featured

En Sevilen Benim Adım Müzikleri | Benim Adım Melek Jenerik Müziği İndir!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Benim Adım Melek müzikleri ,oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük beğeni ile takip edilirken jenerik müzikleri ve şarkıları seslendiren sanatçılar da merak ediliyor. Benim Adım Melek şarkısı kim söylüyor?

Benim Adım Meleğin müziği ne kadar diyen herkesin ilk sorduğu soru “ Benim Adım Melek müziği kim söylüyor?” dur. Benim Adım Melek fon müzikleri ve dizi bölümlerinde Benim Adım Melek Halil şarkıları ile de oldukça duygu dolu anlara yer veriyor. İşte Benim Adım Melek dizi müzikleri ve en güzel Benim Adım Melek sahneleri!

1- Benim Adım Melek Müzikleri Duygusal Fon Müziği İndir Dinle

Benim Adım Melek dizisi her bölümü ile izleyenlerini ekrana bağlayan ve duygu seli yaşatan eşsiz yapımlardan birisi.  Diziyi izlerken bu şarkı da nasıl bir şarkı içimi acıttı dememek elde değildir. İşte en duygusal Benim Adım Melek müzikleri!

YouTube video
YouTube video
https://www.youtube.com/watch?v=QABhP9avJgs

2- Benim Adım Melek Müziği Enstrümantal

YouTube video

3- Benim Adım Melek Jenerik Fon Müziği Aydilge

Benim Adım Melek müzikleri hüzün şarkısı başta olmak üzere her şarkı ayrı bir duygu seli yaşatırken Aydilge’nin bu duruma etkisi büyük. Aydilge’nin güzel sesi ile dizinin jenerik müziği tam bir bütünleşme içerisinde. 

YouTube video

4- Benim Adım Melek Müzikleri Hareketli

Tabi dizi içerisinde hep ağlanmıyor… Antep’in o güzel yöresel türkülerini de dizide dinleyerek keyifli anlara eşlik ediliyor…

YouTube video
YouTube video
YouTube video

5- Benim Adım Melek Kutsinin Söylediği Şarkı

Kutsi sesinin güzelliğini bu dizide her duygusal anda öyle derinlemesine kullanıyor ki diziye bir kere daha hayran olmamak elde değil!

YouTube video
YouTube video
YouTube video

6- Benim Adım Melek Müzikleri Hastane Önünde İncir Ağacı

Meleğin hastalığının ortaya çıkışı ilerlemesi tedavisi derken onun ve sevdiklerinin yaşadığı süreç herkesi derinden yaralamıştı… Belki de bu sürecin acısını ve duygusunu en iyi geçirecek şarkı seçimi de buydu. Benim Adım Melek Melek‘in hislerini kendi acısı ile birleştirip acılarında kendisini bulanların en çok sevdiği türkü desek hatalı olmayız. Buyurun Dinleyelim!

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!