featured

Eşinizle Uyuma Pozisyonunuz Psikolojik İlişkinizde Neleri Anlatıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşinizle uyuma pozisyonunuz ne anlatıyor biliyor musunuz? İşte, eşinizle uyku pozisyonunuza göre çiftlerin ilişkileri hakkında bilinmeyenler!

Çiftler uyurlar, uyuduktan sonra rüya görürler ve sevişirler. Peki seviştikten sonra kucaklaşmanız ya da yatağınızda eşinizle uyuma pozisyonunuz,  psikolojik ilişkiniz de neleri anlatıyor, biliyor musunuz? Aslında eşinizle uyku pozisyonu üzerine Insomia ve Hello Sleep kitaplarının yazarı uyku pozisyonları üzerine 25 senden fazla araştırma yapmış ve yaptığı araştırmaları analiz etmiş. Psikiyatr Samuel Dunkell, çiftlerin ilişkileri hakkında bilinmeyenler neler ortaya çıkartmış. Eşinizle nasıl uyuyorsunuz? Uyuma pozisyonunuza göre anlattıklarınız nelerdir? İşte cevaplar!

  Eşinizle Uyku Pozisyonlarınız Ne Anlatıyor?

2/9

3/9

Yaratıcı Uyku Pozisyonu

Yaratıcı Uyku Pozisyonu

Eşinizle yaratıcı uyku pozisyonu şeklinde uyuyorsanız eğer, bu evlilikten veya beraberliğinizden kaçmayı düşündüğünüzü ifade edebiliyor. Dikkat etmenizi ve bir evlilik danışmanınıza danışmanızda fayda olabileceği anlamına geliyor. Eğer sorunlu bir ilişkiniz yoksa çokta bu uyku pozisyonunu önemsememiz gerekiyor.

4/9

Kalça Teması Uyku Pozisyonu

Kalça Teması Uyku Pozisyonu

Kalça teması uyku pozisyonu,evlilikte zaman geçtikçe eşlerin daha rahat bir pozisyona geçtiği anlamına gelir. Kişilerin yakınlıkları çoğaldıkça ve keşfedecekleri azaldığı zaman bireyselliğin arttığını ifade eder. Genellikle stresli bir günden sonra bu pozisyon seçilebiliyor.

5/9

Kanatlarının Altında Uyku Pozisyonu

Kanatlarının Altında Uyku Pozisyonu

Krallık uyku pozisyonuna göre daha fazla samimi olunan bir pozisyondur. Kanatlarının altında uyku pozisyonu ile kadın kendini aşk dolu bir durumda hisseder. Bu pozisyonda erkek daha güçlü bir şekilde kollarıyla kadını sarar.

6/9

Rahatız Fakat Birlikteyiz Uyku Pozisyonu

Rahatız Fakat Birlikteyiz Uyku Pozisyonu

Rahatız fakat birlikteyiz uyku pozisyonu ile duygusal his eşinize ellerinizin veya dizlerinizin dokunuşu ile verilir. Doktora göre bu pozisyonda rahatlık ve yakınlık dengelenmiş demektir. Bu pozisyon ayrıca seks baskısının da olmadığını ifade eder.

7/9

Eşinizle Krallık Uyku Pozisyonu!

Eşinizle Krallık Uyku Pozisyonu!

Krallık Uyku pozisyonu ile erkek gücünü gösterir. Dunkell’a göre genellikle çiftlerin evliliklerinin ilk dönemlerinde krallık uyku pozisyonu şeklinde uyurlar. Teslimiyeti ve yüksek ölçüde güveni ifade eden bir uyku pozisyonudur.

8/9

Kaçan Kovalanır Uyku Pozisyonu

Kaçan Kovalanır Uyku Pozisyonu

Eşinizle kaçan kovalanır uyku pozisyonu ile uyuyorsanız, anlaşmazlık sonucunda eşlerden birinin arkasını dönerek uyumasını ifade eder. Mesaj veren taraf bu durumda ne istediğini bazen tam olarak anlatamayabilir.

9/9

Eşinizle Yüz Yüze Uyku Pozisyonu!

Eşinizle Yüz Yüze Uyku Pozisyonu!

Eşinizle yüz yüze uyku pozisyonu, ateşli bir cinsel münasebet başlangıcını ifade eden bir pozisyondur. Bu şekilde uzun süre uyumak imkansızdır. Fakat eşinizle bu pozisyonda anlaşmazlık yaşarsanız, bir süre bu pozisyonda uyuyabilir sonra eşinizden uzaklaşarak rahat bir pozisyonda uyuyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!