featured

Enerji Veren 2021 Yaz Modası Renkleri | 2021 Yılının Trend Renkleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yaz modası renkleri için gardrobunuzda yer açın! Çünkü gardroplar renkleniyor. Her ne kadar dünyaca ünlü modacılar 2021 yaz moda renkleri için siyah ve beyaza ağırlık verse de yeni nesil modacılar daha sıcak ve umut veren renkleri ve tonlarını tercih ediyor. Eğer siz de yaz aylarını pozitif geçirmek, daha umut dolu olmak ve yazın sıcaklığını, enerjisini hissetmek istiyorsanız 2021 yaz modası renkleri listemize göz atın. İşte, 2021 yaz moda renkleri…

1 – Enerjisini Güneşten Alanların Rengi: Sarı

2021 yaz modası renkleri listesinde ilk sırada sarı yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılın da favori renkleri arasında sarı var. Enerji kaynağımız olan Güneş’i temsil eden sarı rengi aynı zamanda geleceğe umutla bakmayı çağrıştırıyor. Bu nedenle de 2021 yaz moda renkleri kapsamında gardrobunuzda sarı ve tonlarında parçalara yer vermelisiniz. Eğer girdiğiniz ortamda güneş gibi patlamak, etrafınızdaki kişilere ilham olmak ve enerji vermek istiyorsanız sarı renkte eteğe, pantolona, cekete ve çanta, kemer ve ayakkabı gibi tamamlayıcı parçalara yer açın.

YouTube video

Sarı renk bir elbise, bluz veya etek giymek size iddialı gelebilir ancak bu rengi tercih ettiğinizde dikkat çekicilik kazanacağınızı unutmayın. Hatta alacağınız iltifatlar sizi diğer iddialı renklere teşvik edebilir veya sarı rengini vazgeçilmeziniz yapabilir. Eğer sarı renk kıyafetle kombin yapmakta zorlanacağınızı düşünüyorsanız, tek parça ve bedeni saran sarı renk bir elbiseyle modaya ayak uydurmaya başlayabilirsiniz.

2 – Romantik Bir Görünüm için 2021 Yaz Modası Renkleri: Lila ve Tonları

Yazın vazgeçilmez renklerinden biri de lila ve 2021 yaz moda renkleri listesinde bulunuyor. Eğer romantik bir görünüm kazanmak istiyorsanız kıyafet tercihlerinizde lilaya yer vermelisiniz. Üstelik önceki yıllara nazaran 2021 yılında lila rengi çok daha moda. Stilinize romantiklik katmak istiyorsanız ve lila renginin sıcaklığından yararlanmak istiyorsanız elbiseden cekete, eşofman takımından mayo ve bikiniye kadar tüm tercihlerinizde lila ayrıntısına yer verebilirsiniz.

3 – 2021 Yaz Moda Renkleri Vazgeçilmezi: Sıcak Pembe ve Fuşya

Pembe ve fuşya rengi herkes tarafından tercih edilmiyor ancak bu senenin moda trendleri listesinde sıcak pembe ile fuşyaya sıklıkla yer veriliyor. Neşeli bir ruh halini yansıtmaya yarayan pembe ilkbahar aylarında ön plana çıkmaya başlamıştı. Yaz boyunca da favori renkler arasında olacak gibi görünüyor. Eğer gününüzü pozitif geçirmek, eğlenceli ruh halinizi etrafınıza yansıtmak istiyorsanız kombinlerinizde fuşya ve sıcak pembe kullanmaya özen göstermelisiniz. Üstelik bu renkleri kolaylıkla 2021 yaz modası renkleri ile bir araya getirebilirsiniz.

4 – Huzurlu Hissettiren Gök Mavisi 2021 Moda Trend Renkleri Arasında

Dünyaca ünlü markaların 2021 yaz modası renkleri içinde huzurun rengi; gök mavisi de bulunuyor. Bebe mavisi ya da bebek mavisi olarak da bilinen bu renk, sokaklara ve aynı zamanda podyumlara yeni bir soluk getirdi. Bulutsuz ve güneşli bir günü temsil eden gök mavisi yazın enerjisini bedeninizde hissetmeniz için bir fırsat. Eğer bu rengi giymeye alışık değilseniz gök mavisi bir çanta, fular veya ayakkabı ile kendinizi alıştırabilirsiniz.

5 – Doğanın Rengi: Mint Yeşili

Son yılların ev dekorasyonunda en sık tercih edilen mint yeşili, 2021 yaz modası renkleri listesinde yer alıyor. Doğanın rengi olarak da bilinen ve soft duruşuyla ruh okşayan mint yeşili pastel bir renk olması sebebiyle son yılların gözdesi. Hem sonsuz okyanusları hem de bitkileri çağrıştıran mint yeşili sizlere göz alıcı bir cazibe kazandıracak.

6 – 2021 Sokak Modası Rengi: Mandalina Kırmızısı

2021 sokak modası renkleri içinde kırmızının göz alıcı ve enerji verici mandalina kırmızısı da bulunuyor. Eğer neşe dolu ve cıvıl cıvıl bir görünüme sahip olmak istiyorsanız günlük tercihlerinizde mandalina kırmızısı parçalara yer verebilirsiniz.

7 – Grinin Bir Tonu: Nihai Gri

Eğer cıvıl cıvıl renklerin size göre olmadığını düşünüyorsanız, siyah ve beyaz favori renklerinizse ancak yazın kendinizi güvenli hissedeceğiniz bir değişiklik yapmak istiyorsanız nihai gri renkli elbise, ceket, pantolon ve aksesuarları tercih edebilirsiniz. Soğuk tonlar arasında yer alan nihai gri rengini dilerseniz canlı renkleri nötrlemek için de kullanabilirsiniz. Hem klasik giyimde hem de spor giyimde 2021 yaz modası trendlerinde bu renge sıklıkla yer verilmiş.

Bonus: Bu Yazın Aksesuarı Fimo Boncuk Kolye

YouTube video
2021 yaz modası renkleri dışında ön plana çıkan bir aksesuar var , o da; fimo boncuk kolye. Sosyal medyanın da etkisiyle bir anda fimo boncuk kolyeler bu yazın en fazla görülen, paylaşılan ve satın alınan aksesuarı oldu. Rengarenk tasarımıyla ve enerjik havasıyla dikkat çeken fimo boncuk kolyeleri sokak modasına ve plaj modasına ayak uydurmak için tercih edebilirsiniz. Üstelik bu kolyelerin kişiye özel olarak tasarlanması da mümkün. 2021 yaz moda renkleri doğrultusunda seçeceğiniz kıyafetlerle kombinleyeceğiniz fimo boncuk kolyeler size ayrı bir hava katacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!