featured

Ediz Dereli’ye En İyi Çıkış Yapan Marka Ödülü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanında en başarılı, en özel ve en iyi isimlerin belirlendiği Best Of Turkey Awards 2021 ödül töreninde Ediz Dereli Mücevher En İyi Çıkış Yapan Marka ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin iş, sanat, siyaset, spor ve medya dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Best Of Turkey Awards 2021 kazananları belli oldu. Değerlendirmeler sonucuna göre belirlenen “En İyiler” ödüllerini, 29 Ekim Cuma günü İstanbul Gayrettepe Dedeman Oteli’nde düzenlenen törenle aldı.

Değerlendirmeler sonucunda, 30 yıldır mücevher sektöründe birçok ilke ve başarıya imza atan Ediz Dereli Mücevher son dönemlerde yaptığı çalışmalarla yılın “ En İyi Çıkış Yapan Marka” ödülünü kazandı.

Ödül törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Dereli gecede yaptığı konuşmada; “Bu ödüle bizleri layık gören herkese teşekkür ederiz. 30 sene önce başlayan mücevher üretim serüvenimiz dünyanın 50 ülkesine ulaştı. Şimdi de ülkemizde Ediz Dereli mücevher markası olarak sektöre girdik. 5 ay gibi kısa bir sürede 150 noktaya ulaştık. Ekibimizle birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz. ” dedi.

Pırlanta kolye noktasında alışıla gelmişin çok dışına çıkarak büyük bir adım attıklarını ve bu noktada sadece ülkemizden değil ayrıca dünyanın birçok noktasından ilgi ve alaka gördüklerini de ayrıca başarılı isim sözlerine ekledi. Yüzük, bileklik, küpe ve kişiye özel tasarım mücevher üreten Ediz Dereli Mücevher piyasanın tüm eksikliklerini bilerek bu yönde oldukça başarılı adımlar atmaya devam etmektedir. Sahip olduğu zengin pırlanta ve değerli renkli taş modelleriyle birlikte piyasaya çıktığı ilk günden bu yana gerekli ilginin çok üstünde bir rağbet görmüştür.

YouTube video

Kısa zaman içerisine binlerce müşteriye zamanında yapılan teslimatlar ile birlikte piyasanın ilk sırasına sorunsuz bir şekilde yerleşmiş ve rakiplerine oldukça büyük bir fark atmış bulunmaktadır. Yılardır piyasada bulunan firmaları bile tecrübe ve kalitesiyle birlikte gerisinde bırakmış ve çalışmalarına ara vermeden büyük bir hızla devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!