featured

En Etkileyici Kadın Parfümleri Hangisi | Afrodizyak Etkili Kadın Parfümleri Hangisi? 2022 Yılına Damgasını Vuracak En İyi Bayan Parfümleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En etkileyici kadın parfümleri arasından seçim yaparak, partnerinizin dikkatini çekmek ister misiniz? Güzelliğine ve bakımına büyük önem gösteren kadınlarda, koku konusuna ayrı bir parantez açılmalıdır. Kokusuna önem veren birçok kadın konu parfüm seçimine geldiğinde oldukça kararsız kalabiliyor. Hem farklı, hem feminen hem de etkileyici seçimler yapmak isteyen kadınlar bu konuda hangi parfüm isimlerine yöneleceğini bilmeyebiliyor. Peki, en etkileyici kadın parfümleri neler? Afrodizyak etkili bayan parfümleri 2022 hangileri? Feromon içeren parfümler hangileri?

En Etkileyici Kadın Parfümleri 2022 Listesi

En etkileyici kadın parfümleri 2022 listesinde artık fenomen olmuş seçenekler bulunuyor. Bunun yanı sıra listemizde henüz bilinmeyen ve ilerde önemli bir popülarite elde edeceği düşünülen pek çok parfüm seçeneğine de yer verdik. İşte, bir fıs dahi sıktığınızda herkesi kendinize hayran bıraktıracak, dönüp dönüp baktıracak, partnerinizi etkilemenizi sağlayacak en iyi bayan parfümleri top 10 önerisi…

1- Chanel- Chance

En etkileyici kadın parfümleri denildiğinde listenin ilk sıralarında elbette ki Chanel markası yer alacaktır. Oldukça iddialı bir parfüm türü olan Chance afrodizyak etkisi ile kışkırtıcı bir seçim olacaktır. Hemen afrodizyak parfüm nedir, bilmeyenlere açıklayalım. Feromon olarak da adlandıracağımız bu tanım aslında cinsel dürtüleri harekete geçiren demektir.

YouTube video

Bazı besinlerde afrodizyak etki bulunduğundan bu afrodizyak etkinin cinsel gücü arttırdığı sonucuna ulaşılmıştır. Vanilya, süsen ve yaseminin vurgulayıcı kokusunu hissedebileceğiniz Chance’nin alt notasında da beyaz miskin bulunduğu görülmektedir. Baştan çıkarıcı bir koku olan Change, kalıcı en etkileyici bayan parfümleri arasındadır.

2- Yves- Saint Laurent Libre

En etkileyici kadın parfümleri arasında bulunan Saint Laurent Libre, Yves markasının tasarımıdır. Şık bir şişesi bulunan bu parfüm Fas portakal çiçeği ile Fransız lavantasının o eşsiz kokusunu bir araya getiriyor. Üst notalarında bulunan mandalina, tahıl yağı ve kuş üzümü kokuyu oldukça hoş ve kalıcı bir noktaya taşımıştır.

Bu parfümün kalp notası ise lavanta, zambak, yasemin ve portakal çiçeğidir. Son olarak dip notalarının da sedir ağacı, misk ve amber olduğu belirtiliyor. Oldukça keskin bir parfüm olan Saint Laurent Libre, 2022 en iyi kadın parfümleri arasında rahatlıkla gösterilebilecektir. Sexy ve belirgin kokulardan hoşlanıyorsanız, en etkileyici kadın parfümleri arasında olan bu parfüme şans verebilirsiniz.

3- Givency- Very Irresistible

En etkileyici kadın parfümleri arasında olan Very İrresistible, EDP olduğundan kalıcılığı başarılı seçeneklerden biridir. Fresh kokulu bayan parfümleri arasında olan bu ürün, çiçeksi ve odunsu kokusu ile sıra dışı bir bileşim olduğunu gözler önüne sermektedir. 2003 yılında lanse edilen bu koku hafif yıldız anason kokusu ile uyarıcı bir koku içeriği olarak gösterilebilir. Özellikle Behlül’ün Bihter’e aldığı parfüm olarak tanındıktan sonra bu parfümün, büyük bir popülarite elde ettiğini söyleyebilmek mümkündür.

4- Tom Ford- Black Orchid

En çekici kadın parfümleri ekşi sözlük yorumlarını incelediğinizde bu parfümün oldukça revaçta olduğunu görebilirsiniz. En etkileyici kadın parfümleri arasında gösterilebilecek Black Orchid, kadifemsi kokusu ile herkesi kendisine hayran bırakabilecektir. Trüf mantarı, bergamot, siyah orkide kokularını temelde hissedeceğiniz bu kokuda ayrıyeten paçuli, amber, tütsü erik ve vanilya özleri de bulunuyor.

Hemen her cilde yakışan ve özellikle kış aylarında kokusu ile zirveye çıkan Black Orchid kalıcılığı ile kullanıcılarını tatmin edebilecektir. En etkileyici kadın parfümleri arasında bulunan Black Orchid, özel günlerinizde partnerinizi kendinize mıknatıs gibi çekebilmek için oldukça ideal bir kokudur.

Tom Ford Black Orchid Edp 100 ml parfüm satın almak için bu siteye göz atabilirsiniz. 

5- Cacharel- Amor Amor

En etkileyici kadın parfümleri arasında Amor Amor’u bilmeyeniniz yoktur. Son derece popüler bir parfüm olan bu ürün, en iyi parfümler kadın kategorisinin yegane isimlerindendir. Meyve ve çiçeklerin baş döndüren kokusunu içerisine hapseden bu parfüm 4 mevsim kullanılabilir oluşu ile bir adım öndedir.

Parfümün üst notasında greyfurt, mandalina, frenk üzümü, portakal kalp notasında çiçeksi öğeler yer almaktadır. Koku dip notalarda ise gül, vanilya, misk ve müge ağacının huzur veren kokusunu hissedebilmenize olanak sağlar. Aşkın ve tutkunun kokusu olarak simgelenen Amor Amor, en etkileyici kadın parfümleri arasında mutlaka şans verilmesi gereken bir seçenektir.

6- Christian Dior- Hypnotic Poison

En güzel kadın kokusu hangisi? En güzel kadın parfümleri arasında gösterilen Hypnotic Poison, adından da anlaşılacağı gibi hipnoz etkisi yaratan kokusu ile öne çıkar. Zıt içerikleri bir araya getiren bu koku, adeta bir aşk iksiri olup yasak meyveyi kadının cesareti ile buluşturuyor.

Acıbadem, kimyon, zambak, yasemin, misk, vanilya, Jacarandra gibi nefis kokuları buluşturan Hypnotic Poison, gün boyu gözlerin üzerinde olmasından hoşlanan kadınlar için etkili bir seçim olacaktır. En etkileyici kadın parfümleri listesinde yer verdiğimiz bu koku, gizemli içeriği ve baskınlığı ile içeriğine hayran bırakacaktır.

7- Lancome- La Vie Est Belle

En etkileyici kadın parfümleri arasında gösterilen La Vie Est Belle, uzun yıllardır birçok kadının favori kokusudur. Lancome markasının en temel koku içeriklerinden biri olan bu ürün, sıcak oryantal kokuları ile bir adım öne çıkıyor.

Siyah frenk üzümü, armut, İris çiçeği, paçuli, tonka fasulyesi, vanilya ve pralin gibi özler kullanılarak tasarlanan bu parfüm, cüretkar kadınların ilk tercihi olacaktır. Şişe tasarımında da oldukça orijinal seçimler yapılan kokunun şişesinde Roberts gülümsemesi yansıtılmaktadır. Dikkat çeksin ancak bunaltmasın diyorsanız, en etkileyici kadın parfümleri arasında bu seçeneğe göz atabilirsiniz.

8- Elie Sabb

Kadınsı kokular hangisi? Elie Sabb adındaki moda tasarımcısına ait olan bu koku, elbette ki en etkileyici kadın parfümleri listesinde bulunuyor. Özellikle ünlülerin favori parfümlerinden biri olan bu ürün, çiçeksi içeriği ile ortama romantik bir hava katabilecektir.

Afrodizyak etkili parfümler arasında bulunan bu seri, üst notada portakal çiçeği ile buluşturmaktadır. Parfümün kalp notası yasemin, dip notası ise silhat, Virjinya sediri, gül ve bal özlerinden oluşturulmuştur. Sabunsu içeriği ile oldukça temiz bir koku olan Elie Sabb özellikle bahar aylarında sizi zirveye taşıyacak bir seçim olabilecektir.

9- Carolina Herrera- Good Girl

En etkileyici kadın parfümleri içerisinde yer alan Good Girl özellikle, şişe tasarımı ile oldukça dikkat çeken bir üründür. Topuklu ayakkabı şişesi ile kadınsı kokusunu gözler önüne seren Good Girl, feminen kokulardan hoşlanan kadınlar için tercih sebebidir.

En etkili kadın parfümleri arasında olan bu parfümün temelinde tatlı yasemin ve kakao bulunmaktadır. En etkileyici kadın parfümleri listemizde yer alan, ağır olmayan ancak baskın kokusunu sürekli olarak hissedebileceğiniz Good Girl’i mutlaka denemelisiniz.

10- Valentino- Donna

En etkileyici parfüm bayan önerilerinin sonuncusu ise Valentino markasının Donna adlı serisidir. Pembemsi ve zımbalı şişe tasarımı ile oldukça çekici görünen Donna meyve ve çiçek özlerini buluşturmaktadır.

En etkileyici kadın parfümleri arasında büyüleyici bir seçim olan bu parfümde zambak, paçuli, gül ve şeftalinin mükemmel uyumunu yakalayabilirsiniz. Koku duyulduğundan itibaren çekici, duygusal ve zarif bir etki bırakırken, sıra dışı bir tür olması ile de epey dikkat çekiyor. Ezber bozduracak farklılıkta ve kusursuzlukta olan bu parfüme bir şans verilmelidir.

Yalnızca parfüm ile çekici olunmaz. Daha çekici olmak için Erkeklerin kadınlarda bulduğu 8 fiziksel özellik yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!