featured

En İyi Youtube Video İndirme Programları Listesi | Ücretsiz Youtube Video Nasıl İndirilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youtube video indirme programları kullanan birçok insan, beğendiği videoları indirerek tekrar tekrar izleyebilme fırsatı bulabilmektedir. Sosyal medyanın dev platformlarından biri olarak öne çıkan Youtube, milyonlarca farklı içerikte videolara ulaşabilmek mümkündür. Ancak sevilen bir video içeriğini tekrar tekrar Youtube üzerinden izlemek, internet kotanızın dolmasına neden olabiliyor. Öyleyse, ücretsiz Youtube video nasıl indirilir? En iyi Youtube video indirme programları hangisidir?

Youtube Video İndirme Programları | Youtube HD Video Nasıl İndirilir?

Youtube video indirme programları adı altında birçok uygulama ile karşılaşabilmek mümkündür. Ancak bu noktada en az internet kullanımı ile Youtube HD video nasıl indirilir konusu üzerine seçim yapılması gerekecektir. Yazımızda Youtube video indirme uygulaması olarak sizlere 7 farklı öneride bulunacağız. O halde, gelin başlayalım.

1- WinX Youtube Downloader

Hangi programla video indirebilirim? Bu soru hakkında verebileceğimiz ilk öneri elbette ki WinX Youtube Downloader uygulaması olacaktır. Youtube video indirme programları arasında yer alan bu uygulama yalnızca Youtube’da değil birçok platformdan video indirilebilmesini destekleyecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=oxlmw4RDDws

Kullanımı son derece konforlu olan bu video indirme programı giriş yapıldıktan sonra bağlantının kopyalayıp yapıştırılması ile çalışmaktadır. İndirilmek istenen videonun bağlantısı paylaşıldıktan sonra kayıt formatı ve çözünürlük kalitesinde de seçim yapabilmek mümkün oluyor. Seçim sonrası Video Downloader denildikten sonra, indirme adımı tamamlanabilmektedir.

WinX Youtube Downloader İndir

2- Free Youtube Download

Youtube video indirme uygulamaları içerisinde yer alan Free Youtube hem IOS hem de Android sürümlü cihazlar tarafından desteklenmektedir. Youtube video indirme eklentisi URL’sinin bağlantı çubuğuna yapıştırıldığı bu uygulama saniyesinin de video indirme işlemini başlatabiliyor. Ayrıca bu uygulama üzerinde de görüntü kalitesi ve kaydetme yöntemleri üzerinde de değişiklikler yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra Free Youtube Dowload, You Tube MP3 indirme programı olarak da kullanılabilmektedir.

Free Youtube Dowload İndir

3- aTube Catcher

Youtube için özel bir yazılım olduğu düşünülen aTube Catcher, Youtube video indirme programları arasında alternatif bir seçenektir. Büyük sitelerin büyük çoğunluğundan video indirebilen uygulamanın yalnızca kurulum aşaması bir tık zordur. Bu yüzden kurulum sırasında ilk teklife Cancel, ikinci teklife ise Decline seçeneğinin seçilmesi gerekecektir. Ekran videosu kaydetme, disk yazma ya da video birleştirme özelliği bulunan uygulama, video indirme konusunda da oldukça başarılıdır. Bu Youtube video indirme programı Android ve Iphone cihazlar için uygun olup, sistem olarak diğer uygulamalarla aynı çalışmaktadır.

aTube Catcher İndir

4- Youtube Video İndirme Programları: Any Video Conventer Free

Youtube video indirme programları arasında bir diğer önerimiz elbette ki Any Video Conventer Free olacaktır. Any Video Conventer Free Youtube indirme programı Iphone ve Android cihazlar için tercih edilebilecektir. Birçok video kaydetme türüne sahip olan bu program bağlantı kopyala yapıştır yöntemi ile kolayca video indirme işlemini gerçekleştirebiliyor. Üstelik indirilen video içeriği HD ya da UHD kalitesinde olabiliyor. Youtube video indirme programları arasında bulunan bu uygulamanın içerisinde birde temel video düzenleyici bulunmaktadır.

Any Video Conventer Free İndir

5- 4K Video Downloader

En iyi ücretsiz video indirme programı hangisi? Bu sorunun yanıtlarından biri olan 4K Video Downloader, kullanıcı üzerinde beklentiyi karşılayabilmektedir. Kullanımı oldukça kolay olan bu Youtube video indirme programları, bağlantı kopyala yapıştır yöntemi ile çalışmaktadır. Birkaç dakika içerisinde video indirme işlemi gerçekleşeceği için son derece konforludur. Üstelik uygulama UHD çözünürlük ve farklı formattaki video kayıt türlerini de desteklemektedir.

4K Video Downloader İndir

6- SuperParse

Youtube video indirme programları listesinde yer alan SuperParse, en geniş indirme kaynağına sahip uygulama olarak öne çıkmaktadır. Tüm platformlardan video indirebileceğiniz bu uygulama 720 MP çözünürlük kalitesini destekleyebilmektedir. Kolay kullanım arayüzüne sahip bu programın en güzel tarafı ise, birkaç dakikada zahmetsizce video indirilmesine yardımcı olabilmesidir. İnstagram reels video indirme nasıl yapılır, tıklayınız.

SuperParse İndir

7- KEEPVid

Youtube video indirme programı full seçeneklerden biri olan KEEPVid çevrimiçi olarak video indirilebilmesini desteklemektedir. Iphone ve Android cihazlar üzerinden kullanılabilen bu uygulama, Youtube başta olmak üzere tüm platformlardaki video içeriklerini indirebilecektir. HD ve UHD çözünürlük kalitesi sunabildiği için uygulamanın konforlu olduğunu söyleyebilmek mümkündür. 4K video dahi indirebileceğiniz bu uygulama MP3, MP4 ve WEBM formatında video kaydedebilecektir.  KEEPVid uygulaması ücretsiz hizmet veren, Youtube video indirme programları arasında yer almaktadır.

KEEPVid İndir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!