara Aksüyek Sevgilisi Kimdir?

Dilara Aksüyek evli mi? 34 yaşındaki oyuncu hiç evlenmemiş ve bekardır. Dilara Aksüyek 2016 yılında Ceyhun Mengiroğlu ile birlikte olan oyuncunun evlenmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak oyuncu sevgilisinden ayrılarak, bir süre yalnız kalmayı tercih etti. Dilara Aksüyek sevgilisi olarak karşımıza çıkan bir diğer Onur Bay’dı.

Arka Sokaklar dizisinin Tekin’i olarak tanıdığımız oyuncu ile Aksüyek 1 yılı aşkın bir süre birliktelik yaşadı. Şu sıralar bir küs bir barış devam eden ikilinin ayrılıp ayrılmadığı net olarak bilinmiyor.

7- Dilara Aksüyek Sevgilisi Kaç Yaşında? Onur Bay Kaç Yaşında, Aralarındaki Yaş Farkı Ne?

Onur Bay kaç yaşında? Dilara Aksüyek ile Onur Bay’ın yaş farkının duyulması ile birlikte, birçok kişi büyük şok yaşadı. 25 yaşında olan Onur Bay ile Aksüyek arasında tam 9 yaş fark bulunuyor. Bir kesim insan bunun normal olduğunu vurgulasa da diğer kesim kadının bu denli büyük olmasının ilişki için sağlıklı olmadığını ifade ediyor. Dilara Aksüyek ve Onur Bay’ın şimdilerde sevgili olup olmadığı bir muamma olsa da, aralarındaki yaş farkını umursamadıkları bilinen bir gerçektir.

8- Dilara Aksüyek Kimdir? Dilara Aksüyek İnstagram Hesabı Nedir?

Dilara Aksüyek son projesi olan Baş Belası dizisinin final yapması ile sektöre ara verdi. Oyuncu şimdilerde vaktini ailesine ve dinlenmeye ayırdığını belirtiyor. Yeni projeleri inceleme aşamasında olduğunu belirten oyuncu, sosyal medya üzerinden de aktif paylaşımlarda bulunuyor.

YouTube video

Dilara Aksüyek İnstagram hesabı üzerinden yaklaşık 500 bin aktif takipçisi bulunuyor. Takipçileri ile sık sık etkileşim kuran oyuncunun nicknamesi @dilaraaksuyek şeklindedir. Oyuncuyu takip etmek isteyenler İnstagram ana sayfası üzerinden bu nickname ile arama yapabileceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!