En İyi Leke Kremi Eczane Ürünleri ve Kozmetik Leke Kremleri İsimleri

En İyi Leke Kremi Eczane Ürünleri ve Kozmetik Leke Kremleri İsimleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi leke kremi eczane ürünleri ve en etkili kozmetik leke kremleri ile yüzünüzdeki ve tüm vücudunuzdaki istenmeyen lekeleri giderebilirsiniz! Peki, Türkiye’de en çok tercih edilen ve doktorlar tarafından reçete edilen en iyi leke kremi eczane ürünleri nelerdir? Kozmetik ürün olarak geçen reçetesiz leke kremleri isimleri nelerdir? Bu yazımızda sizlere, en etkili ve en iyi leke kremi eczane ürünleri ile en çok tercih edilen kozmetik kategorisindeki leke kremi isimlerini sıralayacağız…

A- En İyi Leke Kremi Eczane Ürünleri Listesi

En iyi leke kremi eczane ürünleri oldukça araştırılan konular arasında. Çünkü en iyi leke kremi eczane ürünleri listemizdeki kremler reçeteli leke kremleridir ve doktorlar tarafından hastalara reçete edilir. Dolayısı ile ister sivilce, akne, skar lekeleri olsun, ister güneş lekesi olsun, ister yanık izi olsun en iyi leke kremi eczane ürünleri oldukça etkilidir. Peki, eczanede satılan leke kremleri isimleri nelerdir? İşte, cildin kendisini iyileştirmesini sağlayan, cildi sağlıklı bir görünüme kavuşturan en iyi leke kremi eczane ürünleri listemiz sizlerle…

1- Nadixa Krem

Nadixa krem reçeteli olarak satılan, en iyi leke kremi eczane ürünleri arasındadır. Akne ve akne izleri üzerinde etkili olan Nidaxa Krem ayrıca deri enfeksiyonları için de kullanılır. 14 yaşın altındaki kişilerin kullanması önerilmeyen bu kremin etki etmesi için ortalama olarak 8 hafta kullanılması gerekir.

En İyi Leke Kremi Eczane Ürünleri ve Kozmetik Leke Kremleri İsimleri

Nadixa Krem Nasıl Kullanılır ?

Uygulama yapılacak yer temizlenir ve kurulanır. Sabahları ve akşamları olmak üzere günde iki defa tabaka şeklinde sorunlu bölgeye sürülür. Göze ve dudağa temas ettirilmemelidir.

2- Madecassol Krem

En iyi leke kremi eczane ürünleri denilince akla gelen ilk kremlerden olan Madecassol Krem oldukça sık tercih ediliyor. Yanıktan deri ülserine, meme başı çatlağından genital bölge yırtılmalarına kadar pek çok amaçla kullanılan Madecassol Krem çeşitli cilt hasarlarının ve lekelerinin tedavisi için de kullanılır. Eğer eczanede satılan leke kremleri arıyorsanız, Madecassol Krem tercih edebilirsiniz.

En İyi Leke Kremi Eczane Ürünleri ve Kozmetik Leke Kremleri İsimleri

Madecassol Krem Nasıl Kullanılır ?

Madecassol Krem reçeteli olarak eczanelerde satılır. Bu nedenle cildinizin zarar görmemesi için doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız ve kullanımı doktorun önerdiği şekilde gerçekleştiriniz. Madecassol Krem günde 1 veya 2 kez kullanıma uygundur.

3- Contractubex Jel Krem

Eczanede satılan leke kremleri listemizde Contactubex Jel krem de yer alıyor. Contractubex Jel krem yara izleri, akne izleri, ameliyat izleri gibi izler üzerinde etkilidir ve bu nedenle sıklıkla tercih edilir. Contractubex Jel fiyatı, diğer en iyi leke kremi eczane ürünlerinden biraz daha fazladır ancak oldukça etkilidir. Contractubex krem hakkında daha detaylı bilgi için Yara İzi Geçiren Contractubex Nedir yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

En İyi Leke Kremi Eczane Ürünleri ve Kozmetik Leke Kremleri İsimleri

Contractubex Jel Nasıl Kullanılır ?

En iyi leke kremi eczane ürünleri listesinde yer alan Contractubex Jel kullanımı günde birkaç defa yapılabilir. En etkili sonucun alınması ve leke izinin kalmaması için Contractubex Jel kullanımına, yara kapanır kapanmaz başlanmalıdır.

4- Fito Krem

Fito Krem, epitel dokunun yenilenmesi için tercih edilen bir kremdir. Yara, çatlak, yanık ve lekelerin giderilmesinde etki gösteren Fito Krem, günde en az iki defa sorunlu bölgeye masaj yapılarak sürülmelidir.

5- Expigment Leke Kremi

Ciltteki koyu renkli lekelerin giderilmesi için en çok tercih edilen, en sık reçete edilen ve en iyi leke kremi eczane ürünlerinin başında Expigment Krem geliyor. Eğer cilt üzerinde kahverengi lekeleriniz ya da koyu lekeleriniz varsa, yaşlanmaya bağlı olarak çillenmeler söz konusuysa doktor tavsiyesiyle Expigment Leke Kremi kullanabilirsiniz.

Expigment Krem Nasıl Kullanılır ?

Eczanede satılan leke kremleri arasında bulunan Expigment Krem temiz ve kuru cilt üzerine uygulanmalıdır. Yalnızca sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde sürülüp, masaj yapılarak yedirilmelidir. Ayrıca en etkili sonucun alınması için 2 ay boyunca, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulama yapılmalıdır.

6- Tretin Krem

Eczanede satılan leke kremleri arasında bulunan Tretin Krem yalnızca reçeteli olarak kullanılması gereken bir kremdir. Deri hücrelerinin ve epidermal hücrelerinden yenilenmesine etki eden bu krem dokuyu tamir etme özelliğine sahiptir.

Tretin Krem Nasıl Kullanılır ?

Tretin Krem, en iyi leke kremi eczane listesindedir ve doktor tarafından reçete edilmedikçe kullanılmamalıdır. Tretin Krem kullanımına ilk başlandığında yalnızca günde bir kez sorunlu bölgeye hafif masaj yapılarak uygulanmalıdır. Eğer bir yan etki görülmüyorsa günde 2 kez uygulanabilmektedir.

7- Noskar Jel Krem

Noskar Jel krem de akne izleri için çok tercih edilen, eczanede satılan leke kremleri arasında yer alıyor. Yara, yanık ve ameliyat izleri üzerinde etkili olan Noskar Jel krem çukur şeklindeki akne izleri tedavisinde de kullanılır.

Noskar Jel Nasıl Kullanılır ?

Noskar Jel Krem sorunlu bölge üzerine sürülür ve tam emilim gerçekleşinceye kadar masaj yapılarak yedirilir. Eski yara izleri için gece boyunca Noskar Jel, sorunlu yüzey üzerinde bekletilebilir.

8- Hametan Krem

Hametan Krem de en iyi leke kremi eczane ürünleri arasında. Eczanede satılan leke kremleri ürünlerinden biri olan Hametan Krem; güneş yanıkları, pişik, birinci ve ikinci derece yanık, kesikler üzerinde etkilidir. Ayrıca antiinflamatuar etkiye sahiptir ve derideki iltihabın önüne geçer.

Hametan Krem Nasıl Kullanılır ?

Hametan Krem kullanımı, sorunlu bölge üzerine ince bir tabaka şeklinde sürülmesiyle gerçekleştirilir. Gerekli durumlarda gazlı bez ile üzeri kapatılabilir.

9- Azelderm Krem

Azelderm Krem reçeteli olarak satın bir kremdir. Sivilce tedavisinde kullanılan bu krem, melazma tedavisinde de tercih edilir. Cilt renginin koyulaşması yani melazma için kullanılan Azelderm Krem bu lekelerin büyümesine engel olur.

Azelderm Krem Nasıl Kullanılır?

Azelderm Krem kullanımı öncesinde cilt yüzeyi su ile temizlenip kurulanmalıdır. Daha sonra sorunlu bölge üzerine hafifçe ovalanarak uygulanmalıdır. Her uygulama sonrasında el mutlaka yıkanmalıdır.

10- Silverdin Plus Krem

En iyi leke kremi eczane ürünlerinden bir tanesi de Silverdin Plus Krem. Silverdin Krem genel olarak yanık tedavisinde kullanılan, yanık izi oluşmasının önüne geçen bir kremdir.

Silverdin Plus Nasıl Kullanılır ?

Silverdin Plus kullanımı öncesinde hijyenik kurallara dikkat edilmeli ve krem, cilt üzerine 3-5 mm kalınlığında sürülmelidir. Silverdin kremin ne kadar uygulanacağı doktorlar tarafından belirtilir.

B- En İyi Kozmetik Leke Giderici Krem İsimleri

En iyi leke kremi eczane ürünleri dışında, kozmetik ürün olarak geçen, eczanelerde de satışı olabilen bazı leke giderici kremler bulunuyor. Özellikle kozmetik sektörünün her geçen gün genişlediği bu günlerde en iyi leke kremleri listesi bir hayli uzun… İşte, en çok tercih edilen ve leke kremi kullananlar tarafından beğenilen en iyi leke kremleri isimleri listemiz…

1- La Roche Posay Pigmentclar Cream Leke Karşıtı Serum

La Roche Posay Pigmentclar Cream Leke Karşıtı Serum, cilt yüzeyinde yer alan leke görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur. Bu Serum içeriğinde bulunan LHA konsantrasyonu, cildin homojen görünüme ulaşmasını sağlar. Ayrıca La Roche Posay Pigmentclar Cream Leke Karşıtı Serum içeriğinde bulunan  ferulik asit, phe resorcinol ve ginkgo ciltteki renk eşitsizliğinin önüne geçer.

2- Madeleb Krem

Reçeteli leke kremi olmamasına rağmen yoğun talep gören Madeleb Krem de en iyi leke kremi eczane ürünleri arasında. Hem eczanelerden hem de online alışveriş sitelerinden alına bilenen Madeleb Krem içeriğinde centella asiatica özü bulunmaktadır. Hem cildi yenilemekten, hem onarmakta, cildin kabuklaşmasının önüne geçmekte ve ciltteki lekelerin giderilmesini sağlamaktadır.

3- Nivea Hyaluron Cellular Leke Giderici Serum

Nivea Hyaluron Cellular Leke Giderici Serum, yaşlılık lekelerini en aza indiren bir serum olarak sunuluyor. Melanin hücresinin üretimini yavaşlatmak için geliştirilen bu leke giderici serum, düzenli kullanımda 4 haftaya kadar etkili sonuçlar ortaya koyuyor.

4- Prof Saraçoğlu Organik Leke Kremi

En iyi leke kremleri isimleri listemizde yer alan Prof Saraçoğlu Organik Leke Kremi içeriğinde yaban mersini özleri bulunur ve c vitamini açısından zengindir. Cilt lekelerinin giderilmesinde etkili olan Prof Saracoglu Organik Leke Kremi, tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

5- Arnavut Kremi/Aklık Kremi

Arnavut Kremi, bir diğer bilinen adıyla aklık kremi en iyi leke kremi eczane ve aktar ürünleri arasında geliyor. Aktarlarda ve eczanelerde bulunan farklı markalardaki aklık (Arnavut) kremi cilt rengini açıyor ve cilt lekeleri üzerinde etki gösteriyor. Hem cilt lekesi olanlar hem de cilt tonunu açmak isteyenler Arnavut kremin sıklıkla tercih ediyor.

6- Sinoz Leke Kremi

En iyi leke kremleri listesinde yer alan Sinoz Leke Kremi; güneş lekeleri, sivilce lekeleri ve hamilelikte oluşan lekeleri üzerinde etkisini gösteriyor. Ayrıca cildin daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.

7- Biolog Leke Kremi

Eczanede satılan leke kremleri arasında bulunan ve online alışveriş sitelerinden de satın alınabilen Biolog Leke Kremi içeriğinde meyan kökü özü bulunuyor. Böylelikle dış etkenler nedeniyle oluşan cilt lekeleri önlenebiliyor ve cilt tonunun eşitlenmesi sağlanıyor.

8- W-Lab Beyazlatıcı Krem

Son zamanların en çok tercih edilen leke kremleri arasında bulunan W-Lab Beyazlatıcı Krem, renk eşitsizliği ve cilt lekeleri sorununa çözüm olarak kullanılıyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanıma uygun olan W-Lab Beyazlatıcı Krem özellikle cildinde kararlama ve lekelenmeler olan kişiler tarafından tercih ediliyor.

9- Dr. Clinic Cilt Kusursuzlaştırıcı Leke Kremi

Dr. Clinic Leke Kremi içeriğinde bulunan kollajen ve vegan özellikteki hyalüronik asit, cildin yenilenmesini sağlarken ayrıca neme doymasını sağlıyor. Ayrıca c vitami sayesinde de cilt tonunu eşitleyerek leke görünümünü gideriyor.

10- Dermokil Anti Spot Leke Kremi

Dermokil Anti Spot Leke Kremi, içeriğindeki özel bileşenler sayesinde cilt tonunu açmaya yardım eder ve aynı zamanda cildi, güneşten gelen UV ışınlarına karşı korur. Özellikle güneş lekeleri üzerinde etkilidir.

11- Arap Kızı Kremi

En iyi leke kremi eczane ürünleri arasında bulunan ve uzun yıllardan beri en çok tercih edilen ucuz leke kremi olan Arap Kızı Kremi; cilt rengini beyazlatmak, sivilce izlerinden kurtulmak ve güneş lekelerini gidermek isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor.

C- Leke Kremleri ile İlgili En Çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları

Güneş lekesi, sivilce lekesi, yanık izi ve benzeri gibi cilt sorunu bulunan pek çok kişi, en iyi leke kremi eczane ürünleri ile ilgili soruların cevaplarını merak ediyor. İşte, o sorular ve cevapları…

1- Cilt Lekelerine Hangi Krem İyi Gelir ?

Herkesin cilt lekesi ve lekenin derecesi farklıdır. Bu nedenle herkese iyi gelen leke kremi farklılık gösterir. Yapmanız gereken bir dermatolog bilgisine başvurmaktır. Eğer reçeteli, eczanede satılan leke kremleri tercih etmeyecekseniz; en iyi leke kremi yorumlar doğrultusunda Biolog leke kremi, Sinoz leke kremi, Dr. Clinic leke kremi gibi kozmetik ürünleri deneyimleyebilirsiniz.

2- Hangi Krem Yüzdeki Sivilce Lekelerine İyi Gelir ?

Kime, hangi leke kreminin iyi geleceği anca doktor kontrolü sonrasında belirlenebilir. Kimi kişiler Noskar Jel, Madecassol gibi en iyi leke kremi eczane ürünleri ile olumlu sonuçlar alırken, kimi kişilerin de akne ve lekelerinden kurtulmak için ilaç ile birlikte krem kullanmasına gereksinim duyulabilmektedir.

3- Kortizonlu Krem Lekelere İyi Gelir mi ?

Her cilt lekesi, kortizonlu krem kullanmayı gerektirmez. Kortizonlu kremler ancak doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. Aksi durumda cildin kötüleşmesi söz konusu olabilir.

4- Cilt Lekeleri için Krem Karışımı Önerisi

En iyi leke kremi eczane ürünleri ile karışım yaparak kullanan pek çok kişi bulunuyor. Ancak bu karışım önerisinin bir doktor tavsiyesi olmadığını belirtmek gerek. Eğer siz de en iyi leke kremi yorumlar doğrultusunda, cilt lekelerinizi gidermek için karışım yapmak istiyorsanız, videodaki tariften yararlanabilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!