featured

En İyi Elektronik Ürün Rehberi | Neden Çok Daha Uygun Fiyatlı Alışveriş Yapmayasınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen hepimiz elektronik ürün alışverişi yaparken bazı kararsızlıklar yaşarız. Fiyat performans ürünleri arasından tercih yapabilmek için ise bazı önerilere ihtiyaç duyarız. Dünya çapında olumlu yorum alan birçok teknolojik ürün biz kullanırken istediğimiz verimi vermez. Peki, nasıl seçim yapabiliriz?

Elektronik Ürün Rehberi ile Doğru Teknolojileri Satın Alın

Her geçen gün gelişen teknoloji karşımıza yepyeni cihazlarla çıkıyor. Hayatımızı kolaylaştıran, ülkemizde popülaritesi artan ve çok satılan elektronik ürün önerilerini sizler için derledik.

1 – DYSON Purifier+Cooler

YouTube video

Dyson Purifier+Cooler hava temizleyici fan, kapalı ortamlardaki havayı sessiz bir şekilde temizleme vaat ediyor. Odanın her noktasına ulaşabilen Dyson, günümüz koşullarında hemen herkesin ihtiyaç duyabileceği bir ürün.   40 Watt maksimum güçle çalışır. 10 adet hız ayarı bulunur, böylece çalışma hızını isteklere göre ayarlanabilir. 62 dB gürültü emisyonu sayesinde oldukça sessiz çalışır, bulunduğu ortamda rahatsızlık hissi yaratmaz.

Isıtma fonksiyonuna sahip değildir. Uzaktan kumandası sayesinde kullanıcılarına oturduğu yerden kullanabilme imkanı sunar.3.999 TL’den satılan Dyson Purifier+Cooler listemizin en üst sırasında yer alıyor.

2 – Asus VivoBook 14X412DA

YouTube video

Asus VivoBook 14X412DA dizüstü bilgisayarı, şarj kapasitesini yüksek tutan lityum polimer pili, görüntünün kalitesini arttıran NanoEdge ekranı ve şık tasarımıyla kullanıcılara keyifli bir bilgisayar deneyimi sunuyor.

Windows’un en yeni işletim sistemi Windows 10 ile gelişmiş özellikler barındırır. 14 inç ekran büyüklüğüne sahiptir. 8 GB RAM’e sahip bilgisayar, 256 GB SSD depolama kapasitesiyle depolama alanı yönünden de avantajlıdır. Ekran kartı AMD Radeon Vega 8, işletim tipi ise AMD Ryzen 5’tir. 2.1GHz işlemci hızıyla donmadan, takılmadan işlemlerinizi yapabilme imkanı sağlar. 4.520 TL fiyat biçilmiş Asus VivoBook 14X412DA, günümüz dizüstü bilgisayar fiyatları düşünüldüğünde hesaplı sayılabilecek bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

3 – Akıllı Saat Elektronik Ürün Önerisi: Michael Kors Connected MKT5080

YouTube video

Michael Kors Connected MKT5080, etkileyici tasarımı ve teknik özellikleriyle akıllı saat almak isteyenlerin incelemesi gereken bir ürün. 44 mm kasa çapıyla gösterişli bir ekran deneyimi vaat ediyor. Kayış tipi ve materyali çelik malzemeden üretilmiştir. Tercih ettiği Android Wear işletim sistemiyle yüksek bir performansa sahip. iOS ve Android işletim sistemleriyle uyumlu olduğundan farklı telefon kullanıcıları tarafından mobil uygulamaya rahatlıkla erişilebilir.

8 GB hafızaya sahip akıllı saat, ihtiyaç duyulabilecek depolama alanını karşılayabilecek kapasitede. Su geçirmeme özelliğine sahip olmasıyla kullanıcı dostu bir tavır sergiliyor. 4.600 TL fiyatla piyasaya sunulan Michael Kors Connected MKT5080, şıklığın ve teknolojinin buluştuğu bu akıllı saat modeli çok satanlar arasında.

4 – Akıllı Telefon Elektronik Ürün Önerisi : OPPO Reno 4 Pro

YouTube video

Son dönemlerde atağa geçen OPPO, Reno 4 Pro modeliyle Türkiye’de popülerliği artan ve çok satan isimler arasına girmeyi başarmış durumda. OPPO, yüksek kaliteli kamerası ve zarif tasarımlarıyla kullanıcıların gönlünü kazanmış bir marka, bu akıllı telefon modeliyle de beğeni kazanmaya devam ediyor.

İşletim sistemi olarak Android 10 tercih edilmiş. 6.5 inç 2400 x 1080 piksel ekran özelliklerine sahip. 256 GB bellek kapasitesiyle yüzlerce fotoğraf, video ve ses kaydını depolama imkanı sunuyor. 8 GB’lık RAM ve 4000 mAh’lık pili sayesinde uzun bir şarj ömrüne sahip.

Arka tarafta 48MP+8MP+2MP+ 2MP toplamda 4 kamera ve 1 flaş, ön tarafta ise 32MP selfie kamerası mevcut.  5.499 TL’lik fiyatıyla satılan OPPO Reno 4 Pro, gelişmiş birçok özelliğiyle muadillerinden sıyrılmayı başarmış durumda.

5 – Bağlantınızı Güçlendirecek Bir Elektronik Ürün : TpLink Archer VR600

YouTube video

TpLink Archer VR600 menzil genişletici, evde veya işyerinde zayıf WiFi bağlantısı sorunu yaşayanların kullanabileceği bir ürün.   VDSL özelliğe bulunduran TpLink Archer VR600, VDSL interneti olanlar için de uygun.  IEEE 802.11g WLAN özellikleri bulunan router, transfer hızında 300 kbit/s değere kadar çıkabiliyor. 3 adet harici çift bant anten ve 4 ethernet port bulunduruyor. 729 TL’lik bir fiyata sahip bu menzil genişletici, estetik görünümüyle de performansıyla da kullananları memnun etmeyi başarmış durumda.

6 – Kablosuz Kulaklık Elektronik Ürün Önerisi: Huawei Freebuds Lite

https://www.youtube.com/watch?v=mKWmwC0tL0Y

Son günlerde kablolu kulaklıkları unutturacak seviyeye gelmiş bluetooth’lu kablosuz kulaklıklar, kullanım açısından büyük avantajlara sahip. Dev teknoloji şirketlerinden biri olan Huawei, bu konuda da başarısını kanıtlamış diyebiliriz.

Kulak içine yerleşen Huawei Freebuds Lite, silikon başlıklarıyla ergonomik bir yapıya sahiptir. Bulundurduğu mikrofonla kablosuz bir şekilde telefon görüşmeleri yapma, ses kaydı alabilme imkanı sunar. 5,5 gram ağrılığındadır, hafif olması saatler süren kullanım için avantaj niteliğindedir. 4.2 Bluetooth versiyonunu kullanır. 599 TL’den satılan Huawei Freebuds Lite, Türkiye’de çok tercih edilen kablosuz kulaklıklar arasında yer alır.

7 – Sony 65AF8 65” OLED TV

YouTube video

LED LCD ekranlara oranla ışıklarını kendi piksellerinden alan OLED televizyonlar, kontrast yönünden de izleyenlere profesyonel bir görüntü kalitesi sunuyor. Elektronik ürün alışverişi yaparken televizyonları unutmak da olmazdı. İşte, 2021 yılının TV önerisi.

Android işletim sistemi tercih edilmiş. 65 inç ekran boyutuyla büyük bir ekrana sahip. Smart TV özelliği sayesinde televizyonunuzla internete bağlanma imkanı sağlar. Ekran tasarımı noktasında Flat kullanılmış ve UHD 4K görüntü kalitesine sahip. 17.995 TL’den satışa sunulan Sony 65AF8 65” OLED TV, izleyenlere keyifli bir ekran deneyimi vaat ediyor.

8 – Akıllı Saat Elektronik Ürün Önerisi: Xiaomi AmazFit Bip A1608

YouTube video

Xiaomi, son yıllarda ismini en çok duyuran teknoloji devleri arasında yer alıyor. Tasarladığı AmazFit Bip A1608 model akıllı saat, listemize girmeyi başarmış durumda.

1.28 inç ekran büyüklüğüne sahip. Silikondan yapılmış kordonuyla esnek ve rahat bir kullanım vaat ediyor. Android Wear işletim sistemini tercih eden Xiaomi AmazFit Bip A1608, iOS veAndroid işletim sistemi cihazlarla uyumlu çalışır. 512 MB hafızaya sahiptir ve microSD kart desteği bulunmaktadır. 499 TL’ye satılan Xiaomi AmazFit Bip A1608, gelişmiş teknolojisiyle rakiplerinin önüne geçmeyi başarmış durumda.

9 – Lenovo Ideapad S145151

YouTube video

Ideapad, tüketici tabanlı olması yönüyle diğer dizüstü bilgisayarlardan ayrılıyor. Lenovo Ideapad S145151, geliştirmiş teknik özellikleri sayesinde piyasaya iddialı bir giriş yapmış durumda. 15.6 inç  1920 x 1080 ekran boyutuyla kullanıcılara geniş bir ekran deneyimi sunuyor. Windows 10 işletim sistemine ve 8 GB RAM’e sahip. AMD Vega 10 ekran kartı, AMD Ryzen 7 3700U işletim tipi kullanıyor. 512 GB SSD depolama kapasitesi sayesinde yüzlerce uygulamaya, fotoğraf ve videolara yetecek kadar yer imkanı sağlamakta.

10 – Apple iPad 10.2” 32GB

https://www.youtube.com/watch?v=r_VSll0WLZE

Attığı her adımla çok konuşulan Apple iPad 10.2 ile Türkiye’nin en popüler teknolojik ürünleri arasına girmeyi başardı. İşletim sistemi olarak elbette iPadOS tercih etmekte ve A10 Fusion çip işlemci kullanmaktadır. 10.2 inç Retina ekran sayesinde kullanıcılarına kaliteli ve büyük bir ekran keyfi sunuyor. 32 GB depolama alanı bulunmakta.

WiFi ve Bluetooth 4.2 bağlantıları sayesinde birçok ihtiyacı karşılayabilecek nitelikte bir ürün. Arka tarafta 8 MP kamerası, ön tarafta ise 8 MP selfie kamerası mevcut. 2.499 TL’den piyasaya sürülen Apple iPad 10.2” 32GB, teknoloji devi Apple’a yakışır performans özelliklerinde bir ürün.

11 – SIEMENS EQ.9 S300 TI923309RW

YouTube video

Son dönemlerde popülerliği hızla artan kahve makinesi akımına Siemens de katıldı. Birçok teknoloji harikası ürünle kullanıcılarını memnun eden bu isim kahve makinesi konusunda da beklentileri boşa çıkarmadı. İşte, 2021 yılının elektronik ürün kategorisindeki kahve makinesi önerisi.

2 fincan kapasiteye sahip ve TFT özellikli ekran ile kullanılıyor. Aroma seçme düğmesi sayesinde kullanıcı dostu bir tutum sergiliyor. Su ve temizleme filtreleri gibi birçok özelliği mevcut. 6.499 TL’ye satılan SIEMENS EQ.9 S300 TI923309RW, lezzetli ve hızlı kahve yapmak isteyenler için güzel bir tercih olacaktır.

12 – SENNHEISER SK507081 GSP 350

YouTube video

Elektronik ürün alışverişi yaparken oyuncuları da unutmadık. Oyun alanındaki gelişmeler tüm hızıyla devam ederken, gamer’ların çeşitli özelliklere sahip klavyeler, kulaklıklar ve mouse’lara olan ilgisi artmış durumda. SENNHEISER oyuncu kulaklığı da oyun severleri memnun edecek kulaklıklar arasında yer alıyor.

15 Hz–26.000 Hz frekanslar değerlerini kullanıcıya sunar. Üzerinde bulunan mikrofon sayesinde oyunlarda diyaloğa girebilme imkanına sahip. Katlanabilir tasarımıyla taşıma ve saklama konularında oldukça avantajlı. 1.7 kablo uzunluğuna sahip. 1.199 TL’den satışa sunulan SENNHEISER SK507081 GSP 350, ses kalitesi ve üstün performans özellikleriyle Türkiye’de en çok satılan teknolojik ürünler listemizin son sırasına yerleşmiş durumda.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!