featured

Erkek Aksesuarları Nelerdir ve Nasıl Kullanılmalıdır? En İyi Erkek Aksesuarları Nereden Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek aksesuarları da en az kadınların kullandığı aksesuarları kadar çeşitlidir. Doğru ve uygun şekilde kullanıldığı takdirde sizi ve kombininizi bambaşka bir noktaya taşır. Erkek aksesuarlarını şu şekilde sıralayabiliriz: kol düğmesi, kravat, papyon, kravat ve gömlek düğmeleri, yaka çiçeği, saat vb.

Erkek Aksesuarları Nerelerde Kullanılır?

Erkek aksesuarları özellikle davet, özel gün veya önemli iş toplantılarında tercih edilmektedir. İyi bir görünüm için bu tarz küçük parçaların önemli tamamlayıcı etkisi bulunmaktadır. Örneğin şık bir kol düğmesi önemli bir iş toplantısında sizin kendinize ve işinize verdiğiniz önemi simgeler niteliktedir. Ya da bir yaka çiçeği önemli bir davete katıldığınızda sizin tarzınızı yansıtmakla beraber ceketinizin daha şık görünmesini sağlayacaktır.

Bu verdiğimiz örnekler göz önüne alındığında aksesuarların artık yaşamımızın bir parçası olduğunu anlarız. Eğer sizlerde bir aksesuar arayışındaysanız bizim sizler için önerimiz kaliteli ürünleri  ile aksesuar alanında kendini geliştirmiş Kravatkolik erkek-aksesuar kategorisini ziyaret etmeniz olacaktır.

Erkek Aksesuarları Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? 

Erkek aksesuarları bu aksesuarla birlikte kullanacağınız takım ya da giysileriniz ile doğrudan ilgilidir. Tabii katılacağınız ortama  ve bulunacağınız lokasyona göre de aksesuar tercihleriniz farklı olacaktır. Örneğin ciddi bir iş toplantısı ya da yemeğine davetliyseniz daha siyah gümüş renkli kare bir kol düğmesi uygun olacaktır.

Özellikle bu tarz ciddi ortamlarda kullanılan siyah takımlara farklı bir hava katmak adına kravat gold renklerinde kravat iğnesi tercih etmeniz kombininizi tamamlayacak ve renklendirecektir. Eğer daha eğlenceli bir ortama gidecekseniz daha renkli bir kravat veya pantolon askısı kullanabilirsiniz.

Bu sizin bulunduğunuz ortam ile uyum sağlamanızı sağlayacaktır. Bu aksesuarlara karar vermekte zorlanıyorsanız ya da aksesuar kullanmaya pek de alışkın değilseniz her zevke uygun erkek aksesuarları bulabileceğiniz erkek aksesuar kategorisindeki ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Yaka Çiçeği Nerelerde Kullanılmaktadır?

Son zamanlarda kullanımı oldukça artan yaka çiçeği özellikle damatlıkların vazgeçilmezi olmuş durumdadır. Zarif bir yaka çiçeği bir kadına ince ruhlu olduğunu göstermek için kullanılan sembolik ama önemli bir detaydır. Bu sebeple smokin üzerinde sıklıkla kullanılmaktadır.

Eğer çift olarak bir davete gidiyorsanız uyumlu bir çift kombini yakalamak adına partnerinizin elbisesinin renginde bir yaka çiçeği kullanabilirsiniz. Bu durum çiftlerin ortama girdiği andan biz birlikteyiz deme şekli olarak yorumlanır. Dikkat edilecek olursa küçük bir detay olarak gördüğümüz bu aksesuarlar aslında kullanıldığı yere göre çok farklı anlama gelmektedir. Önemi de buradan gelmektedir.

Hediyelik Erkek Aksesuarları

Kadınların erkekler hakkında en çok zorlandığı konulardan biri de kuşkusuz hediye seçmektir. Eğer erkek arkadaşınıza klasik bir hediye almak istemiyorsanız hem şık hem de sıklıkla kullanabilsin diyorsanız kişiye özel kol düğmesi tercih edebilirsiniz. Eğer takım elbise ile çalışan biri ise ona alacağınız şık bir kravat iğnesi onu mutlu etmeye yetecektir. Bu ürünler hem uygun fiyatlı hem de çok çeşitli olduğu için mutlaka bütçenize ve zevkinize uygun ürünler bulursunuz.

Evlilik hazırlığında bir çift iseniz erkeğe alınabilecek en anlamlı hediyelerden biri de gelin çiçeğinizin cinsinde bir yaka çiçeğidir. Bu hem ilişkinizi hem de çift olduğunuzu gösterecek ince bir detaydır.  Eğer çok parçalı bir hediye almayı düşünüyorsanız gömlek veya kravat iğnesi ve cüzdan alıp bir takım şeklinde sevdiğiniz insanı mutlu edebilirsiniz. Ayrıca yukarıda da paylaştığımız internet adresine girip iletişim noktalarından yetkilerle temasa geçip kişiye özel tasarlanan ürünler hakkında da bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!