featured

En Rahat Yatak Hangisi | İyi Yatak Nasıl Anlaşılır? Yaylı Yatak mı Yaysız Yatak mı Tercih Edilmeli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En rahat yatak hangisi? Yaşam alanlarımızın olmazsa olmazı olan yataklar için ayrı bir parantez açmak gereklidir. Rahatlığı ve konforu sayesinde günün yorgunluğunu atmamızı sağlayan yataklar, ertesi güne dinamik olunmasına da yardımcı olacaktır. Bu nedenle yatak seçimi konusunda oldukça titiz bir yaklaşım sergilenmelidir.

Her boyutta ve formda onlarca farklı modelini bulabileceğiniz yataklarda oldukça fazla marka içeriği bulunur. Peki, en rahat yatak hangisi? En iyi yatak markaları yorum içerikleri neler? Yatak tavsiyesi 2022 içerisinde hangi markalar var? İşte, detaylar…

En Rahat Yatak Hangisi? Yaylı Yatak mı Yaysız Yatak mı Tercih Edilmeli?

En rahat yatak hangisi? İlk olarak iyi yatak nasıl seçilir ve nasıl bir yatak tercih edilmeli kısaca değinmek gerekecektir. Yaylı yataklar çok eski dönemde kullanılan yataklardır. Bu nedenle vücuda belirli bir oranda basınç uygulayabilirler.

Bu uyku anında konfor bozucu olduğundan mümkünse yaysız yatak tercih edilmesi önerilmektedir. Seçilen yatağın vücudun şeklini alması, silinebilir olması ve malzeme içeriği bakımından kaliteli olması uzun ömürlü kullanım imkanı sunabilecektir.

Dünyanın En İyi Yatak Markaları Listesi

En rahat yatak hangisi? Yukarıda da belirttiğimiz gibi yatak söz konusu olduğunda onlarca ölçü, boyut, form ve markada ürün bulunabilmesi mümkündür. Bu nedenle ihtiyaçlar ve geri bildirimler göz önünde bulundurularak bir seçim yapılmalıdır. İşte, sizler için hazırladığımız dünyanın en iyi yatak markaları listesi…

1- Hibboux

Sünger yatak mı iyi yaylı yatak mı? Bu sorunun yanıtını net bir şekilde almak istiyorsanız, Hibboux yatak modeline göz atmanız önerilmektedir. Yataş fabrikalarında üretilen bu yatakların oldukça konforlu ve kaliteli olduğu söylenebilecektir. Sağlıklı uyku kalitesi sunabildiğini iddia eden marka kullanılıp memnun kalınmadığı takdirde 3 ay içerisinde iade edilebilecektir.

Zararlı kimyasal içermeyen tamamen ham maddeler kullanılan bu yataklar vücudun hızlı bir şekilde şeklini alabilecektir. Buda uyku sürecinde ekstra konfor sağlayabilecektir. Üretim süreçlerinde yenilenebilir ve sürdürülebilir bir yaklaşım sergilenen yataklarda tüm güvenlik sertifikalarının da var olduğu söylenebilecektir.

2- Sui Sleep

En rahat yatak hangisi? Bu soruya yanıt olabilecek bir diğer marka Sui Sleep, yepyeni bir uyku deneyimi sunabilmek adına tasarlanmıştır.  Kişilerin uyku alışkanlıkları ve beden formu düşünülerek üretilen bu yataklar sayesinde üst düzey konfor sağlanabilmektedir. Markanın pek çok ürünü Hybrid adı verilen yatak formundadır. Bu noktada Hybrid yatak nedir kısaca açıklayalım.

En rahat yatak hangisi sorusuna yanıt olan Hybrid yataklar vücudun omurga sistemini rahatlatan noktaları belirler.  Bu yatak markasının diğer markalardan farkı, uyku testi yapmasıdır.

Kullanıcılara uyku testi yaparak uyku alışkanlıkları ve vücut formunu ön plana çıkaran Sui Sleep buna göre tasarım özelliklerini belirliyor. Vücudunuzun şeklini alan bu yataklarda malzeme içerikleri tamamen kullanıcıların talepleri doğrultusunda tercih edilebiliyor. En rahat yatak hangisi konusuna önem veren ve çift taraflı yatak üreten marka sayesinde yatağı daha uzun ömürlü kullanabilmekte mümkün olabilecektir.

3- Fillego

En iyi yatak markaları 2022 seçeneklerinden biri olan Fillego, Visco ve lateks adı verilen yatak  formunun üretimini üstlenmektedir. Hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanılabilecek olan bu ürünler katman katmandır. Bu nedenle yıkaması ve hijyenik bir şekilde kullanılabilmesi oldukça kolaydır.

Orta sert bir yatak yapısında olan Fillego bu yönüyle en rahat yatak hangisi denildiğinde akıllara ilk gelenlerden biridir. Kauçuk ağacının sütü kullanılan yatak markası, bu yönüyle vücudun şeklini tam anlamıyla alabilecek ve uzun ömürlü olarak kullanılabilecektir. Bu yatağın öne çıkan diğer detayları kuş tüyü sünger yapısı ve 6 farklı konfor noktasının bulunmasıdır.

4- En Rahat Yatak Hangisi: İdaş Yatak

En rahat yatak hangisi? En rahat yatak modellerinden biri olan İdaş, yaklaşık 50 yılı aşkın süredir bu sektörde yer almaktadır. Yenilikçi ve sürdürülebilir bir üretim anlayışına sahip markada kullanıcıların beklentileri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır. Omurga sisteminin maksimum verimli bir şekilde desteklenmesini sağlayan bu yatak formu, uyku kalitesinin arttırılmasında etkilidir.

5- Bambi Yatak

En rahat yatak hangisi yorumlar incelendiğinde Bambi markasının da bir adım önde olacağı görülebilecektir. Bambi yatak yorumları çoğunlukla olumlu yöndedir. Visco yatak formlarında kullanılan HR süngerler vücudun ağırlığını ve ısısını şekillendirebilme özelliğine sahiptir.

7 bölgeli latex süngerleri sayesinde vücudunun farklı bölgelerini başarılı bir şekilde destekleyebilecektir. Malzeme içeriği sayesinde vücudunun nefes almasını sağlayan Bambi yataklar ortopedik, antibakteriyel ve antialerjik oluşu ile beklentileri karşılayabilecektir.

Özellikle markanın son çıkardığı Comfizone modeli, yatağın her iki tarafında bulunan 27’şerli kanallar ve 108 çubuk çiftinin kullanıldığı yataklardır. Bu yatak formu bu özelliği ile yatak boy, bel ve bacak bölgelerinin yumuşaklık-sertlik ayarını yapabilecektir.

6- İşbir Yatak

En rahat ve kullanışlı yatak hangisi? İşbir yatak uzun süredir tercih edilen ve uyku kalitesini önemli ölçüde arttıran bir marka olarak beğeni toplamaktadır. Açık hücreli Visco teknolojisi ve polimer yay teknolojilerini benimseyen marka vücut için en sağlıklı yatak formunu oluşturabilmeyi amaçlamaktadır.

Yataklarında lavanta aroması barındıran markanın tasarımlarında anti stress, nem tutmayan yapı, nano teknoloji sistemleri gibi özelliklere de yer verilmektedir. İşte bu detaylar yatakların kalitesini ve konfor düzeyini büyük ölçüde arttırabilecektir. En rahat yatak hangisi konusunda beklentinizi karşılayabilecek İşbir yatak, her bütçeye uygun oluşu ile de beğeni toplamaktadır.

7- Yataş Bedding

En iyi Yataş yatak hangisi? Yataş bedding tarafından üretilen tüm modeller en rahat yatak hangisi sorusunun yanıtı olabilecektir. Tüm yataklarda 2 yıl garanti sunan marka, satın alımdan ilk 4 ay sonrasına dek iade kabul edebilecektir.

Hybrid, paketli yay sistemleri ya da Visco/lateks gibi farklı tasarımları bulunan Yatak bedding markası tüm güvenlik standartlarına sahiptir. Sert, orta-sert düzeyinde olan yatak modelleri omurganızın şeklini alarak gece boyunca konforlu uyuyabilmenize destek olacaktır.

8- Yatsan

Yatsan en rahat yatak hangisi konusunda onlarca farklı model içeriği sunan markalardan biridir. Dünyanın en prestijli otellerine yatak imalatı yapan Yatsan, kalitesini ve konforunu gözler önüne serebilmektedir. Tüm yatak ürünlerinde 100 günlük bir deneme süresi verilmekte ve memnuniyetin söz konusu olmadığı durumlarda yatak değişimi yapılabilmektedir.

YouTube video

Markanın en çok beğenilen Serta, Tempur, Sealy, King Koil gibi modelleri Avrupa ile Asya ülkelerinin büyük çoğunluğuna ihraç edilmektedir. Yumuşak yatak formunu benimseyen Yatsan, en rahat yatak hangisi konusunda pocket yay sistemi ve Hyper Soft sünger sistemini tercih etmektedir. Yatak tavsiyesi 2022 önerileri arasında olan bu markaya, konforlu bir uyku deneyimi için mutlaka bir şans verilmelidir.

9- Bellona

En iyi mobilya markaları arasında bulunan Bellona, en rahat yatak hangisi konusunda da beklentinizi karşılayabilecektir. Visco yatak modelleri ile konusunda oldukça başarılı üretimleri bulunan marka konforu ve rahatlığı daima ön planda tutmaktadır. Sağlık açısından gerekli tüm detaylara yer verilen bu yataklar uzun ömürlü bir kullanım vadedebilecektir.

Yatak seçimi yaptıktan sonra birde bu yaşam alanını konforlu ve şık bir dekorasyona ulaştırmak gerekecektir. Bu anlamda Yatak odası dekorasyonu nasıl olmalı yazımıza göz atarak, kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!