featured

Endopeel Lifting Uygulaması ve Ayrıntıları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Endopeel Lifting Uygulaması, bugün kırışık açıcı olarak kullanılan botoks’un daha gelişmiş uygulamasıdır. Ancak arada önemli bir fark olduğunu söylemek gerekir. Endopeel uygulamasın da mimikler kaybolmaz, dolayısıyla yüzdeki doğal görüntü bozulmaz.

Bundan dolayı da özellikle son zamanlarda en fazla tercih edilen lifting uygulamasıdır. Endopel, yapıldığı andan itibaren etkisini gösteren bir işlemdir. Maksimum kullanma süresi ise 8 ay gibi uzun bir zamandır. Endopel işlemi içeriği yarı doğal yarı kimyasal maddelerden oluşur. Etken maddeler, karbolik asit ve yer fıstığı konsantresidir. Endopeel, daha uzun süreli kullanımı ve kısa sürede etkisini göstermesi ve doğal maddeler içermesi açısından yeni nesil kazayağı kırışık açıcı olarak kullanılan bir uygulamadır.

Birçok güzellik ve estetik merkezlerinde uygulanmaktadır. Endopel, kazayağı kırışıklıkları dışında gerdan bölgesinin toparlanması, dudak üzerindeki bölgede sigara bağlı olarak oluşan kırışıklıklar, kalçaların alt kısımlarındaki sarkmalar, basen bölgesinin daraltılması ve selülit tedavilerinde son derece etkili bir uygulamadır. Genel olarak uygulanan alanlar;

Baş ve Boyun ve gerdan BölgesiAlın bölgesinde oluşan paralel çizgilerKaş bölgesinde dolgunluk oluşturmaKazayağı kırışıklıklarının açılmasıElmacık kemiklerinin belirginleşmesiYüz de genel sıkılık oluşturmaÜst dudakların dolgun görünmesiSigaraya bağlı ağız ve dudak etrafındaki kırışıklıklarBurundaki eğriliğinin giderilmesi ve burun kaldırmaKaybolan yüz ovalinin sağlanması ve çenelerde oluşan sarkmalarKalça ve popo kaldırmaDoğumlardan sonra oluşan karın kırışıklıklarıDoğumdan sonra oluşan çatlaklarSelülit tedavisiKoltukaltı bölgesinde oluşan kırışıklıklar

Endopeel Lifting Uygulamasının Ayrıntıları

Endopeel uygulama özellikle son yıllarda ortaya çıkan plastik cerrahiye alternatif uygulamalardan biridir. Lokal anestezi altında kısa sürede yapılıyor olması, anestezi konusunda olumsuz önyargıları ortadan kaldırmaktadır.

Botoks işlemi gibi kaslar üzerine uygulanmasına rağmen, kasların felci söz konusu değildir. Bu nedenle de doğal görüntü bozulmadığı gibi mimiklerde kayıp yaşanmıyor. Endopeel sıkılaştırma uygulaması, işlem yapılacak bölgeye 15-20 dakika önce uygulanan anestezik krem sürülerek uygulanmaktadır. Endopeel uygulaması, cinsiyet ayrımı olmaksızın, hamileler ve fiziksel gelişimini tamamlamış her kişiye uygulanabilen bir işlemdir. 

Endopeel lifting uygulaması, teknik olarak, kas lifleri arasında bulunan boşlukların yağ asitleri ile doldurulması suretiyle yapılmaktadır.

Endopeel Yüz ve Vücut Liftingi

Endopeel lifting uygulaması, teknik olarak, kas lifleri arasında bulunan boşlukların yağ asitleri ile doldurulması suretiyle yapılmaktadır. Uygulamanın başlangıç ve bitiş süresi en fazla 30 dakikadır. Endopel lifting uygulanan bölgeye ciddi anlamda sıkılık kazandırmaktadır.

Endopeel Tekniğinin Sağladığı Avantajlar

Endopeel lifting tekniği, öncelikle Cerrahi müdahalelinin hiçbir riskini taşımamaktadır. Lokal anestezi uygulanarak çok kısa sürede yapılmakta ve bitiminde günlük yaşam kaldığı yerden devam etmektedir. Endopeel uygulaması, yalnızca yüz ve boyun bölgesinde değil işlemin yapıldığı bütün bölgelerde kısa sürede başarılı sonuçlar vermektedir.

Endopeel Tekniği Başka Nelerde Kullanılır?

Endopeel uygulaması, karbolik asit kas peelingi enjeksiyonudur. Endopeel yöntemi, sıkılaştırma ile birlikte derinin kalitesini arttırarak kaliteli bir deri görüntüsü oluşturur. Endopeel işlemi, uygulandıktan maksimum yarım saat sonra istenilen görüntüyü vermektedir. Maksimum 3 saat sonunda ise son halini alır.

Endopeel Sonrası Bakım ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Endopeel lifting uygulaması sonrası, güneşlenmeden kaçınmak, sauna, sıcak suyla duş almak, çok sıcak kahve ve çay tüketmekten kaçınmak gerekmektedir. Uygulamadan sonra, dermatoloğun önerisinde vitamin içeren kremler kullanılması önerilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!