featured

Erkek Parfüm Önerisi 2022 | En Kalıcı Erkek Parfümleri Hangileri? Tüm Zamanların En İyi Erkek Parfümü Çeşitleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek parfüm önerisi 2022 listemiz arasından seçim yaparak, karizmatik ve öne çıkan bir duruşa sahip olabilirsiniz. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de koku oldukça önemlidir. Bakımlı bir erkeğin kimliği diyebileceğimiz koku konusunda geniş ürün yelpazesi bulunmaktadır. Peki, erkek parfüm önerisi 2022 listesinde hangi ürünler yer alıyor? En kalıcı parfümler hangileri?

Erkek Parfüm Önerisi 2022 | En İyi Erkek Parfümleri Nelerdir?

YouTube video

Erkek parfüm önerisi 2022 söz konusu olduğunda spor, klasik ve ağır olmak üzere farklı kategoriler oluşturulabilecektir. Erkek parfüm önerisi 2022 yılı listesine onlarca farklı ürün sığdırabilmek mümkün… Ancak biz genel olarak kokusu ile fark yaratan ve kalıcı ile tatmin eden 15 parfüm önerisine yer vereceğiz. İşte, tüm zamanların en iyi erkek parfümü çeşitleri…

Kadınlar için parfüm önerisi arayışında iseniz, En etkileyici kadın parfümleri hangisi yazımıza göz atabilirsiniz. 

1- Burberry: Mr Burberry

En iyi Burberry erkek parfüm hangisi? Sıcak bir etki yaratacak erkek parfüm önerisi 2022 arayışında iseniz, Burberry markasının bu parfümü tam size göre olacaktır. Bu parfümün üst notalarında tarhun, kakule ve greyfurt bulunmaktadır. Parfümün orta notalarında sedir ve huş ağacı; dip notalarında ise öd ağacı, sandal ağacı ve vetiver özleri bulunmaktadır. Etkileyici bir parfüm olması sebebiyle stilinizi bambaşka bir noktaya taşıyacak bu parfüme mutlaka bir şans vermelisiniz.

2- Versace- Dylan Blue

En iyi erkek parfüm önerisi 2022 listemizin bir diğeri ürünü ise Versace-Dylan Blue’dir. Ambalajı ile dikkat çeken ve stil sahibi olduğunu kanıtlayan bu ürün, ferah ve rahatlatıcı bir seçim olabilecektir. En iyi erkek yaz parfümleri 2022 seçenekleri arasında yer verilebilecek bu ürün, kalıcılığı ile de tatmin edebilecektir. Yalnızca bir kere sıkma ile gün boyu varlığını hissettiren ürün, yakın çevrenizi etkisi altına alabilecektir. İçerisinde greyfurt, bergamot, incir yaprağı ve su notalarının yoğun olarak bulunduğu bilinmektedir.

3- Davidoff- Cool Water

Erkek parfüm önerisi kalıcı ürünlerden bir diğer Davidoff markasına aittir. Ürün EDT içeriğine sahip olduğundan oldukça kalıcı seçimlerden biri olacaktır. Peki EDT erkek parfüm ne demek hemen kısaca açıklayalım. EDT, diğer EDP formundaki parfümlere nazaran esans yoğunluğu daha fazla olan parfümlerdir.

Bu nedenle özel günlerde kullanım için EDT parfümler çok daha verimli bir seçim olacaktır. Cool Water, baharatlı ve odunsu kokusu ile öne çıkmaktadır. Erkek parfüm önerisi 2022 arasında olan bu ürün, özellikle tıraş sonrasında uygulandığında gün boyu ferah ve erkeksi kokmanızı sağlayabilecektir.

4- Paco Rabanne- Black XS

Erkek parfüm önerisi 2022 listemizde bulunan Black XS’nin popülaritesini bilmeyen yoktur. Yoğun ilgi gören ve geniş bir kitleye hitap eden bu ürünün odunsu bir koku olduğu söylenebilecektir. Üst notaları kadife çiçeği, adaçayı ve calabria limonu oluşturmaktadır.

Erkek parfüm önerisi 2022 içerisinde bulunan Black XS parfümün orta notaları siyah kakule ve pralindir. Son olarak dip notalarında ise kehribar, paçuli ve gül ağacı kokusuna yer verilmiştir. En iyi erkek parfümleri 2022 listesinin en nadide parfümlerinden biri olan XS, kalıcılığı ile herkesi kendisine hayran bırakabilecektir.

5- Yves Saint Laurent- La Nuit De L’Homme

Erkek parfüm önerisi 2022 içerisinde yer alan La Nuit De L’Homme Yves markasının en beğenilen parfümüdür. Tepe noktasında bergamot, ananas ve karabiber yer alan kokunun dip notasında ise vanilya ve vetiver bulunmaktadır.

Parfümün tamamlayıcı terimleri olarak gizemli, etkileyici ve hükmeden kelimelerine yer verilirken kalıcılığının oldukça beğenildiğini de belirtmeliyiz. Fiyat açısından oldukça yüksek olan bu ürün, fiyatının karşılığını kullanıcılara sunabilecektir.

6- Givency-Pi

Erkek parfüm önerisi kalıcı seçimler arayışında iseniz Givency markasının bu ürününe göz atabilirsiniz. Odunsu ve meyvemsi bir koku olarak tanımlanan Pi, kalıcılığı açısından da beklentinizi karşılayabilecektir.

1998 yılında piyasaya çıkan bu koku, kalıcılığı ve erkeksiliği ile uzun yıllardır en favori ürünlerden bir tanesidir. Gizemli ve maceracı erkeklerin kokusu olarak tanımlanan bu koku, kullanıcılarını karizmatik ve fenomen bir çizgiye taşıyabilecektir. Erkek parfüm önerisi 2022 seçeneklerinden biri olan Pi,  fiyat açısından da rahatlıkla tercih edilebilecektir.

7- Carolina Herrera- 212 Men

Erkek parfüm önerisi 2022 listemizin öne çıkan bir diğer parfümü, hemen herkesin yakından tanıdığı 212 Men parfümdür. Greyfurt, zencefil ve bergamot kokusunun tepe noktası olduğu bu parfümün oldukça ferah bir havası olduğu söylenebilecektir.

Odunsu koku oluşu ile hafızalara kazınan bu parfüm oldukça geniş bir kitlenin muadili olduğu ürünler arasındadır. En iyi erkek parfümleri yorumları incelendiğinde de bu parfümün çok kalıcı olduğu sonucuna ulaşılabilecektir.

8- Diesel- Fuel For Life

Kalıcı en iyi erkek parfümleri içerisinde bulunan Fuel For Life, yoğun ananas kokusu erkekleri kendine hayran bırakıyor. Büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan bu parfüm çılgın ve cesur erkeklerin bağımlısı olacağı bir ürün olacaktır.

Kalıcılığı ile oldukça şaşırtacak bu üründe meyve ve pudra kokusu yoğun olduğundan yaz için ideal bir tercih olabilir. Erkek parfüm önerisi 2022 listemizde yer alan bu parfümün kokusunu mutlaka deneyimlemelisiniz.

9- Boss- Hugo Boss İntense

Tatlımsı ve odunsu kokuları bir arada duyumsamak ister misiniz? Öyleyse erkek parfüm önerisi 2022 arasında bulunan bu ürüne bir şans vermelisiniz. Yılların eskitemediği ve günden güne popülaritesini arttırdığı bu kokuda elma ve tarçın buluşturulmuştur.

Bunun yanı sıra dip notalarında sardunya ve odunsu kokulara ulaşabilmeniz mümkündür. Kalıcılığı ile günlerce varlığını hissedebileceğiniz bu koku, enerjinizi büyük ölçüde arttırabilecektir. Erkek parfümü önerisi 2022 içinde yer alan bu parfümün fiyatları diğer ürünlere nazaran yüksek olsa da, karşılığını fazlasıyla alacağınızı söyleyebiliriz.

10- Armani- Armani Code

Erkek parfüm önerisi 2022 içerisinde yer verebileceğimiz Armani Code, hiç şüphesiz akla gelen en klasik seçenekler arasındadır. Bergamot ve limon notalarının ağırlıkta olduğu bu koku, ferah oluşu ile yaz aylarının vazgeçilmezi olacaktır. Alt notalarında anason, zeytin çiçeği ve guaya ahşabı bulunmaktadır. Klasikleşerek birçok erkeğin tutkusu haline gelen Armani Code, kalıcılığı sayesinde gün boyu enerjinizi arttırabilecektir.

11- Bottega Veneta- Pour Homme

2013 yılında çıkan ve o günden bugüne geniş bir kitleye yayılan Pour Homme, erkek parfüm önerisi 2022 listesinin olmazsa olmazları arasındadır. Ambalajı ile dahi karakteristik bir parfüm olduğunu gözler önüne seren bu ürün, kadınların bayılacağı bir seçim olacaktır.

İçerisinde sedir ağacı ve baharat aromasını yoğun bir şekilde barındıran Pour Homme, kalıcılığı konusunda da kullanıcılarından tam not almaktadır. Uyumlu ve kışkırtan bir koku ile yepyeni bir başlangıç yapmak isterseniz, dört mevsim favoriniz olacak bu ürüne göz atabilirsiniz.

12- Dior Sauvage

Birçok erkeğin artık favorisi haline gelen Sauvage, erkek parfüm önerisi 2022 listesinin güçlü parfümlerinden biridir. Üst notalarda biber, nane ve bergamotun eşsiz kokularını duyumsayacağınız parfümde paçuli, lavanta, ıtır, laden, amber ve sedir ağacı gibi esanslarda bulunuyor.

Fresh ve erkeksi kokusu ile hemen her mevsim kullanabileceğiniz Sauvage, özel günlerinizde partnerinizin ilgisini kazanabilmeniz için doğru bir seçim olacaktır. Erkek parfüm önerisi 2022 listesinin güçlü parçası, kullanıcıları tarafından da kalıcılık açısından takdir toplamaktadır.

13- Roberto Cavalli- Uomo

Erkek parfüm önerisi 2022 içerisinde yer alan Uomo, özellikle farklı ambalajı ile dahi göz dolduran bir üründür. Baştan çıkarak egzotik ve oryantal bir parfüm olan Uomo, sıra dışı parfümler arayışında olan kişiler tarafından mutlaka değerlendirilmelidir.

Parfümün tepe notası olarak safran ve siyah menekşeye yer verilmektedir. Parfümün orta notaları lavanta ve bal, dip notası ise sedir ağacıdır. Hafif ve kalıcı oluşu ile hayatınızın her döneminde kullanabileceğiniz bu erkek parfümü, fiyat açısından da memnuniyet oluşturabilecektir.

14- Calvin Klein- Obsessed

Calvin Klein markasına erkek parfüm önerisi 2022 listesinde yer vermemek elbette olmayacaktır. Odunsu kokusu ve amber notaları ile eşsiz bir koku olan bu parfüm, birçok erkeğin şans vermesi gereken öneriler arasındadır. Kalıcı olmasının yanı sıra hafif olduğundan, özellikle bahar ve yaz aylarında sizi asla sıkmayacaktır.

15- Bvgari- Aqva

Kalıcı, zamansız ve etkileyici olan bu parfüm, erkek parfüm önerisi 2022 listesinin en güçlü seçimleri arasındadır. Hem kalıcı hem fresh hem de çekici bir ürün olan Aqva size yoğun deniz kokularını getirecek. Maskülen tarzı ile büyüleyecek bu parfüm, kalıcı olduğu içinde defalarca tekrarlama ihtiyacı gerektirmez. En etkileyici erkek parfüm önerilerinden biri olan Aqva, fiyat açısından yüksek segmentte bir üründür.

Bvgari Aqva Pour Homme EDT erkek parfüm satın almak için buraya göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!