featured

En İyi Saç Uzatan Şampuan Önerileri ile Yaza Sağlıklı Saçlarla Girin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saç uzatan şampuan tercihi yapmak ve en doğru olanı seçmek her zaman kolay olmaz. Hele ki yaz aylarında saçlarımızın daha sağlıklı olmasını istediğimiz dönemlerde en doğru tercihi yapmak için çaba harcarız. Bazı dönemlerde saç kırıklarından ve saç dökülmelerinden şikayetçi oluruz. Saçlarımızda oluşan bu hasarların saç uzamasını da geciktirdiğini biliyor musunuz? 

Saçlarda kullanılan boya, balyaj, perma gibi kimyasal işlemler, sık fön çektirme gibi alışkanlıklar saçları hızlı bir şekilde yıpranma sürecine sokmaktadır. Üstelik sağlıksız beslenme düzenine sahip iseniz saçlarınızın bakımsız, kırılgan, mat ve yavaş uzayan saçlar olması da çok normaldir.

Peki,  Sağlıklı saç uzatmanın sırrı nedir? Saç uzatan şampuanlar işe yarıyor mu? Saç uzatan şampuan kullananlar ne diyor? Tüm bu soruların cevapları ve en iyi saç uzatan şampuan önerileri yazımızın devamında yer alıyor.

Saç Uzatan Şampuan Önerileri

Saçlarının yavaş uzamasından şikayetçi olanlar çoktan saç uzatan şampuan arayışlarına başladı bile. Pek çoğu Restorex mi Bioblas mı? Sorusunu sorarken kimileri de at kuyruğu bitkisi saç uzatmada etkili mi sorusunu soruyor. Gelin, saç uzatan şampuan önerileri listemizde neler var hep beraber bakalım.

1 – Restorex Sampuan Sağlıklı Uzama Etkili

Saç uzatan şampuan önerileri listemizin ilk sırasında bilindik bir şampuan markası yer alıyor. Sağlıklı saçlar için özel ürettiği şampuanları ile bilinen Restorex, sağlıklı uzama etkili bir serisi ile karşımızda. Her tip saça uygun geliştirdiği özel formülü ile hem etkili saç bakımı hem de sağlıklı uzayan saçlar için oluşturulan bu seri de 5 çeşit şampuan dışında onarıcı saç bakım maskesi, argan yağlı onarıcı saç bakım yağı ve saçların kolay taranmasını sağlayan sıvı saç kremi yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Hp7th8JxZH4

Restorex saç uzatan şampuan içeriğindeki bitkisel mineraller ve vitaminlerin sayesinde saçlardaki kepek, kırılma, dökülme, yıpranma ve elektriklenme sorunlarına çözüm sunarken aynı zamanda da saçların hızlı uzamasına fayda sağlıyor. Restorex saç uzatan şampuan fiyatı 14 TL iken Restorex saç maskesi ve saç bakım yağı fiyatı ise 20 TL civarındadır.

2 – Bioblas Professional Sağlıklı Uzama Etkili Şampuan

YouTube video

Konu hızlı saç uzatan şampuanlar olunca Restorex mi Bioblas mı? Sorusu sıkça sorulan sorular arasındadır. İşte bu nedenle saç uzatan şampuan önerileri listemizin ikinci sırasında Bioblas Speed Long Yavaş Uzayan Saçlar için isimli şampuana yer vermek istedik. Saçlarınıza çok sık fön ya da maşa yaptırıyorsanız, saçlarınız boyalı ya da kepek sorunundan dertli iseniz size önerebileceğimiz bir diğer üründe Bioblas olacaktır. İçeriğindeki vitaminler ve bitkisel özler sayesinde tüm saç hasarlarınızı onaracak ve saç köklerinizin nemlendirilmesinde etkili olacaktır.

Bioblas Speed Long Yavaş Uzayan Saçlar için üretilen şampuan içeriğindeki E vitamini saçlarınızın yeniden nemlenmesini, saç tellerinizin onarılmasını ve saçlarınızın hem yumuşak hem de ışıltılı olmasına olanak sağlamaktadır. Bioblas saç uzatan şampuan fiyatı 29 TL’dir ve ürün günlük kullanıma da uygundur.

3 – HC Complex – Saç Uzatma Etkili Bitkisel Saç Bakım Kompleksi

https://www.youtube.com/watch?v=F5dIdKvZmqE

Yıpranmış saçlara en garantili çözümü sunan,patentli ve 6 farklı etkisi ile kullananlar tarafından olumlu yorumlar kazanan bir ürün var sırada. HC Complex kullananlar bu ürünü ilk kullandıkları andan itibaren çok memnun olduklarını dile getirmişler. Saçlarının bir ay gibi kısa sürede uzadığını ve eskisinden çok daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasından da oldukça mutlular. HC Complex, saç uzatan şampuan önerileri listemizin tamamen bitkisel olduğu hususunda en iddialı ürünü olarak yer alıyor.

HC Complex içeriğinde hiçbir şekilde kimyasal içerik barındırmıyor. Bitkisel vitamin ve minerallerden destek alan bu ürün saçın yağ ve nem dengesini koruyarak saçı güçlendiriyor. Sağlık ve güçlü sağlar ise hızlı uzayan sağlıklı saçları da beraberinde getiriyor. HC Complex fiyatı 75 TL olup günlük kullanım için uygun bir saç uzatan şampuan çeşididir.

4 – Dax Supergro Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı

YouTube video

198 gram ambalajı ile satışa sunulan bu ürün kullanıcıları tarafından mucize olarak etiketlenmiş. Dax Supergro, saç uzatan şampuan değil ancak şampuanınıza ek destek sunabilecek kapasitede yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı özelliğini taşıyor. Zengin bitkisel yağlar içeren Dax Supergro ile saçlarınız kaybettiği yumuşaklığa ve parlaklığa kavuşacak, Saç telleriniz ve saç deriniz onarılacak ayrıca saçlarınız hiç ummadığınız kadar hızlı uzayacak.

Saç uzatan Dax Supergro kullananlar sonuçlarından oldukça memnun. Siz de saçlarınızın yavaş uzamasından şikayeti iseniz size önerebileceğimiz Dax supergro fiyatı sadece 100 TL olarak satışa sunulmaktadır. Hafta da 2 defa kullanılması tavsiye edilen bu ürünü parmak uçlarınız ile saç derinize ve saç tellerinize masaj yaparak yedirmeniz yeterli olacaktır. Yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı şampuanınız ile yıkamanız mucizeye şahit olmanız için yeterli olacaktır.

Eda Taşpınar At Kuyruğu Bitkisi Şampuanı En iyi saç uzatan şampuan önerileri listemiz de magazin haberlerinden tanıdık bir isim var. “Kadınları mutlu etmek” vizyonu ile kendi markasını oluşturan ve kişisel kozmetik ürünleri ile dikkatleri çeken Eda Taşpınar, At kuyruğu bitkisi şampuanı ile sağlıklı uzayan saçlar vaat ediyor. At kuyruğu bitkisi şampuanı İsviçre ve İtalya da geliştirilen özel formülü ile saçların yeniden sağlığına kavuşması, hacimli ve parlak olması için saç onarıcı etkiye sahip.

Eda Taşpınar At Kuyruğu Bitkisi Şampuanı fiyatı 35 TL’dir. Her saç tipinin günlük olarak kullanımına uygun olan bu şampuanın haftada en az 3 kez kullanılması tavsiye edilmektedir.

5 – Gam Saç Uzatıcı Şampuan

YouTube video

Gam saç uzatıcı şampuan, saç dökülmelerine karşı etkili bir çözüm sunarken saçlarında sağlıkla uzamasına imkan tanıyor. İçeriğinde yer alan kahve ekstresi ve kafein saç köklerini besleyerek saçların çok daha sağlıklı olmasında fayda sağlıyor.

Ayrıca Gam Cofe içeriğinde ki D-pantenol, mentol, niasin ise saç tellerini besleyerek özellikle yıpranmış, ince telli saçlara sahip bayanların imdadına koşuyor. Gam saç uzatıcı şampuan fiyatı nedir ? Diye soranlar için hemen cevaplayalım 60 TL fiyat ile satılan Gam Cofe zaman zaman yapılan indirimler ile 30 TL fiyata kadar satışa sunulabilmektedir.  

6- Loreal Paris Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici Dökülme Karşiti Şampuan

Loreal kişisel bakım ürünleri arasında kuru ve çabuk kırılan saçlar için kullanıcı yorumları güzel olan bir şampuandır. Öyle ki müşteri memnuniyeti konusunda oldukça olumlu geri dönütler alan bu şampuan ile saçlarınız çok daha yumuşak ve esnek hale geliyor. 

7- Bioxcin Quantum Sağlıklı Uzama Şampuan 

Hem sağlıklı hem de çok uzun saçlar için Bioxcin Quantum Sağlıklı Uzama Şampuan ile tanışmalı ve sağlıkla uzayan saçlarınız ile çok daha güzel ve çekici olma şansı yakalayabilirsiniz. İçeriğindeki mineral ve vitaminler ile doğal besleyici özellik taşıyan Bioxcin ile sağlıklı saçlara ulaşmak artık çok da uzak değil. 

8- Diona At Kuyruğu Şampuanı

İçeriğindeki Keratin, Niacin, E Vitamini, D-Panthenol ve Reishi Özü ile doğal bir serum niteliği de taşıyan bu şampuan ile hem sağlıklı hem de güçlü uzayan saçlara sahip olabilirsiniz. En iyi saç uzatan şampuanlar arasında yer alan bu ürün oldukça uygun fiyatı ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Siz de saçlarınızın sağlığını kendi sağlığınız olarak görüyorsanız, Diona At Kuyruğu Şampuanı kullanıcı yorumlarını okumalı ve satın almak için geç kalmamalısınız. 

Sağlıklı Saç Uzatmanın Sırrı Nedir?

Saç uzatmanın sırrı sağlıklı saçlarda yatar. Saçlarınızın sağlıklı olması içinde sağlıklı beslenmeniz, saçlarınızın bakımını düzenli yapmanız ve elbette ki kimyasal işlemlerden mümkün olduğunca uzak durmanız gerekmektedir.

Saç diplerini ve saç tellerini nemli tutmak saç kayıplarını engelleyeceği gibi saçların hızlı uzamasında da etkili olacaktır. Saçları gün aşırı yıkamak ve mümkün olduğunca saç kurutma makinesi, maşa gibi gereçler kullanmadan doğal kurumaya bırakmak sağlıklı saç uzatma sürecinde başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Saç kırılmalarının ve saç dökülmelerinin çok önemli iki sebebi vardır. Bunlardan biri B vitamini ve demir eksikliğidir. B vitamini ve demir açısından zayıf bir beslenme düzenine sahipseniz saçlarınızda dökülmelerden, kırılmalardan ve mat görünümden şikayetçi olmanız muhtemeldir.

Bunun dışında saç üzerinde yapılan kimyasal işlemler, çok sık ve aşırı ısıya maruz kalması da saçın yapısını bozmaktadır. Bu da zamanla saçların ve saç diplerinin beslenmesini engelleyeceği için saçların uzaması çok zor olacaktır. Peki, sıkça karşılaştığımız hızlı saç uzatan şampuanlar işe yarıyor mu?

Hızlı Saç Uzatan Şampuanlar İşe Yarıyor mu ?

Sizler için hazırladığımızda bu yazımızda saç uzatan şampuanları inceleme altına aldık ve saç uzatan şampuan kullananlar ile birlikte değerlendirme yapmaya çalıştık. Özellikle sarımsak, argan yağı ya da at kuyruğu bitkisi gibi bitkisel yağlar ve özler içeren özel şampuanların saç uzatma da oldukça başarılı olduklarını söyleyebiliriz.

Elbette ki bu şampuanların tek marifetinin saç uzatmak olduğunu söylemek açıkça büyük bir hata olacaktır. Çünkü saçların uzaması için öncelikli olarak sağlıklı olması gerektiğini düşünürsek saç uzatan şampuanların saçları sağlıklı bir görünüme kavuşturarak, saçların hızlıca uzamasına katkı sağladığını söylemek daha gerçekçi olacaktır.

Saçların ortalama olarak bir ay da 1 ya da 1,5 cm aralığında uzaması beklenmektedir. Bu süreç kimilerinde çok daha uzun olsa da uygulayabileceğiniz basit yöntemler ve kullanabileceğiniz hızlı saç uzatan şampuanlar sayesinde saçlarınızın çok daha hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz.

Saçların sağlıklı uzamasını sağlayan saç uzatan şampuan ve saç bakım yağları bulunuyor. Bu ürünler arasında yaptığımız değerlendirmelere göre hazırladığımız en iyi saç uzatan şampuan önerileri listemize mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca hindistan cevizi yağı saç uzatma formülü gibi tarifler ile saçlarınızın doğal yollarla uzamasını sağlayabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!