featured

Ekin Koç Kimdir | Taş Kağıt Makas Dizisinde Rol Alacak Ekin Koç Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekin Koç kimdir? Dizi sektörünün tanıdık isimlerinden biri olan Ekin Koç’un yakın zamanda Taş Kağıt Makas dizisinde yer alması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunun açıklanması ile birlikte bu oyuncu hızlı bir şekilde izleyicinin yakın markajına girdi. Peki, Ekin Koç kimdir? Ekin Koç kaç doğumlu?

Ekin Koç Kimdir Kaç Yaşında? Ekin Koç Kaç Doğumlu?

Ekin Koç Kimdir | Taş Kağıt Makas Dizisinde Rol Alacak Ekin Koç Kaç Yaşında?

Ekin Koç kimdir? Sevimli ve sempatik dış görünüşü ile kalbimizi kazanan Ekin Koç, 21 Haziran 1992 doğumludur. Ekin Koç kaç yaşında sorusunu araştıranlara oyuncunun 29 yaşında olduğu söylenebilecektir. Sevilen oyuncumuz Antalya’nın Alanya ilçesinde dünyaya gelmiştir.

1- Ekin Koç Burcu Ne?

Haziran sonu doğumlu olan Ekin Koç burcu İkizlerdir. Oyuncu karmaşık ruh halleriyle dolu olan bir karakterinin bulunduğunu, bu nedenle burcunun özelliğini taşıdığını düşündüğünü ifade etmektedir.

2- Ekin Koç Babası Kim? Ekin Koç Vehbi Koç’un Oğlu mu?

Ekin Koç soyadı nedeniyle Koç ailesinden mi sorularıyla karşı karşıya kalmak durumunda kalıyor. Ekin Koç Koç ailesinden mi merak edenlere bu soruyla yanıt vereceğiz. Yakın zamanda Ekin Koç Vehbi Koç baba-oğul olduğu yönünde dedikodularda çıktı. Bu konu üzerine açıklama yapan Koç, turizmci Vehbi Koç ile bankacı Şefika Koç’un oğulları olduğunu ifade etti.

3- Ekin Koç Ailesi Kimdir? Ekin Koç Kaç Kardeş?

Ekin Koç ailesi yukarıda da belirttiğimiz gibi Vehbi Koç ve Şefika Koç’tur. Ayrıca oyuncunun Yetkin adında bir erkek kardeşinin bulunduğu bilinmektedir.

4- Ekin Koç Aslen Nereli?

Ekin Koç aslen nereli? Oyuncunun babası aslen Ankaralıdır. Bu yüzden oyuncu Koç’un da Ankaralı olduğu söylenebilecektir. Oyuncunun ailesi uzun yıllardır İstanbul’da yaşadığı için oyuncu, burada büyümüştür. Ancak doğum yeri Alanya’dır.

5- Ekin Koç Boyu Kaç? Ekin Koç Ne Mezunu? 

Ekin Koç ne iş yapar? Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümüne başlamıştır. Buradaki öğrenimini tamamladıktan sonra oyuncu, dizi sektöründe yer almak istemiştir. Bu yönde bir eğitim alan oyuncu, 2013 yılı itibariyle resmen dizi sektörüne giriş yapmıştır. Ekin Koç boyu 1.80 kilosu ise 73 kg olarak paylaşılmıştır.

6- Ekin Koç Oyunculuk Eğitimi Aldı mı? Ekin Koç Oynadığı Diziler Neler?

Ekin Koç kimdir kısmında yer aldığı projeler merak ediliyor. Ekin Koç dizileri ve filmleri oldukça başarılı projeler olduğundan büyük ses getirmiştir. Oyuncu kariyeri öncesinde Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde, Altan Gördüm’den birebir ders almıştır. Oyuncu bu eğitim sonrasında Altan Gördüm’ün de desteği ile pek çok projede yer almıştır. 2013 yılında Sana Büyük Bir Sır Vereceğim dizisinde rol alan Koç, canlandırdığı Tilki karakteri sayesinde büyük bir popülarite elde etmiştir.

YouTube video

Bu proje sonrasında hemen Benim Adım Gültepe projesinde yer almaya başlamıştır. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin I. Ahmet rolünde yer alan Ekin Koç, bu dizide 2 sezon boyunca bulunmuştur. Daha sonra Hayat Sırları, 7 Yüz, Bozkır gibi dizilerde rol alan Koç’un son projesi ise Uyanış Büyük Selçuklu olmuştur. Sonrasında ise oyuncu Üç Kuruş filminde rol almak için teklif almış ve kabul etmiştir.

Ekin Koç son projesi olan Üç Kuruş dizisi ise ne yazık ki reyting kurbanı olarak final yapmıştı.  Renkli bir roman mahallesinin anlatıldığı bu dizinin en önemli iki erkek karakteri, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç idi. . Mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe’nin çatışmasının konu alınacağı dizinin seveni de bir hayli fazlaydı. Dizide  Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Diren Polatoğlu gibi önemli isimler yer almıştır.

.Aralarında Ekin Koç’un da bulunduğu Türkiye’nin en yakışıklı erkekleri listemize göz atmak için tıklayınız.

7- Ekin Koç Filmleri Neler?

Ekin Koç filmleri arasında ise Balkaya, Okul Tıraşı ve Bizim İçin Şampiyon gibi önemli başyapıtlar bulunmaktadır.

8- Ekin Koç Evli mı? Ekin Koç Sevgilisi Var mı?

Ekin Koç evli mı değil mi konusu ise, özellikle kız hayranlarını yakından ilgilendiren konulardan yalnızca bir tanesidir. Oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Oyuncunun şimdiki sevgilisi geçtiğimiz günlerde ifşa edilmiştir.

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Koç, güzel bir bayanla samimi bir şekilde görüntülenmiştir. Bu kişinin ünlü Ukraynalı güzel İrina Lankova olduğu belirlendi. Söylentilere göre oyuncu, yaklaşık 1.5 yıldır Lankova ile berabermiş. Yaptığı bir röportaj sırasında Ekin Koç sevgilisi ile evlilik hazırlıkları yaptığını belirtmişti.

9- Ekin Koç Kimdir? Ekin Koç İnstagram Hesabı Nedir?

Ekin Koç kimdir sorusuna kapsamlı bir şekilde yer verdikten sonra İnstagram hesabının ne olduğundan bahsedilmelidir. Ekin Koç İnstagram hesabı üzerinden 657 bin takipçiye sahiptir. Oyuncunun bu sosyal medya hesabını takip etmek isteyen kişilerin @ekocoffical şeklinde arama yapması gerekecektir.

10- Ekin Koç Yeni Projesinin Adı Ne?

Ekin Koç Kimdir | Taş Kağıt Makas Dizisinde Rol Alacak Ekin Koç Kaç Yaşında?

Ekin Koç kimdir sorusu şimdilerde Taş Kağıt Makas: Hayatımın Oyunu dizisiyle araştırılacak. Geçtiğimiz günlerde dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Birkaç hafta içerisinde ise ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Başrol oyuncusu Ekin Koç dizide Umut adında bir avukata hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ozan Güven, Serra Arıtürk, Burak Yörük gibi gözde isimlerin yer aldığını söyleyebiliriz. Dizi daha fragmanı ile dahi büyük ses getirdi. Bakalım dizi diğer gözde dizilerin reyting karnesinde düşüşe neden olabilecek mi?

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!