Elon Musk: Coca-Cola’yı Alıp İçine Kokain Koyacağım!

Elon Musk: Coca-Cola’yı Alıp İçine K*kain Koyacağım!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk’tan flaş açıklama! Musk yaptığı paylaşımla sıradaki hedefinin Coca-Cola’yı almak ve içine yeniden k*kain koymak olduğunu açıkladı!

Elon Musk son günlerde popülerliğini artırmaya devam ediyor. Son olarak Twitter’ı satın alan dünyaca ünlü girişimci, bu defa yaptığı paylaşımla sıradaki hedefinin dünyaca ünlü içecek markası olan Coca Cola’yı almak ve içine yeniden k*kain koymak olduğunu duyurdu! Ancak Elon Musk’ın bu esprili paylaşımı gündem oldu.

Elon Musk: Coca-Cola’yı Alıp İçine K*kain Koyacağım!

Elon Musk: K*kaini Geri Koymak için Coca Cola’yı Satın Alacağım

Dünyaca ünlü girişimci ve Tesla ile daha da büyük bir üne kavuşan Elon Musk, Nisan ayının başında Twitter’ın %9,2’sini aldığı açıklamıştı. 44 milyar dolar karşılığında Twitter’ı alan Musk, satın alma işlemi sonrasında Twitter ve Twitter açıkları ile ilgili pek çok paylaşıma imzasını atmıştı.

Bu defa ise Elon Musk yaptığı esprili bir paylaşımla yeni hedefini açıkladı. Bir sonraki satın alma işlemini Coca Cola için yapacağını ve bu neden yapacağını attığı şu tweet ile açıkladı:

‘’K*kaini geri koymak için Coca Cola’yı alacağım’’

Elon Musk: Coca-Cola’yı Alıp İçine K*kain Koyacağım!

‘’Red Bull’a Bin Basar’’

Elon Musk’ın bu esprili paylaşımı sonrasında bir takipçisi, Coca Cola’nın 1984 yılına ait, içeriğinde 3,5 gram k*kain olduğunu belirttiği bir şişesinin fotoğrafını paylaştı ve Musk da takipçisinin bu tweetine cevap verdi. Musk’ın cevabı ise şu şekilde:

‘’Red Bull’a bin basar’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!