featured

Enes Batur Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu : Lisede Dışlanıyordum

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Enes Batur Armağan Çağlayan Gör Beni konuğu oldu. Kendisi hakkında merak edilenlere yanıt veren Enes Batur Gör Beni yayınında ilgi çekici pek çok açıklamalarda bulundu. Özel hayatından aile hayatına kadar pek çok konuda sorulara yanıt veren fenomen Enes Batur Armağan Çağlayan Söyleşisi, videonun yayınlanmasından sonra kısa bir süre içinde binlerce izleyiciye ulaştı.

Enes Batur Armağan Çağlayan Sorularını Yanıtladı

YouTube video

Enes Batur Armağan Çağlayan söyleşisi, Çağlayan’ın Batur’un eğitim hayatını sormasıyla başladı. Ailesinin yönlendirmesi nedeniyle Antalya’da bilgisayar mühendisliği kazandığını söyleyen Enes Batur aslında pilot olmak istediğini dile getirdi. Gözünde miyop olduğu için pilotluk eğitimini alamadığını söyleyen ünlü fenomen, ailesinin isteğini kırmamak için çalışarak bilgisayar mühendisliğini kazandığını söyledi. Ancak Enes Batur Gör Beni yayınında, Youtube kanalından gelir elde etmeye başladığı için bu alana yönelmek istediğini, bu sebeple de Sinema Televizyon bölümüne geçiş yaptığını söyledi. 

Nişantaşı Üniversitesi’nde Sinema Televizyon eğitimi alan ünlü fenomen, kendi filmleri ve klipleri ile ilgilendiği için üniversitede aldığı eğitimden çok daha fazlasını yaptığını dile getirdi.

Enes Batur Armağan Çağlayan Gör Beni Yayınında Youtube Hayatına Nasıl Başladığını Anlattı

Enes Batur Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında Youtube kanalını açmaya nasıl karar verdiğini de anlattı. Youtube ilk kurulduğu zamanlardan itibaren Youtube takipçisi olduğunu söyleyen Batur, yurtdışındaki inşaları takip ettiğini dile getirdi. Sürekli olarak Youtube takip ettiğini söyleyen Batur daha sonra Youtube’da yayın yapan Türk isimlerin de olduğunu görüp kanal açmaya karar verdiğini anlattı.  

Enes Batur Gör Beni yayınında ilk başlarda Youtube kanalı için maddi imkansızlıklar yaşadığını ancak pes etmediğini söyledi. Kanalı ilk açtığında amacının para kazanmak olmadığını söyleyen ünlü fenomen, çok fazla arkadaşı olmadığı ve Youtube’da yeni arkadaşlıklar edinmek, eğlenmek için bu yola girdiğini anlattı.

Enes Batur: Lisede Dışlanıyordum

Enes Batur Armağan Çağlayan Gör Beni programında lise dönemlerinde asosyal bir kişilik olduğunu da anlattı. Arkadaşlarıyla hep bir şeyler yapmak istediğini, keyifli vakit geçirip eğlenmek istediğini ancak bir şeylerin yolunda gitmediğini söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, arkadaşları tarafından dışlandığını anlattı. Enes Batur Gör Beni yayınında bu nedenlerden dolayı da Youtube kanalı açmaya yöneldiğini söyledi.

Sosyal Medya Fenomeni Enes Batur: Başarısız Olmaktan Korkuyorum

Enes Batur Armağan Çağlayan Gör Beni programında sosyal medya alanında her geçen gün rakiplerinin çoğaldığını, her geçen gün başka sosyal medya platformlarından yeni isimlerin ortaya çıktığını söyledi ve bu nedenle rekabet şartlarının da zorlaştığını ifade etti. Sürekli olarak yeni içerik üretme durumunun olduğundan bahseden ünlü sosyal medya fenomeni, başarısız olmaktan da çok korktuğunu, bulunduğu yeri kaybetmeyi istemediğini, bu işi çok severek yaptığını söyledi.

Enes Batur Ailesi Hakkında Bilgiler Verdi

Enes Batur Gör Beni yayınında Armağan Çağlayan’ın sorusu üzerine ailesi hakkında bilgiler de verdi. Enes Batur Armağan Çağlayan tarafından aile sorusu üzerine, annesinin hemşire, babasının ise asker olduğunu söyledi. Enes Batur babası ilk önceleri bordo bereli olarak daha sonra da özel harekât olarak çalışıp günümüzde emekliye ayrılmış durumda.

Enes Batur: Babam Komutan Gibi Davranırdı

Enes Batur babası ile baba-oğul ilişkisinin yeni yeni gelişmeye başladığını söyledi. Babası asker olduğu için disiplini seven bir insan olduğunu belirten ünlü fenomen, emekli olmadan önce babasının kendisine komutan gibi davrandığını belirtti. Bu nedenle de Enes Batur Gör Beni programında ne zaman ne yapacağını bilmediğinde kendini iyi hissetmediğini, kendisinin de programlı olduğunu açıkladı.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!