featured

Ekonomist Meliha Okur Kimdir | Meliha Okur Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meliha Okur kimdir diye oldukça merak ediliyor. Çeşitli televizyon programlarına katılarak verdiği bilgilerle öne çıkan Meliha Okur kaç yaşında? Ekonomist kimliği ile birlikte yazar olarak tanıdığımız Meliha Okur nereli? İşte; Meliha Okur kimdir, nereli, ne mezunu, kaç yaşında ve merak edilen soruların cevapları; Meliha Okur biyografisi…

Meliha Okur Kimdir?

Pandemi döneminde katıldığı haber programları nedeniyle Meliha Okur kimdir merak edildi. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasaklarının bulunduğu pandemi döneminde televizyon programlarına katılan Okur, dikkat çekmiştir. Ekonomi alanında yaptığı gündem değerlendirmeleriyle bilinen Okur aynı zamanda gazeteci yazar olarak bilinmektedir.

Meliha Okur Özgeçmiş ve Gençliği

Çeşitli televizyon kanallarında ekonomi yorumlarıyla öne çıkan Meliha Okur, Karadeniz Ereğli Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’ndan mezun olmuştur.

Meslek hayatına Gökkuşağı adlı siyasi bir dergide ekonomi yazarı olarak başlayan Okur daha sonra Para Dergisi’ni piyasaya çıkartan ekibin içinde yer almıştır. Uzun bir dönem Doğan Grubu çalışanı olarak mesleki hayatına devam eden Okur, Milliyet Gazetesi’nde de ekonomi alanında köşe yazarlığı yapmıştır.

YouTube video

CNN TÜRK kanalının kuruluşu sırasında 10 kişilik ekip içerisinde de yer alan Okur, CNN TÜRK’te ekonomi servisi sunucusu olarak görev de almış, program yapmıştır.

ATV, Haber Türk, Akşam, Sabah, Yaban TV ve NTV gibi kanallarda kariyerine devam eden Meliha Okur son olarak FOX TV’ye geçmiş ve burada ekonomi servisinin başında görev almıştır. Son olarak FOX TV’de yayınlanan, Merve Mina Yıldırım ile Benden Söylemesi programında sürekli konuk olarak yer alan Meliha Okur kimdir merak edilmiştir. Okur, bu programda ekonomi alanında mesleğini yerine getirmeye devam etmiştir.

Meliha Okur Kaç Yaşında?

Türkiye’nin deneyimli gazetecileri arasında yer alan Meliha Okur hem yazılı hem de görsel basında uzun yıllardan beri adından söz ettirmektedir ve Meliha Okur kaç yaşında merak konusu…  Okur, 1961 doğumludur ve 2021 yılı itibari ile Meliha Okur kaç yaşında sorusunun cevabı; 60’dır.

Meliha Okur Aslen Nerelidir?

Meslek yaşamına uzun yıllardan beri devam eden, çeşitli televizyon kanalları ve gazetelerde çalışan Meliha Okur nereli sorusunun yanıtı ise; Ankara’dır. 1961 senesinde Ankara’da dünyaya gelen Okur, çocukluk yıllarını Zonguldak’ta geçirmiş ve lise eğitiminin sonuna kadar Zonguldak’ta yaşamıştır.

Meliha Okur Hangi Kanalda Ekonomi Yorumları Yapıyor?

Meslek hayatına son olarak Fox Tv kanalında devam eden ekonomist Meliha Okur, Merve Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı Benden Söylemesi adlı programda sürekli konuk olarak yer almıştır. Televizyon programında gündeme dair ekonomi değerlendirmeleri yapan ekonomist Meliha Okur, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmiştir.

Meliha Okur Instagram Hesabı

Ekonomist Meliha Okur instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Kendisine iyi baktığını, sürekli olarak spor yaptığını katıldığı programlarda dile getiren Okur, instagram hesabında da bu yöndeki paylaşımlarını sergiliyor. Meliha Okur instagram hesabının kullanıcı adı ise; @okurmeliha

Meliha Okur Twitter Hesabı

Sosyal medya hesaplarını etkili kullanan ekonomist Meliha Okur Twitter hesabında da oldukça aktif. Türkiye’nin gündem konularını ve ekonomiyi yorumlayan Meliha Okur Twitter hesabı kullanıcı adı ise; @melihaokur2

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!