Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Kimler | İşte Yakışıklılığı ile Ün Yapmış 10 Yakışıklı Erkek…
Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Kimler | İşte Yakışıklılığı ile Ün Yapmış 10 Yakışıklı Erkek…

Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Kimler | İşte Yakışıklılığı ile Ün Yapmış 10 Yakışıklı Erkek…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi, geçtiğimiz günlerde güncellendi. Ranker tarafından yapılan ankette, bu yıl yeni isimlerde boy gösterdi. 20 kişiye yer verilen listede Türk isimler bulunmuyor. Bu bizi biraz hayal kırıklığına uğratsa da, listede yer alan ilk 10 erkeği sizlerle paylaşacağız. İşte, dünyanın en yakışıklı erkekleri diyebileceğimiz ilk 10 isim…

Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri 2023

YouTube video

Dünyanın en yakışıklı 1. Erkeği 2023 yılında kim oldu? Dünyanın en yakışıklı erkeği Türk asıllı bir ismin bulunmaması, Türkiye’yi biraz hayal kırıklığına uğrattı. Aslında Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy gibi isimlerden birkaçının listede yer alması bekleniyordu. Anket şeklinde yapılan bu belirleme sırasında 100’den fazla ünlü isme yer verildi. İşte ilk 10’da yer bulmayı başaran isimler ;

1- Christopher Hemsworth

Christopher Hemsworth
Christopher Hemsworth

Dünyanın en yakışıklı erkekleri listemizde Christopher Hemsworth ilk sırada bulunuyor. 11 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen Avusturyalı oyuncu 37 yaşında olmasına rağmen çok genç ve dinamik görünüyor. Karizmatik görünümü ile büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncu, aynı zamanda mütevaziliği ile göz dolduruyor. Anketlerde açık ara birinci olan oyuncu, masmavi gözleri ve kumral teni ile yakışıklılığa farklı bir boyut kazandırıyor.

2- Rege-Jean Page

Dünyanın en yakışıklı 2. Erkeği olan ve 1990 yılında dünyaya gelen Page, İngiliz asıllıdır. Oyunculuk üzerine eğitimlerini tamamlayan oyuncu adını ilk kez Holby City filmiyle tanıtmıştır. Yakışıklılığı, sempatik tavırları ve oyunculuk performansı ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Düzgün kaşları, koyu teni ve iri gözleri ile genç kızların sevgilisi Page, dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde 2. Sırada!

3- Chris Evans

Chris Evans
Chris Evans

40 yaşı aşkın olmasına rağmen Chris Evans halen dipdiri ve yakışıklı bir görünüm sunuyor. Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde 3. Sırada olan Chris Evans Amerikalı bir oyuncudur. 2001 yapımı olan Not Another Teen Moviee adlı filmde Jake Wyler karakterine hayat vermiştir.

4- Tom Holland

Tom Holland

Nam-ı diğer Spiderman yani Örümcek adam… İngiliz oyuncu yakışıklılığı kadar, karizmatik sesi ile de kendisine hayran bırakıyor. 2012 yılında Kıyamet Günü filmiyle tanınan Britanyalı oyuncu o dönemde birçok ödüle layık görülmüştü. 25 yaşındaki oyuncu minyon bir görünüme sahip olduğu için baby face diyebileceğimiz yakışıklılar grubunda yer alıyor. Bu özelliği ise onun dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında 4. Sırada yer almasını sağlıyor.

5- Michael B Jordan

Michael B Jordan
Michael B Jordan

Amerikalı siyahi oyuncu, yakışıklılık algısını bambaşka bir boyuta taşıyor. Çekik gözleri, düzgün burnu ve kocaman gülümsemesi ile herkesi kendisine hayran bırakan Jordan bir oyuncu. Fruitvale Station filminde rol alan ve filmde vurularak öldürülen Jordan bu karakter ile büyük beğeni topladı. Yakışıklı siyahi kusursuz fiziği ve yüz hatları ile dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde 5. Sırada bulunuyor.

6- Jason Momoa

Jason Momoa
Jason Momoa

Amerikalı oyuncu, model, yönetmen ve yazar olarak tanınan Momoa, tam olarak 43 yaşında. Görüntüsü ile yıllara meydan okuyan oyuncu, Amerika asıllıdır. İlk kez Ronon Dext rolü ile bilinen oyuncu sonrasında birçok dizide başrol oynamıştır. Uzun saçları, kirli sakalı ve orijinal kaş yapısı ile dikkat çeken oyuncu 1.93 boyundadır. Kusursuz fiziği ve orijinal yüz hatları ile bizimde yakışıklı diyebileceğimiz Momoa Ranker anketinde dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında ilk 10’da yer alıyor.

7- Liam Hemswort

Liam Hemswort
Liam Hemswort

Dünya yakışıklı erkek sıralaması 2021 içerisinde 7. Sırada Liam Hemsworth bulunuyor. Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde görmeye alışık olduğumuz Liam, Avustralya asıllıdır. Neigbours ve The Elephant Princess adlı dizilerde başrol oyuncusu olan Hemswort, başarılı oyunculuğu sayesinde tanınan ve sevilen biri haline gelmiştir. 2012 Açlık oyunları filminde de rol alan oyuncu, karizmatik görünümü ve yakışıklılığı ile büyük ilgi topluyor.

8- Dylan O’brien

Dylan O’brien
Dylan O’brien

Dünyanın en yakışıklı 10 erkeği içerisinde yer alan Dylan O’brien, iri gözleri ile genç kızların adeta sevgilisi. Amerikalı oyuncu, müzisyen ve yönetmen olarak tanınan O’brien Teen Wolf adlı dizide Stiles rolü ile tanınmıştır. Baby face diyebileceğimiz erkek tipinde olan O’brien yalnızca görüntüsü ile değil sempatik ve eğlenceli tavırları ile de çok beğeniliyor. Bu beğeni ise onu dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde 8. Sıraya taşımıştır.

9- Sebastian Stan

Sebastian Stan
Sebastian Stan

Rumen asıllı Amerikan oyuncu Stan’da dünyanın en yakışıklı erkekleri arasındadır. İlk Yenilmez Kaptan Amerika gibi Marvel filmlerinde başrol oynayan oyuncu, kariyerinde başarılı rollere imza atmıştır. 1.83 boyundaki oyuncu masmavi gözleri ve açık kahverengi saçları ile çok havalı. 38 yaşındaki oyuncu karizmatik görüntüsü ile olgun yüz hatları ile gençlere taş çıkarıyor.

10- Harry Stayles

Harry Stayles
Harry Stayles

Dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında 10. Olarak gösterebileceğimiz isim ise Harry Stayles! One Direction müzik grubunun üyesi Stayles, İngiltere doğumlu ve İrlanda asıllıdır. 2019 yılında çıkardığı albümü ile tanınmaya başlayan sanatçı, sesi ve yakışıklılığı ile hemen herkesin beğenisini kazanmayı başarabilmiştir. Sevimli bir çocuk görünümündeki Stayles, özellikle farklı saç stilleri ile çok havalı görünüyor. Dünyanın en güzel kadınları hangi ülkede yazımızı okumak için tıklayınız.

Bonus : Dünyanın En Yakışıklı İnsanı Listesinin Devamında Kimler Var?

Dünyanın En Yakışıklı İnsanı Listesi
Dünyanın En Yakışıklı İnsanı Listesi

Ranker tarafından yapılan dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi tam olarak 20 erkekten oluşuyor. Diğer 10 kişinin yer aldığı isim sıralaması ise şu şekilde;

11- Henry Cavill

Henry Cavill
Henry Cavill

Henry Cavill, İngiliz oyuncudur. 5 Mayıs 1983 tarihinde Jersey, Birleşik Krallık’ta doğan Cavill, dünya çapında tanınan bir oyuncudur. Oyunculuk kariyerine 2002 yılında başlamıştır ve o zamandan beri birçok önemli filmde yer almıştır. Cavill, en çok Superman karakterini canlandırdığı “Man of Steel” ve devam filmleriyle tanınmaktadır. Ayrıca “The Witcher” adlı popüler Netflix dizisinde başrolü üstlenmiştir. Henry Cavill, yetenekli bir aktör olarak hem fiziksel görünümü hem de oyunculuk performansı ile dikkat çekmektedir.

12- Tom Hiddleston

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston

Tom Hiddleston, İngiliz bir aktördür. 9 Şubat 1981 tarihinde Londra’da doğdu. Eton Koleji’nde eğitim aldıktan sonra Cambridge Üniversitesi’nde tiyatro sanatları üzerine eğitim gördü. Kariyerine tiyatro oyunlarında sahne alarak başladı ve daha sonra televizyon ve sinema projelerinde yer aldı.

Hiddleston, Marvel Sinematik Evreni’nde Loki karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır. Ayrıca “War Horse”, “Crimson Peak” ve “Kong: Skull Island” gibi filmlerde de önemli roller üstlenmiştir. Başarılı oyunculuğu ve karizmatik duruşuyla geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Tom Hiddleston, hem sahne hem de ekran performanslarıyla başarılı bir kariyere sahiptir.

13- Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds, 23 Ekim 1976’da Kanada’da doğmuş bir aktördür. Kariyerine televizyon dizilerinde yer alarak başladı ve daha sonra birçok başarılı filmde rol aldı. 2000’lerin başında “National Lampoon’s Van Wilder” ile çıkış yaparak bilinirlik kazandı. Ardından romantik-komedi filmleri ve aksiyon filmleri gibi farklı türlerde birçok başarılı projede yer aldı. Reynolds, kendine özgü mizah anlayışı ve oyunculuk yeteneğiyle tanınır. Özellikle “Deadpool” serisinde canlandırdığı anti-kahraman karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı ve hayranların favorisi haline geldi. Ryan Reynolds, başarılı bir aktör ve aynı zamanda bir yapımcıdır. Hem komedi hem de aksiyon filmleriyle kariyerine devam etmektedir.

14- Adam Driver

 Adam Driver
Adam Driver

Adam Driver, 19 Kasım 1983 doğumlu Amerikalı bir oyuncudur. Indiana’da doğan Driver, çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldıktan sonra “Girls” adlı televizyon dizisiyle tanınmaya başladı. Ancak gerçek çıkışını “Star Wars” serisinde Kylo Ren karakterini canlandırarak yaptı. Adam Driver, sinema ve televizyon projelerindeki başarılarıyla sayısız ödül kazanmış ve olağanüstü oyunculuğuyla eleştirmenlerin takdirini kazanmıştır.

15- Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Ian Somerhalder

Ian Somerhalder, Amerikalı bir aktördür. Kendisi 8 Aralık 1978 doğumludur. Dizi ve filmlerdeki performanslarıyla tanınmaktadır. En çok “The Vampire Diaries” adlı gençlik dizisinde Damon Salvatore karakterini canlandırmasıyla bilinir. Ayrıca çevre bilinci ve hayvan hakları konularında aktif olarak çalışmaktadır.

16- Johnny Deep

Johnny Deep
Johnny Deep

Johnny Deep, tam adıyla John Christopher Depp II, başarılı bir Amerikalı oyuncudur. 9 Haziran 1963 doğumlu olan Deep, oyunculuk kariyerine 1980’lerin sonunda televizyon dizileriyle başladı. Daha sonra sinema dünyasına adım atan Deep, birçok unutulmaz karaktere hayat vermiştir.

Deep’in en ikonik rollerinden biri, “Pirates of the Caribbean” (Karayip Korsanları) serisindeki Jack Sparrow karakteridir. Bu rolle dünya çapında ün kazanan oyuncu, ustaca yaptığı komedi ve benzersiz performansıyla izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

Ayrıca Deep, “Edward Scissorhands” (Edward Makaseller), “Alice in Wonderland” (Alice Harikalar Diyarında), “Finding Neverland” (Bulut Atlası), “Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” (Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi) gibi pek çok başarılı filmde de başrol oynamıştır.

Johnny Deep, yetenekli ve karizmatik bir oyuncu olarak tanınmaktadır. Oyunculuk kariyerine ek olarak müzikle de ilgilenen Deep, The Hollywood Vampires adlı rock grubunun da bir üyesidir.

Johnny Deep, uzun yıllardır süren başarılı kariyeri ve benzersiz oyunculuk yeteneğiyle sinema dünyasının en saygın isimlerinden biri olmuştur.

17- Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr., Amerikalı bir aktördür. 4 Nisan 1965’te New York City’de doğdu. Kariyerine gençlik yıllarında başlayan Downey Jr., sayısız başarılı filmde rol almıştır. Oyunculuğu ve karizması ile tanınan Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni’nde Iron Man olarak tanınan Tony Stark karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, Sherlock Holmes film serisinde de ünlü dedektif Sherlock Holmes’u başarıyla canlandırmıştır. Oyunculuk yeteneği ve sevilen karakterlerle birçok ödül kazanan Robert Downey Jr., Hollywood’un en saygın isimlerinden biridir.

18- Paul Rudd

Paul Rudd
Paul Rudd

Paul Rudd, Amerikalı bir aktördür. 6 Nisan 1969’da doğan Rudd, tiyatro, televizyon ve sinema alanında oldukça başarılı bir kariyere sahiptir. “Clueless”, “Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”, “Ant-Man” ve “Avengers” gibi birçok popüler filmde rol almıştır. Comedy Central’ın “Friends” dizisinde de önemli bir karakter olan Mike Hannigan olarak tanınmaktadır. Rudd, enerjik ve sempatik oyunculuğuyla tanınır ve geniş bir hayran kitlesi tarafından sevilir.

19- Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Reeves, Kanadalı bir aktör ve müzisyendir. 2 Eylül 1964 tarihinde Lübnan asıllı bir baba ile İngiliz bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Reeves, Hollywood’da geniş kitleler tarafından tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Dünya çapında popülerlik kazandığı filmler arasında “The Matrix” serisi, “John Wick” serisi ve “Speed” bulunmaktadır. Ayrıca, Keanu Reeves, mütevazı kişiliğiyle bilinir ve hayırseverlik çalışmalarıyla da dikkat çekmektedir. Oyunculuk yeteneği, karizması ve dürüstlüğüyle hala birçok hayranın kalbini kazanmaktadır.

20- Brad Pitt

Brad Pit
Brad Pit

Brad Pitt, 18 Aralık 1963 doğumlu Amerikalı ünlü bir aktördür. En çok Hollywood filmlerindeki başarılı performanslarıyla tanınır. Pitt, “Thelma ve Louise”, “Fight Club”, “Se7en”, “Inglourious Basterds” ve “Once Upon a Time in Hollywood” gibi sayısız önemli filmde rol almıştır. Aynı zamanda “Ocean’s Eleven” serisinin de önemli bir oyuncusudur. Kariyeri boyunca pek çok ödül kazanan Brad Pitt, yetenekli ve çok yönlü bir aktördür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!