featured

Doğulu Kardeşler Kimler? Doğulu Kardeşler Nereli? Doğulu Kardeşler ve Eşleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadir ve Kemal Doğulu kardeşler, televizyon dünyasının farklı alanlarda popülaritesini arttırmış isimlerdir. Kardeşlerin bu kadar popüler olması ve geniş hayran kitlesine ulaşması diğer yandan hayranlarının aklına Doğulu kardeşler kimdir sorusunu getiriyor. 

Doğulu Kardeşler Kimdir?

Doğulu kardeşler kimdir? Doğulu kardeşler isimleri nedir? Doğulu kardeşler, kuaförlük ve oyunculuk gibi farklı alanlarda yer alıyor. Her yaptıkları iş ve özel hayatları ile büyük beğeni toplayan Doğulu kardeşler isimleri Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu’dur.

1- Kadir Doğulu Kimdir?

Kadir doğulu kardeşleri isimleri son dönemlerde hayranları tarafından fazlasıyla merak edilen isimlerden birisi. Doğulu kardeşlerden birisi olan Kadir Doğulu, ünlü ve yakışıklı bir oyuncudur.

Sayısız dizide rol alan Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde Mersin’de doğmuştur. Orta gelirli bir ailenin çocuğudur. Ortaokul ve lise yıllarını çalışarak geçiren Kadir Doğulu, işçi bir babanı oğludur.

Televizyon dünyasında adı Kadir Doğulu olarak bilinse de asıl adı Abdülkadir Doğulu’dur. Sevilen oyuncunun aynı zamanda menajerlik şirketi var. 

2- Kemal Doğulu Kimdir?

Doğulu kardeşler denildiğinde akla gelen bir diğer isim ise kardeşlerin en büyüğü olan Kemal Doğulu’dur.

Küçüklüğünden beri hep iyi bir kadın kuaförü olmayı hayal etmiştir. Bu hayalini ilerleyen dönemlerde de gerçekleştirmiş ve başarılı bir kadın kuaförü olmuştur.

Kadın kuaförü olduktan sonra kendisini sektörde ilerleten Kemal Doğulu, sonrasında moda dünyasında da kendisini göstermeyi başarmıştır.

Şimdilerde ise ünlüler dünyasında başarılı bir kuaför olmanın yanı sıra aynı zamanda şarkıcılık da yaparak karizmasını şarkıcılık kimliği ile süslüy

Kemal Doğulu Kaç Yaşında?

Kemal Doğulu kimdir, 14 Ekim 1979 Mersin’de doğdu. Kadir Doğulu’nun da abisi olan Kemal Doğulu, Doğulu kardeşlerin en büyüğüdür ve 42 yaşındadır.

Doğulu Kardeşler İsimleri ve Hayatı Hakkında Tüm Merak Ettikleriniz

Kenan Doğulu ve Kemal Doğulu Kardeş mi sorusu sıkça sorulan magazin soruları arasında yer alıyor. Ancak Kenan Doğulu ve Kemal Doğulu kardeş değildir. Kemal Doğulu’nun kardeşi Kadir Doğulu’dur. İşte Doğulu Kardeşler ve hayatlarına dair tüm merak ettiğiniz detaylar!

1- Kenan Doğulu Kadir Doğulu’nun Neyi Oluyor? Kenan Doğulu ve Kadir Doğulu Kardeş mi?

Kenan Doğulu Kadir Doğulu’nun neyi oluyor, Kenan doğulu ve Kadir Doğulu kardeş değildir. Ancak her iki ünlünün de soyadlarının aynı olması hayranlarının akıllarına “Acaba kardeşler mi?” sorusunu getiriyor. 

Kenan Doğulu ile Kemal Doğulu kardeş ya da akraba değildir. Aradaki tek bağ Doğulu soyadı benzerliğidir. Kadir Doğulu, Kemal Doğulu’nun ağabeyidir.

Doğulu Kardeşler İsimleri Nedir? Doğulu Kardeşler Nereli?

Doğulu kardeşler isimleri Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu’dur. Kadir Doğulu, ekranların sevilen ve yakışıklı oyuncusu iken Kemal Doğulu ise ünlüler dünyanın en başarılı kadın kuaförü olmakla birlikte aynı zamanda şarkıcılık basamaklarını başarıyla tırmanan başarılı bir isimdir.

Doğulu kardeşlerin ikisi de Mersin’de doğmuş ve aslen Mersinlidir.

Doğulu Kardeşler Yaşları Kaçtır?

Doğulu kardeşler yaşları birbirine yakındır. Kadir Doğulu 39 yaşındadır. Ağabeyi olan Kemal Doğulu ise 42 yaşındadır. Yaşlarının yakın olması sebebi ile Doğulu kardeşler ağabey kardeş ilişkisinden ziyade daha çok yakın iki arkadaş gibidir.

2- Kadir Doğulu Annesi Kimdir?

Kadir Doğulu Annesi hakkında çok fazla açıklama ve paylaşım yapmamaktadır. Bu nedenle de magazin dünyasında annesi hakkında çok fazla bilgi bulmak mümkün olmuyor. 

Ancak Kadir Doğulu’nun annesinin ev hanımı olduğu ve Kadir Doğulu’nun annesine benzediği bilinmektedir.

3- Doğulu Kardeşler ve Eşleri Kimlerdir?

Doğulu kardeşler ve eşleri magazin dünyasında attığı her adımla ve yer aldığı her projede olay olmaktadır. Doğulu kardeşlerden küçük olan Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’dür.

Neslihan Atagül de tıpkı Kadir Doğulu gibi ünlü ve başarılı bir oyuncudur. Kemal Doğulu ise henüz evli değildir.

4- Kadir Doğulu Kardeşleri Ne İş Yapıyor?

Kadir Doğulu, ünlü bir oyuncudur. Pis Yedili, Küçük Sırlar, Fatih Harbiye, Sedam Alabora, Bana Sevmeyi Anlat, Vuslat, Jet Sosyete ve Son olarak da Aşkın tarifi gibi başarılı dizilerde rol aldı.

Diğer yandan menajerlik şirketi kurdu ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra şirket çalışmalarıyla da isminden sıkça söz ettiriyor. 

Doğulu kardeşlerin en büyüğü olan Kemal Doğulu ise ünlü bir kadın kuaförüdür. Zaman içerisinde saç yapımının yanı sıra makyaj yamaya da başlamış ve başarıyı yakaladı. 

Stil danışmanı ve modacı olan Kemal Doğulu, aynı zamanda şarkıcılık da yapıyor. 

Kemal Doğulu, ”Bu Tarz Benim” moda programında bir dönem jüri üyeliği yaptı. Son olarak ise TV8 ekranlarında yayınlanan “Doya Doya Moda” adlı yarışma programında uzun süre jüri üyesi olarak yer aldı.

Yakışıklı Doğulu kardeşlerin büyüğü olan Kemal Doğulu, diğer yandan arabalara olan tutkusuyla da gözlere çarpıyor. 

5- Doğulu Kardeşler Mirası Neden Reddetti?

Doğulu kardeşler mirası neden reddetti sorusu bir dönem magazin gündeminde çokça merak edilen sorulardan birisi oldu. Çıkan haberlerde Kemal ve Kadir Doğulu kardeşlerin babalarının mirasını reddedildiği öğrenildi.

Kardeşler bu konuda resmi bir açıklama yapmasa da yayılan haberlere göre kardeşlerin, mirası babalarının borcundan dolayı reddettiği gündeme geldi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!