featured

En İyi Güneş Kremi Seçimi Nasıl Yapılır ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güneş, D vitamini önemli yararları olsa da güneşten yansıyan ultraviyole ışınlarına direkt olarak maruz kalmak, cilt üzerinde yanıklara ve kanser riskinin meydana gelmesine yol açar.  Bu risklerden kaçınmak için güneş ışınlarının dik açı ile geldiği uğradığı dışarı çıkmamak ve en iyi güneş kremi tercihinde bulunmak oldukça önemlidir.

Geniş spektrumlu ürünleri tercih etmek UVA ve UVB ışınlarına karşı kalkan görevi görerek koruma sağlar. Güneş koruyucu ürünler, güneş yanığı ve cilt kanserlerinin esas sebebi olarak belirlenen UVB ışınlarına karşı korur.

En İyi Güneş Kremi Kullanımı

Güneş kremi ürünlerin cilt tipine ve kişilerin renklerine göre seçilmesi gerekir. Kuru cilt tipi gösteren kişiler, yoğun kıvamda yer alan en iyi güneş kremi ürünlerini kullanabilirken; yağlı ve akneli ciltler, akışkan kıvama sahip, yağlı olmayan ürünler tercih etmelidir. Bunun yanında açık tenliler, koyu tenlilere kıyasla daha geç bronzlaşır, daha çok kızarmalar yaşarlar. Açık tenli kişiler bu sebeple, koyu tenlilere göre daha fazla koruma faktörü barındıran ürünler tercih etmelidir.

En İyi Güneş Kremi Özellikleri

Tercih yaparken en iyi güneş kremi ürünlerinde dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır. Vücutta su ya da ter olmasına karşın etkili performans gösterecek yapıda formüle edilmesi için suya dayanıklı niteliği olan ürünler seçilmelidir. Su ile temas halinde korumalı da olsa güneş kremini yenilemek gerekir. Güneş kremlerine https://www.welldermo.com/gunes-kremi  adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!