featured

En İyi Android Karikatür Uygulamaları Listesi | Fotoğrafı Animasyon Yapma Programı, Fotoğrafı Çizgi Romana Çevirme Mümkün Mü?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Android karikatür uygulamaları sayesinde birçok kullanıcıları kendisi ve yakınlarının fotoğrafları üzerinden eğlenceli içerikler çıkarabileceklerdir.   Android telefonlarda olması gereken uygulamalar arasında mutlaka karikatür uygulamalarına da şans verilmelidir. Piyasada birden fazla karikatür uygulaması bulunduğu için, seçim konusunda oldukça titiz davranılması gerekecektir..

En İyi Android Karikatür Uygulamaları | Fotoğrafı Animasyon Yapma Programı Listesi

Yaşamın oldukça stresli olduğu şu dönemde, hemen her kullanıcının bu stresi atmaya ihtiyacı var. Bu noktada karikatürler kullanıcıların eğlenme, gülme ve mizah ihtiyacını bütünüyle karşılayabiliyor. Dünyanın her yerinden kendi karikatürünüzü ve mizah anlayışınızı oluşturmak isterseniz ya da yalnızca oluşturulan karikatürleri okumak isterseniz bu durumda bir Android cihaza sahip olmanız yeterli olacaktır.

Günümüzde en iyi Android karikatür uygulamaları bu yöndeki tüm talep ve beklentilerinizi karşılayabiliyor. Üstelik bu uygulamalar sosyal medya uygulamaları ile iş birliği içerisinde olduğu için, dilediğiniz tüm platformlardan paylaşım yapabilmenizde mümkün olabiliyor.

1- Bagu Çizgi Roman ve Manga

Fotoğrafı çizgi romana çevirme isteyen kullanıcılar, Batu Çizgi Roman ve Manga uygulamasını tercih edebileceklerdir.  Dijital çağda karikatür uygulamasının tükendiği çürütecek bu uygulama, bu platform üzerinden hem karikatür okuyabilmekte hem de oluşturabilmektedir. Bagu yerli Türk karikatürlerinizin tamamını okuyabileceğiniz bir uygulama. Bu özelliği sayesinde uygulama, kullanıcıların yeni karikatüristlerle tanışabilmesine de yardımcı oluyor. 

En iyi Android karikatür uygulamaları içerisinde gösterilebilecek, bu uygulamada çok sevilen ‘’Teşebbüs’’ ve ‘’Oyunbozan’ ’serilerini okuyucusu ile buluşturuyor. Mobil cihazlarda Cep Modu şeklinde karikatür izlemenize fırsat tanıyan Manga, tablete ya da bilgisayara indirildikten sonra çevrimdışı olarak da okunabiliyor. Üstelik uygulamada ilk bölümler için herhangi bir ücret talep edilmezken, sonraki bölümler için belirli bir ücret talep ediliyor.

2- Marvel Unlimited 

En iyi Android karikatür uygulamaları arayışında olan karikatür fanatikleri Marvel’i muhakkak tanıyacaktır. Marvel evreni bilindiği üzere, birbiriyle bağlantılı çok sayıda karakteri ve karikatürleri içeren bir çizgi roman dünyası. Hal böyle olunca Marvel’in oldukça fazla fanının bulunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 

Eğer İngilizceye hakimseniz bu noktada bu uygulamayı indirerek, Marvel dünyasında yer alan tüm karikatürleri orijinal olarak izleme fırsatı bulabilirsiniz. Marvel Unlimited tüm Marvel dünyasına ait karikatürlerin hemen her bölümünü içermektedir. Bu sebeple yayınlanmış ve yayınlanacak tüm bölümlere, dijital dünyada kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Ancak en iyi Android karikatür uygulamaları içerisinde yer alan Marvel’in ücretli olduğunu belirtmemiz gereklidir.

3- BoM Caps 

En İyi Android karikatür uygulamaları arasında gösterebileceğimiz BoM Caps, kullanıcıların kendisinin karikatür yapabilmesine imkan sağlıyor. BoM Caps, uygulaması sosyal medyada sık sık gördüğümüz paylaşımların oluşturulabilmesine yardımcı oluyor. Sosyal medyada gördüğünüz bu eğlenceli içerikleri, tek başına oluşturabilmek size fazlasıyla keyif verecektir. Ancak bu noktada bazı paylaşımların 18 yaş ve üzeri olduğunu belirtmekte fayda var. 

BoM Caps’in öne çıkan diğer bir özelliği ile diğer sosyal medya uygulamaları gibi, paylaşımların yapılabilmesi. Sosyal medya uygulamaları gibi paylaşım yapılabildiği için, Türkiye’nin gündemini oluşturan olaylar ile ilgili keyifli içerikleri, bu platform üzerinden anında ulaşabiliyorsunuz. Çok yönlü fotoğrafı animasyon yapma programı, tüm özellikleri bakımından tüm Android cihazlarda yer alması gerekiyor.

4- Cartoon Maker 

Cartoon Maker adından da anlaşılacağı gibi, fotoğrafı çizgi film karakteri yapma programlarından bir tanesi. Bu uygulama yalnızca karakter oluşturabilmek için kullanılabiliyor. Yani hazır bir karikatür içeriği bulunmadığı için, yalnızca karikatür okumak isteyenlere hitap etmediğini söyleyebilmek mümkün. 

30’dan fazla karikatür efektinin yer aldığı bu uygulama, Selfie ya da yakın çekim olan tüm fotoğraflarınızı belirli bir karikatür görünümüne ulaştırabiliyor. Tüm yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bu uygulamada fotoğraflara metin, ışık, kontrast gibi düzenleme ve eklemelerde yapılabiliyor. Cartoon Maker uygulaması için herhangi bir ücret talep edilmiyor.

5- Çizgi Roman ve Çizgi Film Yapımcısı 

Çizgi roman ve çizgi film yapımcısı uygulaması, fotoğrafı karikatür yapma sitesi seçeneklerine göre daha başarılı sonuçlar vermesi ile ön plana çıkıyor. Uygulamanın oldukça zengin efekt ve içerikleri bulunduğu için, hayal ettiğiniz tüm karikatür türlerini dijital ortamda yaratabilme şansınızda mümkün olabiliyor.

Uygulamada farklı filtrelerin yanı sıra komik diyaloglar, baloncuk ekleme, kontrast, ışık ve benzeri düzenlemelerinde mevcut olduğu biliniyor. Efsanevi vinyetler tasarlayabileceğiniz en iyi Android karikatür uygulamaları arasında yer alan platform, ücretsiz olarak yalnızca indirilerek kullanılabiliyor.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!