featured

En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi | En İyi Su Arıtma Cihazı Hangi Markadır? Su Arıtma Cihazı Tavsiye Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Sağlıklı ve lezzetli su içmek ya da kullanmak isteyen hemen herkesin bu soruyu kapsamlı bir şekilde araştırması gereklidir. Sağlığın sürdürülebilmesi için vücudun olmazsa olmazı ihtiyacı olan suyun zararlı maddeler içermemesi oldukça önemlidir.

Suyun önemini kavramak isterseniz, Su Hakkında Bilinmeyenler yazımıza göz atabilirsiniz. 

Ancak musluktan akan sular, ne yazık ki çevresel koşullardan olumsuz etkilenebilmektedir. Tam anlamıyla dezenfekte edilemeden kullanıma sunulduğu için çoğu zaman salgın hastalıklara davetiye çıkarabilir. Hazır su kullanımı oldukça zahmetli olduğundan arıtma taktırmak avantaj sağlayabilir. Peki, en iyi su arıtma cihazı hangisi? Hangi marka su arıtma cihazı iyi?

Arıtma Cihazı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Arıtma Cihazında Ne Önemli?

Arıtma cihazı alırken nelere dikkat edilmeli kısaca bahsedelim. Özellikle ayrı bir musluğu bulunan ters ozmos filtrelerine sahip cihazlar oldukça verimlidir. Bu cihazlar sudaki tüm yabancı maddeleri büyük bir ustalıkla ayrıştıracaktır. En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda mutfak alanınızda belirleyici olacaktır.

Yaşam alanınız darsa daha küçük formda arıtma cihazları tercih etmeniz gerekebilir. Su arıtma cihazlarında tezgah altı ve sebil tipi gibi onlarca farklı ürün bulunmaktadır. Bu türler genellikle sizin beklentinize ve yaşam alanınızın şekline göre seçilebilecektir.

En iyi su arıtma cihazı kaç aşamalı olmalı? Aslında su arıtma cihazının performansı aşama durumunu değiştirebilir. Genel olarak 6-7 aşamalı cihazlar kaliteli su üretebilmek için yeterli olabilir. Ancak bazı markanın ürünlerinde 6 aşamalı bir cihaz, diğer markanın 9 aşamalı cihazından daha verimli su elde edilmesini sağlayabilecektir.

Piyasadaki En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi? Su Arıtma Cihazı Markaları ve Fiyatları

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Ev tipi su arıtma cihazı tavsiye içerikleri neler? Bu gibi sorularda yanıt olarak onlarca farklı model gösterilebilir. Siz bu modellerden mutfağınıza, bütçenize ve beklentinize en uygun ürünü tercih ederek kaliteli ve sağlıklı su tüketebilirsiniz. İşte en iyi su arıtma cihazı hangisi sorusuna yanıt olabilecek 10 farklı öneri…

1- Arçelik 3140 SFC

En iyi su arıtma cihazı hangisi? En iyi su arıtma cihazı hangi markadır? Bu gibi pek çok sorunun yanıtı olarak, Arçelik 3140 SFC markası örnek verilebilecektir. En çok tercih edilen su arıtma cihazları arasında olan bu ürün, günde 190 litreye kadar su arıtabilecektir. Küçük bir yapısı bulunan bu cihaz rahatlıkla küçük mutfaklara bile sığdırılabilecektir.

Uzun ömürlü olan bu ürün, tezgah altı tipi olduğu için kullanışlı bir cihazdır. 4 farklı filtresi bulunan bu modelin, en olumsuz yanı filtre değişim fiyatlarının yüksek olmasıdır. En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda en çok önerilen bu model 12000-12500 TL aralığındadır.

2- İhlas Cebilon Aura Silver

En iyi İhlas su arıtma cihazı hangisi? En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda İhlas markasını tercih edecekseniz, bu modeli göz önünde bulundurmalısınız. Markanın en çok beğeni toplayan bu modeli, tezgah altı tipi olarak bilinmektedir. Şebeke suyunu 4 farklı filtresi sayesinde içilebilir forma taşıyan bu ürün oldukça az yer kaplamaktadır.

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Tüm Türkiye’de ücretsiz olarak kurulumu yapılan modelin pompasız ve şebeke suyunun basıncı ile çalıştığını söyleyebiliriz. Bu nedenle TDS değeri yüksek olan ağır atıklı suları ayrıştırmada tatmin edici olmayabilir.

Kaliteli malzeme içeriği ve kompact tasarımı ile uzun ömürlü kullanılabilen bu cihaz, fiyat açısından da tatmin edicidir. Bu modelin fiyat aralığı ise 1500-1700 TL aralığındadır.

3- Thomas

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Bu konuda öneri yapılabilecek bir diğer ürün Thomas 8 litre tank kapasiteli cihazdır. En iyi su arıtma cihazı 2022 seçeneklerinden biri olan ürün kaliteli malzeme içeriği sayesinde uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanılabilecektir.

5 filtre sayısına sahip cihazın günde 200 litreyi aşkın su arıtabilme özelliği mevcuttur. En iyi su arıtma cihazı hangisi? Opsiyonel pompa sistemi bulunan cihazda su verimliliği de oldukça fazladır. Yalnızca 3 litrede 1 litre artık çıkardığından gereksiz su tüketiminin de önüne geçebilecektir. Thomas en iyi su arıtma cihazı yorum içerikleri alırken fiyatı ise ortalama 3000-3500 TL aralığındadır.

4- Aqua Bella Gold Crystal

En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda bir diğer önerimiz Aqua Bella markasına aittir. Tam 10 aşamada filtreleme yaparak kaliteli su içimi sağlayan cihaz 200 litre su kapasitesine sahiptir.

Alkali filtresi bulunan ve bu sayede 7.5-8 PH seviyesinde su arıtımı yapan model, yumuşak içimli bir su tadabilmenize olanak sağlar. Uygun fiyat içeriği sayesinde beklentinizin tamamını karşılayabilecek bu cihaz, ortalama boyutlarda bir ebada sahiptir.

En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda önerilen bu ürün küçük olmadığından, dar alanlar için kullanımı zor olabilir.  Bu cihazın fiyat aralığı ise 1300-1750 TL aralığındadır.

5- Royal Green Luxplus Pump

En iyi su arıtma cihazı hangisi? En iyi su arıtma cihazı forum yazılarında da sıkça karşılaşabileceğiniz bu ürün 6 farklı filtre içeriğine sahiptir. Diğer su arıtma cihazlarına nazaran bir tık büyük olan cihaz daha geniş mutfaklar için uygun olabilecektir.

8 litrelik su deposu barındıran cihazda günde 280 litre saatte ise 12 litre su akımı yapabilir. Pompasız çalışan cihaz kompakt tasarımı sayesinde uzun ömürlü bir şekilde kullanılabilir. En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda bir adım öne çıkan bu cihazı, değerlendirebilirsiniz. Royal Green Loxplus Pump su arıtma cihazı 3000-3500 TL aralığındadır.

6- Amway Espring

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Bu sorunun yanıtlarından biri olan bir diğer önerimiz ise Amway markasının eSpring modelidir. Modern görünümü ve teknolojik özellikleri açısından sizi memnun edebilecek cihaz, birçok ülke tarafından patenti alınan bir cihazdır. Tezgah altında kullanılabilen cihaz küçük olduğu için dar mutfakların imdadına yetişebilecektir.

YouTube video

Dokunmatik tasarlandığından kullanımı bir hayli kolaydır. Su verimliliği açısından atık su miktarını gözle görülür bir şekilde azaltan cihaz 4 filtreli ve 12 litre hazne kapasitelidir. En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda öne çıkan bu cihaz 5000-6000 TL aralığındadır.

7- Rainwater Hydrogen

En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda en çok tercih edilen bu model, özellikle kompakt tasarımı ile beğeni topluyor. Küçük tasarımı sayesinde pek çok alana sığabilecek cihazın özel hidrojen teknolojisi bulunduğu biliniyor. Bu yönüyle hem oldukça yumuşak içimli hem de sağlıklı bir su elde etmenizi sağlıyor.

Günlük su arıtım miktarı bu teknoloji sebebiyle daha az olan cihaz, yüksek fiyat segmentinde bir modeldir. En iyi su arıtma cihazı hangisi konusunda yer verdiğimiz ürün bu nedenle herkesin bütçesine uygun bir seçenek olmayabilir.

8- AO Smith Daisy

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Bu listenin güçlü modellerinden biri olan AO Smith Daisy, günde tam 280 litre su arıtabiliyor. Side stream membran teknolojisi sayesinde suyu %99.9 ayrıştırabilen cihaz, hem tezgah üstü hem de tezgah altı olarak kullanılabiliyor.

Tam 6 farklı filtresi bulunan ürün, kaliteli membran filtreleri sayesinde %56 daha uzun ömürlü kullanılabilecektir. Cihazın öne çıkan bir diğer özelliği ise, filtre değişim ihtiyacı duyduğunda uyarı verebilmesidir. Böylece konforlu ve lezzetli su içme keyfiniz kesintiye uğramayacaktır. Yüksek fiyat segmentinde olan cihaz 6000-7000 TL aralığında satışa sunulmaktadır.

9- Lifetech Organic Plus

Lifetec Organic Plus modeli, en iyi su arıtma cihazı hangisi arayışınıza son verebilecek ürün olabilir. 11 aşamalı bir filtreleme sistemi bulunan cihaz, 12 litrelik büyük bir su haznesine sahiptir. Filtreleri açık bir cihaz olması sebebiyle normalden aha fazla alan kaplayan model yalnızca büyük mutfaklar için uygun olacaktır. Artı yönleri ile öne çıkan bu en iyi su arıtma cihazı fiyatları 1500-2000 TL aralığında değişiklik göstermektedir.

10- Hanedan 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

En iyi su arıtma cihazı hangisi? Hemen her bütçeye uygun olsun ve kaliteli su üretsin diyorsanız bu marka ve modele göz atabilirsiniz. Çelik tank sistemi sayesinde uzun ömürlü kullanım vaad eden bu cihaz, 8 litrelik hazne kapasitesine sahiptir.

12 aşamada kaliteli su üretilmesini sağlayan cihazda yüksek membran teknolojileri kullanılmaktadır. Bu nedenle cihaz %95 oranında temiz su elde edilmesine yardımcı olacaktır. Yumuşak içimli ve lezzetli bir su arıtan cihazın fiyatı 1200-1500 TL aralığındadır.

Su arıtma cihazı modelleri, fiyatları ve ürünleri için bu sayfaya göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!