featured

Eşiniz Boşanma Kararını Lüks Bir Restoranda Sevgilisinin Yanında Açıklarsa İlk Tepkiniz Ne Olur? İşte O İlginç Tepkiler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşinizin boşanma kararından haberiniz yok, sizi lüks bir restoranda yemeğe götürdü; sevgilisi geldi ve yanında boşanacağını söyledi! Ne yaparsınız?

Boşanmak da evlenmek kadar normaldir. Ancak çiftler arasında boşanma öncesi ve boşanma sırasında yaşanan akıl dışı olaylar her iki taraf için de boşanma sürecini zorlaştırırken aynı zamanda iki tarafın çok fazla yara almasına neden olabilir.

Aldatmanın ne yazık ki çok ciddi oranda artmaya başladığı bu günlerde olabilecek hatta yaşanmış olaylardan birisi de eşin sevgilisinin yanında boşanma kararını ilan etmesidir. Birçok talihsiz eşin yaşadığı ya da yaşayabileceği bu olayın gurur kırıcı olduğu aşikâr. Peki bu durum sizin başınıza gelse ne yapardınız?

2/6

Bu Bir Blöf Olabilir!

Bu Bir Blöf Olabilir!

İlk bakışta ayrılmak isteyen bir eşin, eşini lüks bir restoranda yemeğe çağırması ve oraya aynı zamanda sevgilisini de çağırarak eşine ayrılacağını söylemesi kulağa hiç hoş gelmezken birçok kişinin bu yazıyı okurken “Yok artık daha neler!” dediğini duyar gibiyiz.

Uzmanlar bu durumu iki farklı şekilde yorumluyor. Birincisi; kendine güveni olmayan eşler ayrılmak için kendilerini böyle çirkin bir olayı içinde bulabiliyor. Diğer bir yorum ise; eşine göz dağı verme ihtimalidir.

Düşük bir ihtimal ve hatta riskli bir ihtimal olsa da eşler, kendisine değer vermeyen ve ilgi göstermeyen eşlerine böyle bir oyun oynayarak aslında sevgilisi olmayan ama sevgilisi gibi gösterdiği kişi ile kandırıp onu kıskandırmaya çalışıyor.

Her ne kadar zor ve onur kırıcı bir durum olsa da bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak bir sonrası adımınızı düşünerek tepki vermeniz sizin için daha doğru olacaktır. Nitekim; her insan kendi yaptığı davranışlardan sorumludur.

3/6

Şiddet Çözüm mü?

Şiddet Çözüm mü?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin hangi eş olursa olsun böyle bir durumla karşılaştığında ilk tepkisi büyük olasılıkla şiddete başvurmak olabilir. Ancak şiddet ne kadar çözüm olur? Eşinize ya da sevgilisine şiddet uygulamak istemek tüm yaşadıklarınızı ve hayal kırıklıklarınızı siler mi?

Zor bir durum olduğundan elbette o an insanın kendisini kontrol etmesi de imkânsız denecek kadar zor olabilir. Ancak ne kadar zor olursa da karakterinize uygun şekilde davranmanız sizi her zaman onlardan özel ve daha karakterli bir insan haline getirecektir.

4/6

Sadece Dinleyip Sonradan Oradan Uzaklaşmak…

Sadece Dinleyip Sonradan Oradan Uzaklaşmak…

Şuan birçok kişi bu yazıyı okurken “İmkansız!” diyebilir. Ancak o kadar emin olmayın! Her insanın karakteri farklı olduğundan olaylara karşı verdiği tepkiler de şaşırtıcı olabiliyor.

Hatta öyle ki; özellikle bu durumla karşı karşıya kalan birçok kadının en fazla verdiği tepkilerden birisinin eşini dinleyip ve hiçbir şey demeden masadan kalkıp gitmek olduğunu biliyor muydunuz?

5/6

Boşanmayı Reddetmek...

Boşanmayı Reddetmek…

Kimse boşanmak için evlenmiyor. Günümüz şartlarına baktığınızda evliliklerin büyük oranda aşk ve sevgi evliliği olduğunu söylemek mümkündür. Haliyle sevdiğiniz ve sizi sevdiğini sandığınız eşinizin sizi böyle bir duruma sokması kabul edilebilir bir durum olmayacaktır.

Bu durum karşısında en sık verilen tepkilerden birisi de boşanmayı reddetmek oluyor. Eşinin sevgilisinin yanında küçük düşürüldüğünü düşünen eşler, adeta eşi cezalandırmak için ve sevgilisiyle bir araya gelmesini engellemek için boşanmayı reddedebiliyor.

6/6

Akıllıca Bir Tepki: Delil Toplamak…

Akıllıca Bir Tepki: Delil Toplamak…

Yukarıda da söylediğimiz gibi her insan kendi yaptığından sorumludur. Bazı insanlar vardır ki; neyle karşılaşırsa karşılaşsınlar karakteristik özelliklerinden ödün vermeden, attıkları adımı kendi lehine çevirecek şekilde atarlar. Bu adımlardan birisi de boşanma davasında büyük koz olacak o aldatma delilleridir.

Böyle bir durumla karşılaştığınızda şayet o an mümkünse o an; değilse sonrasında da ani tepkiler vermeden boşanmayı kabul etmiş gibi görünerek fotoğraf ve mesaj gibi deliller toplayabilirsiniz.

Evet bu delilleri toplamak, eşinizin yasak aşkına şahit olmak elbette kolay değildir. Ancak size bunu yaşatan eşinizi tek kalemde ve tüm haklarınızı alarak boşamak için en akıllıca yollardan birisi de bu yöntemdir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!