featured

En İyi 6 Şipşak Fotoğraf Makinesi Önerisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şipşak fotoğraf makinesi önerisi listemiz sayesinde, almak istediğiniz, anında çıktı veren fotoğraf makinesi hangisi karar verebilirsiniz. Mini fotoğraf makinesi ile en özel anlarınızı ölümsüzleştirebilir ve güzel anılar biriktirebilirsiniz. İşte, anında çıktı veren şipşak filmli fotoğraf makinesi tavsiyelerimiz…

En İyi Şipşak Fotoğraf Makinesi Önerisi Listesi 

Teknolojinin çığ gibi büyüyerek geliştiği ve ilerlediği şu dönemde, dijital fotoğraf makinelerinin de bu değişime eşlik ettiğini görüyoruz. Ancak tüm gelişmiş teknolojik özelliklerin yanında şipşak fotoğraf makineleri popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Eş zamanlı olarak fotoğraf baskısı yapmaları ve pratik kullanım özellikleriyle sıkça tercih edilen şipşak makineler, sizin için en özel anları ölümsüz kılmayı başarıyor. Nostaljik ve bir o kadar da şık birbirinden güzel en iyi şipşak fotoğraf makinesi önerisi listemizi sizler için derledik. Buyurun inceleyelim…

1 – Instax Mini 9 Mini Fotoğraf Makinesi

YouTube video
En uyi şipşak fotoğraf makinesi önerisi listemizde Instax markası bulunuyor. Özçekim aynası sayesinde herkesin beğenisini toplayan bir modeldir. Ürünün yanında bir tane de makro çekim yapabileceğiniz bir başlık gönderiliyor. Eğer isterseniz high key modu ile daha soft fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Kullanıcıya özel çekim modu seçimi yapan Instax Mini 9, bütçeyi de zorlamıyor.

2 – Anında Çıktı Veren Fotoğraf Makinesi: Polaroid Onestep 2

Şipşak fotoğraf makinelerinin atası Polaroid, bir döneme damgasını vuran Onestep’i teknolojik gelişmelerden faydalanarak revize edip yeniden üretmeye başladı. Geçmişte yolculuk yapmak isteyenler için bir zaman makinesi görevi gören bu şipşak makine, kullanıcılarına nostalji yaşatıyor. Oldukça yeterli bir baskı ebatına sahip olan bu makine sayesinde 8.8 x 10 cm’lik baskılara sahip olabilirsiniz.

YouTube video

1100 mAh dahili bataryası ve dahili flaşı da onu çekici kılan diğer özellikleri arasında. Onestep dahili flaşı sayesinde karanlıkta dahi iyi çekimler yapmanıza olanak veriyor. Aynı zamanda 2,6 santimetreye kadar yakın çekim yapılabiliyor. Onestep’i rakiplerinden geride bırakacak 480 gram gibi bir ağırlığı olsa da hala listelerin başında gelmeye devam ediyor. Mutlu anlarınız için Polaroid Onestep 2 tercih edebilirsiniz.

3 – En İyi Şipşak Fotoğraf Makinesi Önerisi: Fujifilm Instax SQ 6

Kare fotoğraflar mı çekmek istiyorsunuz? Instax’ın en sevilen modellerinden biri olan SQ 6’yla model ismindeki SQ yani ‘square’ tanımından da anlaşılabileceği gibi 1:1 oranında yani kare fotoğraflar çekebilirsiniz. Daha nostaljik bir havaya sahip olan ve özellikleriyle beğeni kazanan cihaz, Instax Mini’lere oranla biraz pahalı. 30 santimetreye kadar yakınlaşabilme olanağıyla muazzam makro çekimler yapabileceğiniz Fujifilm Instax SQ 6 aynı zamanda zamanlayıcı özelliği de bulunuyor.

YouTube video

Artık siz de içinde bulunabileceğiniz fotoğraflar çekebileceksiniz. Bunların yanı sıra parlaklık ayarlama ve flaş baskılama gibi özelliklerle birlikte çektiğiniz fotoğrafların kalitesini arttırabileceksiniz. Aynı zamanda sahip olduğu çift pozlama özelliği, bir arada görmek istediğiniz iki fotoğraf karesini birleştirmenize imkan sağlıyor. Yani tek bir baskıda iki fotoğrafınızı birden görüntüleyebilirsiniz.

4 – Canon Fotoğraf Makinesi: Canon Zoemini C

Dikkatleri üzerinize çekmeyi sevmeyen biriyseniz Canon Zoemini C, diğerlerine göre daha kompakt bir yapıya sahip olmasıyla beklentilerinizi karşılayabilecek bir fotoğraf makinesi. Üstelik yalnızca fotoğraf çekmekle kalmayıp kendine özgü tekniğiyle baskı yapabilme imkanı da sunuyor. Bu özelliği ile de en iyi şipşak fotoğraf makinesi önerisi listemizde yerini alıyor.

YouTube video

Canon’un Zink ismini verdiği özel mürekkepsiz baskı teknolojisi yardımıyla çektiğiniz fotoğrafların kaliteli baskılarını elde edebilirsiniz. Üstelik microSD kart desteği sunan şipşak fotoğraf makinesi ile herhangi bir fotoğrafın 314×500 dpi çözünürlüğünde baskısını alabilmeniz mümkün.

5 – Kodak Mini Shot Filmli Fotoğraf Makinesi

Kaliteli baskılarıyla adından söz ettiren bir fotoğraf makinesi var sırada. Kodak Mini Shot baskılarında parmak izi yapmayacağına, yırtılmayacağına ve su geçirmeyeceğine dair garanti veriyor. Bu özelliği nedeniyle en iyi şipşak fotoğraf makinesi önerisi listemizde. Kullanışlı ekran özellikleri sayesinde fotoğrafı çekmeden önce kontrol edebilme olanağına sahip oluyorsunuz.

YouTube video

Bunun yanında 10 MP fotoğraf çözünürlüğü, otomatik odaklama, 1.7 LCD ekran, pozlama, beyaz dengesi ve Bluetooth bağlantı gibi özellikler de bulunduruyor. Üstelik telefonunuza yükleyeceğiniz ‘Mini Shot’ uygulaması sayesinde çektiğiniz fotoğraflara efekt ve filtre de ekleyebilirsiniz.

6 – Instax Fotoğraf Makinesi: Instax Mini 11

Listemizin 3.sırasında yer alan şipşak fotoğraf makinesi Instax Mini 11. Unutmak istemediğiniz anıları hızlı bir şekilde basabilen cihaz, otomatik pozlama ayarı yapabilme olanağı da sağlıyor. Pek çok renk seçeneği bulunan Instax Mini 11’de bulunan otomatik pozlama özelliğiyle ortamdaki ışığı fark eder, flaş miktarını ve perde hızını otomatik olarak ayarlıyor.

YouTube video

Güçlü flaş ışığına sahip şipşak makine, aynı zamanda selfie aynası da bulunduruyor. Siz de şipşak fotoğraf makinesi almayı düşünüyorsanız, yüksek kalitede fotoğraflar çekebileceğiniz Instax Mini 11 tercih edebilirsiniz. Instax Mini 11 son zamanlarda herkesin en iyi şipşak fotoğraf makinesini önerisi listesinde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!