Diyarbakır’da Gerçek Buz Lazer Epilasyon
Diyarbakır’da Gerçek Buz Lazer Epilasyon

Diyarbakır’da Gerçek Buz Lazer Epilasyon

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların popüler Lazer Epilasyon uygulaması Buz Lazer, Diyarbakır Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiş durumdadır. Lazer Epilasyon Diyarbakır merkezleri ağrısız, hızlı ve konforlu özellikleriyle Buz Lazer‘i tercih etmektedir.

Buz Lazer Nedir?

Lazer epilasyon, yaklaşık 30 yıldır kadın erkek herkes için istenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yöntemi olarak günümüze kadar gelmiştir. Lazer epilasyon yaptıranların sayısı hızla arttıkça lazer teknolojileri de büyük bu hıza oranla gelişerek ağrısı ve konforlu lazer epilasyon yöntemi olarak günümüzde Buz Lazer yerini almaktadır. Buz Lazer, en yaygın kullanılan lazer epilasyon yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Buz Lazer Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan patentli bir Alma Lasers markasıdır. Gelişmiş teknolojileri için uzun yıllar çalışılarak geliştirilen Buz Lazer 80’den fazla ülke tarafından kullanılmaktadır.

Distribütör firma tarafından Türkiye’de Buz Lazer adı ile lanse edilmektedir. Aynı sistemde Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boyları olmak üzere üç farklı dalga boyunu barındırması avantajı sayesinde kılın tüm anatomik yapıları tahrip edilebilmektedir. Bu sayede her cilt tipinde ve farklı derinlikteki kıl kökleri hedeflenebilmektedir.

YouTube video

Sahip olduğu patentli Ice Teknolojisi ile cilt -3 dereceye kadar soğutularak sürekli serin tutulmaktadır. Bu sayede lazer ısısından kaynaklı ağrı hissedilmemektedir. Tedavi başlığında bulunan safir uç cilde temas ettiğinde buz gibi soğuyarak cildin anında ferahlaması sağlanmaktadır. Bu etkili ve kompakt soğutma tüm seans boyunca devam ettirildiğinden lazer epilasyon ağrısız bir şekilde ve buz serinliğinde tamamlanmaktadır.

Buz Lazer’in ağrısız olmasındaki bir diğer etken, sahip olduğu patentli SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği ile uygulanmasıdır. Bu yöntemde tek tek lazer atımı yapmak yerine çoklu lazer atımları ile yoğun ısı hissedilmediğinden cilt yüzeyi korunmaktadır. Geniş uygulama başlığının cilt üzerinde sürekli hareket ettirilmesi ile de masaj konforunda bir tedavi süreci geçirilmesi mümkün olmaktadır.

Genital Bölge Lazer Epilasyonu

Diyarbakır’da Gerçek Buz Lazer Epilasyon
Diyarbakır’da Gerçek Buz Lazer Epilasyon

Ağda, jilet, tüy dökücü krem gibi yöntemler geçici ve kıl dönmesi, batık kıl, kaşıntı, enfeksiyon, tahriş, ağrı, kesik gibi olası komplikasyonlara neden olan yöntemlerdir. Özellikle genital bölge hassas yapısıyla istenmeyen tüylerden kurtulurken dikkat edilmesi gereken bir bölgedir. Bu nedenle de tüylerin kalıcı olarak giderilmesinde en etkili yöntem Buz Lazer epilasyondur.

Buz Lazer ağrısız ve kalıcı bir etkide olması ile genital bölge lazer epilasyonunda çok fazla tercih edilmektedir. Genital bölge lazer epilasyonun kısırlığa neden olabileceği söylemleri tamamen asılsızdır. Lazer ışını, cildin sadece birkaç milimetre derinliğindeki kıl köklerini hedeflemektedir.

Yumurtalıklar ve diğer tüm iç organlar çok daha derinde olduğundan lazer ışını yumurtalıklara ve diğer organlara yaklaşamaz ve zarar vermez. Sonuç olarak da kısırlık veya kansere neden olma gibi etkileri bulunmamaktadır.

Gerçek Buz Lazer Merkezlerine Nasıl Ulaşılır?

Periyodik bakımı yapılmayan ve taklit cihazları kullanan kliniklerin listeden çıkarıldığı, yalnızca Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu listeye ulaşmak için https://www.buzlazer.com adresini kontrol edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!