featured

Eşcinsel Bir Ajan, Dikkat Çekici Bir Serüven: Q-Force

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Yeni Netflix dizisi Q-Force, eşcinsel bir süper ajanın ve onun LGBTQ takımının onları küçük gören örgüte karşı kendi mücadelelerini verme serüvenini anlatıyor. Son zamanlarda büyük ilgi gören bu konuya Netflix de dikkat çekmek istemiş gibi görünüyor. 2 Eylül’de başlayan dizinin her bölümünün 30’ar dakika sürüyor ve senaryosu Gabe Liedman (Brooklyn Nine-Nine) tarafından kaleme alınıyor.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ajan Mary gözden düşüyorZamanında Amerikan Gizli Servisinin gözbebeği çocuğu olan Steve Maryweather diğer adıyla Ajan Mary, eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından işler değişir.

Eski popülaritesini ve ilgisini kaybeden Ajan Mary’i kovamayan gizli servis, onu West Hollywood’a sürgün eder. Bu duruma canı sıkılan Mary, LGBTQ+ dahilerden meydana gelen bir ekip oluşturur. Hem drag hem de kılık değiştirmede usta olan Twink, uzman teknisyen Deb ve hacker Stat ile güçlerini birleştirerek dizinin de adı olan Q-Force ekibini kurarlar.

Q-Force Ekibi Görev Başında

Fakat Ajan Mary beklediği ilk resmi görevi beklediği 10 yılın ardından ona verilmeyeceğini anladığında, gizli servisin onun yanında olmadığını fark eder. Buna sinirlenen Ajan Mary ekibiyle birlikte bulduğu vakayı kendi kurallarına göre çözmeye çalışır.

Kendilerini gizli servise kanıtlamayı başaran Q-Force ekibi resmi olarak bir terfiyi hak eder ve Aktif Gizli Ajanlar unvanıyla sahadaki çalışmalarına devam eder. Fakat bu terfi için gizli servis onlara bir şart koyar, heteroseksüel olan Ajan Buck’ı da ekibe dahil etmeleri istenmektedir.

Q-Force’un İlk Sezonu 10 Bölüm 

Ekibin kendilerini kanıtlama mücadelesi ve maceralarını izleyeceğimiz Q-Force dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!