featured

En Güzel Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik yıl dönümü hediyesi ne alınır? Erkeğe evlilik yıl dönümü hediye seçenekleri nelerdir, evlenme yıl dönümü için ne alınır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız, aradığınız her şey burada! www.trendylodi.com zengin ürün alışveriş yelpazesiyle ve hediye seçenekleriyle güvenilir hizmet vermeye devam ediyor. Modadan aksesuara, evlilik yıl dönümü hediyesinden kişiye özel hediyelere kadar aradığınız her şey Trendylodi’de bulunuyor.

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Ne Alınır?

Evlilik yıl dönümü hediyesi, çiftlerin yeni bir hayata ilk adım attıkları günü özel ve unutulmaz kılması açısından önemli. Bu özel günde siz de eşinizi şaşırtmak ve mutlu etmek istiyorsanız evlilik yıl dönümü hediyesi ne alınır diye çoktan araştırmaya baslamışsınızdır.

Ancak henüz evlenme yıl dönümü hediyesi olarak ne alacağınıza karar veremediyseniz modadan aksesuara, takıdan iç giyime, kişisel bakım ürünlerinden elektronik eşyaya kadar pek çok şeyi bir arada bulabilirsiniz.

Erkeğe Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Önerileri

Erkeğe evlilik yıl dönümü hediyesi olarak ne alacağınıza karar veremediyseniz bu listemiz sizin için. Siz de listemizdeki erkeğe hediye seçeneklerinden yararlanabilir ve evlenme yıl dönümü hediyesi ile eşinizi mutlu edebilirsiniz. İşte, erkeğe evlilik yıl dönümü hediyesi ne alınırevlilik yıl dönümü hediyeleri erkekler için nelerdir sorularının cevapları…

1 – Erkeğe Yıldönümü Hediyesi: İsme Özel Erkek Cüzdan

Evlilik yıl dönümü hediyesi erkek için seçenekler arasında cüzdan bulunuyor. Dilerseniz klasik bir hediye olan cüzdan üzerine isim yazdırarak kişiye özel bir hale getirebilir ve eşinizi mutlu edebilirsiniz.

2 – Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

Tütün ve tütün ürünleri kullanan veya kamp yapmayı seven bir eşiniz varsa rüzgarda sönmeyen isme özel metal çakmak tam size göre. Bu sayede eşinizin ihtiyaç duyduğu bir ürünü kendisine hediye edebilir ve hediyeyi tamamen ona özel hale getirebilirsiniz.

3 – Kocama Evlilik Yıldönümü Hediyesi:  Nargile Takımı

Eşiniz nargile içmeyi seviyorsa ve erkeğe evlilik yıl dönümü hediyesi ne alsam diye düşünüyorsanız nargile takımı tam size göre. Bu hediye ile eşinizin içmekten keyif aldığı nargileyi kolay ulaşılır kılabilirsiniz.

4 – Doğasever Erkeğe Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi: Dürbün

Eğer eşiniz sık sık doğa yürüyüşlerine çıkıyorsa, avcılık sporuyla uğraşıyorsa ya da kamp yapmaktan keyif alıyorsa alabileceğiniz hediye seçenekleri arasında dürbün de bulunuyor. 

5 – 1. Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi: Deri Kordonlu Saat

Deri kordonlu saat evlilik yıl dönümü için hem erkeğe hem de kadına alınabilecek hediye seçenekleri arasında. Eğer siz de, eşinizin her anında aklında olmak istiyorsanız ona Deri kordonlu saat alabilirsiniz.

6 – Kişiye Özel Kartvizitlik

Eğer eşiniz kurumsal bir firmada çalışıyorsa ya da kendi işini yapıyorsa ona kişiye özel bir kartvizitlik alarak evlilik yıl dönümünüzü kutlayabilirsiniz.

7 – Kişiye Özel Tesbih

Tesbih hemen hemen her erkeğin kullanmaktan memnun olduğu eksesuarlar arasında yer alıyor. Eğer siz de evlilik yıl dönümü için erkeğe hediye arıyorsanız ve eşiniz tesbih kullanmayı seviyorsa kişiye özel tesbih seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

8 – Deri Çelik Bileklik

Erkeklerin kullanmayı sevdiği aksesuarlar arasında çelik bileklik de bulunuyor. Eğer eşiniz bileklik kullanmayı seviyorsa ve moda olan bir evlenme yıl dönümü hediyesi arıyorsanız, deri çelik bileklik modellerinden birini tercih edebilirsiniz ve bilekleri kişiye özel tasarlatabilirsiniz.

9 – Gümüş Yüzük ve Tesbih Takımı

Eğer eşiniz moda erkek aksuarları yerine klasik erkek aksesuarları kullanmaktan hoşlanıyorsa 925 ayar gümüş yüzük ve doğal taşlı tesbih takımını evlenme yıl dönümü hediyesi olarak alabilirsiniz.

10 – Kişiye Özel İsim Yazılı Kalem

Evlenme yıl dönümü hediyesi önerileri listemizde kişiye özel, isim yazılı kalem de bulunuyor. Eğer eşinizin sürekli aklında olmak ve varlığınızı yanında hissettirmek istiyorsanız kişiye özel kalem seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!