Düğünlerde Gelinler Ağlar Geleneğini Bozan ve Hüngür Hüngür Ağlayan Damatlar!
0:6:45

Düğünlerde Gelinler Ağlar Geleneğini Bozan ve Hüngür Hüngür Ağlayan Damatlar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağlayan ya da aşırı duygusal olan gelinler, artık düğünlerin en alışılmış sahneleridir. Ancak öyle damatlar var ki; düğünlerde gelinlere taş çıkarırcasına ağlıyor. Kimileri sevdiği kadını bembeyaz gelinlikler içinde görünce duygulanıyor kimileri ise şaşırtıcı bir şekilde ailesinden ayrıldığı için hüzünleniyor.

Neden ne olursa olsun “Erkekler ağlamaz” tabusunun hakim olduğu bir toplumda yaşadığımızdan düğünde de olsa damatların ağlıyor olması herkese ilk bakışta garip gelebiliyor. İşte düğünlerde insanları şaşırtan ağlayan damat sahneleri!

1. Sevgi Seli Yaşayan Damadın Gözyaşları

YouTube video

Sevmek, bambaşka bir duygudur. Günahıyla sevabıyla birini sevdiyseniz onun her hali sizin için paha biçilemez değer taşır. Buradaki damadımız da aslında müstakbel eşine sevgisini bu şekilde gösteriyor. Oldukça duygusal anlar yaşayan damat; eşini beyazlar içinde görünce gözyaşları sel oluyor.

2. Gelinin Can Alıcı Sorusu Karşısında Kendisini Tutamayan Damat

https://www.youtube.com/watch?v=V80lpIOxB0Q

Evli olan ya da yeni evlenen her insanın kaybetmekten korktuğu insanlardan birisi de elbette eşidir. Kına gecesinde gelinin “Ben ölürsem kimseyle evlenmeyeceğine yemin eder misin?” sorusu ise damadın adeta bam teline basmış olmalı ki; damat gözyaşlarını tutamıyor.

3. Yine Sevdiğini Görüp de Garip Bir Şekilde Gözyaşlarını Tutamayan Bir Damat

YouTube video

Gelin; tutmuş babasının elini, eşine doğru yürüyor. Daha uzaktan sevdiği kadını duygusal bir şiir eşliğinde yürürken gören damat, gözyaşlarına hakim olamıyor. Her ne kadar erkeklerin ve hatta damatların ağlaması toplum olarak bize bir garip gelse de burada damadın duygularını anlamamız aslında hiç de zor değil.

4. O Kapıyı Her Zamankinden Farklı Çalan Damadın Duygusal Anları

YouTube video

İki kişi birbirini sever, görüşür, anlaşır, işin içine aileler girer ve bu ilişki evlilik yolunda ilerlemeye başlar. Bu süreçte elbette damat adayı, gelinin evine defalarca gider ve kayınvalidesini, kayınpederini ziyaret eder. Yani aslında o kapıyı damat aslında birçok kez çalmıştır.

Düğün günü ise bambaşkadır! O gün kavuşma günüdür ve çalınan o kapının arkasında aslında sevdiği kadın bembeyaz gelinliği ile beklemektedir. İşte bu durumu yaşayan bir damat ve duygu dolu anları!

5. Gelinle Rolleri Değişen Damadın Gözyaşları

YouTube video

Genellikle gelinlerin annelerinden ayrılmaları daha duygusal sahnelerin gerçekleşmesine neden olabilir. Ancak burada tam tersi oluyor!

Müzisyenin Annem ilahisini söylemesi ile birlikte damat, duygularına ve gözyaşlarına hakim olamıyor. Hatta öyle ki; içli içli ağlayan damat, sonunda ağlamayan gelini de hüngür hüngür ağlatmayı başarıyor.

6. Görmedik Demeyin! İşte Düğününde Hüngür Hüngür Ağlayan Damat

YouTube video

Kadınlar her zaman daha duygusal olarak görünse de aslında bu konuda zaman zaman erkekler de duygularına hakim olamayıp göz yaşlarına boğulabiliyor. İşte o örneklerden birisi; gelin gülerken damat düğününde hüngür hüngür ağlıyor. Sizce de burada bir terslik yok mu?

7. İşte Hüngür Hüngür Ağlayan Bir Damat Vakası Daha!

YouTube video

Gelini, kırmızı duvağı ile gören damadın kendisini tutamayıp bir anda hüngür hüngür ağlaması, izlenme rekorları kıran videolar arasında yer alıyor. Elbette duyguları cinsiyete göre kişiselleştirmek doğru değil ancak burada damadın yoğun bir duygu patlaması gözlerden kaçmıyor.

8. Bu Damadın İse Ağlama Nedeni Bambaşka!

YouTube video

Düğün gününe kadar açık olan eşini, düğün gününde sürpriz bir şekilde tesettürlü gören damat, şaşkınlığın da karıştığı mutlulukla birlikte gözyaşlarını tutamayıp hüngür hüngür ağlamaya başlıyor.

9. Sizce Bu Kına Gecesi Damadın Olabilir mi?

YouTube video

İşte enteresan damatlardan bir diğeri! Gelinin kına gecesinde aşırı bir duygusallık yaşayan damat, adeta geline taş çıkarırcasına göz yaşlarını tutamayıp hüngür hüngür ağlamaya başlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!