featured

Eski Defterleri Karıştırmanın Zamanı Geldi | Ünlülerin Aldatma Hikayelerini Ağzı Açık Okuyacaksınız!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski defterleri karıştırmanın zamanı geldi! Ünlülerin aldatma hikayeleri sizi şoka sokacak!

Sadakatsizlik konulu dizi ve filmlerin şu sıralar oldukça revaçta olduğu bilinen bir gerçek! Ancak bu film ve dizi projelerinde yer alan pek çok ünlünün, gerçekte de sadakatsizliği diz boyuna çıkardığını söyleyebilmek mümkün olacaktır. Bazı ünlüler pembe dizilerdeki aldatma hikayelerini bile mumla aratacak, aldatma hikayeleri yazıp oynadılar. Peki bu ünlüler kim? Kim, kimi, nerede, nasıl kiminle aldattı? Şoklar içinde kalacağınız yazımıza haydi gelin başlayalım.

Esra Akkaya-Sanem Çelik-Kudret Sabancı

Esra Akkaya-Sanem Çelik-Kudret Sabancı

Mahallenin Muhtarları adlı diziden tanıdığımız Esra Akkaya, dönemin ünlü yönetmeni Kudret Sabancı ile evlenmişti. İkilinin aşkına sanat camiası deyim yerinde ise gıpta ile bakıyordu. Ancak bu çiftin arasına ‘’Kara Melek’’ girdi. Kara Melek, Aliye dizilerinden tanıdığımız Sanem Çelik, bir gece vakti Kudret Sabancı ile arabada uygunsuz bir vaziyette basıldı. Bu durum, ikilinin adeta sonu oldu. Aldatma hikayesi sonunda Esra Akkaya, Kudret Sabancı’dan ayrıldı ve aşka tövbe etti.

Kristen Stewart- Robert Pattinson

Kristen Stewart- Robert Pattinson

Alacakaranlık film serilerinden tanıdığımız Stewart, başrolleri paylaştığı Pattinson ile büyük bir aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüş, hayranları adeta mutluluktan uçmuştu. Bu film sonrası Pamuk Prenses ve Avcı projesinin başrolünde yer alan Stewart, Pattinson’u bu projenin yönetmeni ile aldatmıştı. Çiftin ıssız bir yerde aşırı samimi görüntüleri viral oldu. Pattinson ve Stewart bu aldatma hikayesi sonrası ayrıldı.

Jennifer Lopez- Chris Judd- Ben Affleck

Jennifer Lopez- Chris Judd- Ben Affleck

Jennifer Lopez bir dönem ünlü futbolcu Chris Judd ile evliydi. J.Lo o dönem Gigi adlı film projesinde başrolü Ben Affleck ile paylaşıyordu. Affleck’de o dönem ünlü bir aktrist ile aşk yaşıyordu. İkili film setinde yakınlaşarak, aşk yaşamaya başladı. Magazin gündeminde bu dedikodular ayyuka çıkınca, ikili partnerlerinden ayrılarak ilişkilerini ilan etti. Hızlı bir şekilde nişanlanan çift asla evlenemedi! İki yıl nişanlı kalan çift, 2004 yılının sonunda ayrıldı. Kısacası, yuva yıkanında yuvası olmadı.

Brad Pitt- Jennifer Aniston- Angelina Jolie

Brad Pitt- Jennifer Aniston- Angelina Jolie

Brad Pitt- Jennifer Aniston çifti 1998 yılında film setinde tanışmış kısa bir süre sonra evlenmişti. Evliliklerini kusursuz olarak değerlendiren çiftin bu mutluluğu uzun sürmedi. Bay and Bayan Smith filminde başrolleri paylaşan Pitt ve Jolie arasında yasak bir ilişki ortaya çıktı. Bu ilişki sonrası Aniston Brad Pitt’den boşandı. Boşanma sonrası ilişkilerine devam eden Jolie ve Pitt çifti, hem biyolojik hem de evlatlık anlamda anne ve baba oldular. 2005 yılından 2014 yılına kadar evlenmeyen çift, aynı yıl evlendi. Ancak nikahta keramet olmadı ve çift 2 yıl sonra ayrıldı. Jolie çiftleri ayırma konusunda mimliydi ve daha öncede Laura Dern ve Billy Bob Thornton’ın ayrılmasına sebep olarak gösterilmişti.

Hüsnü Şenlendirici- Deniz Seki

Hüsnü Şenlendirici- Deniz Seki

Hüsnü Şenlendirici ünlü camiasında klarnetçi olarak tanınmış ve ünlülerin sahnesinde arka planda olarak yer almıştı. Şenlendirici o dönem Nazire Şenlendirici ile evliydi ve bir çocuk sahibiydi. Klarnet ustası Deniz Seki ile aynı sahnede yer alarak, onunla tanışma fırsatı bulmuştu. Kısa zamanda ikilinin bu tanışıklığı aşka dönüştü. Samimi fotoğraflarının magazin gündemine düşmesi Şenlendirici’nin 2007 yılında eşinden boşanmasına neden oldu. Bir süre ilişkilerini sürdüren çift, Deniz Seki’nin uyuşturucu nedeniyle hapse girmesi ile son bulmuştu.

Kaya Çilingiroğlu- Hülya Avşar- Feraye Tanyolaş

Kaya Çilingiroğlu- Hülya Avşar- Feraye Tanyolaş

Magazin gündeminin popüler çiftlerinden biri olan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu 1998 yılında evlenmişti. Bu evliliklerinden Zehra adında da bir kızları olmuştu. Çift Kaya Çilingiroğlu’nun aldatma hikayesi sebebiyle 2005 yılında ayrıldı. Avşar kızı ile evliyken bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen Çilingiroğlu, ayrılmaya mecbur oldu. Bu aldatma sonrası Çilingiroğlu Feraye Tanyolaş ile evlendi ve bir çocuk sahibi oldu. Ancak bu evlilikte uzun soluklu olmadı ve çift birkaç yıl sonra ayrıldı.

Tamer Karadağlı- Arzu Balkan

Tamer Karadağlı- Arzu Balkan

Çocuklar Duymasın adlı dizinin Haluk’u Tamer Karadağlı bu diziyle büyük bir üne kavuşmuştu. O dönemde Karadağlı, eşi Arzu Balkan ile evliydi. Büyük bir popülariteye kavuşmanın özgüvenini yaşayan Karadağlı, bir kadın ile yasak bir ilişki yaşamaya başladı. Söylentilere göre çift sık sık bir otel odasında görüşüyorlardı. O dönem aralarında çıkan bir tartışma nedeniyle kadın, Karadağlı’yı özel görüntülerini yaymakla tehdit etti. Buna karşılık istediği yüksek miktardaki meblağı ödeyemeyecek olan oyuncu, polise başvurdu. Bu durum aldatmanın tüm Türkiye tarafından bilinmesine neden oldu. Arzu Balkan, Tamer Karadağlı’yı terk etti. Tamer Karadağlı bu sebeple hem işindeki başarısını hem de eşini kaybetti.

Çağla Şikel- Şenol İpek- Yüksel Ak

Çağla Şikel- Şenol İpek- Yüksel Ak

Bu aldatma hikayesi de gündemi bir hayli meşgul eden hikayelerden biriydi. Öyle ki hemen herkes ‘’Tostumu yedim bekliyorum’’ şakası yapmaya başladı. Dönemin ünlü erkek mankeni Şenol İpek, Miss Turkey 1. Güzeli Yüksel Ak ile evliydi. Çiftin oldukça mutlu bir evliliği varken, bir gece gelen mesaj ortalığı karıştırdı. Gecenin bir yarısı Çağla Şikel, Şenol İpek’e ‘’Tostumu yedim, bekliyorum’’ yazılı bir mesaj gönderdi. Bu mesajın ne anlama geldiği halen açıklanamasa da Şenol İpek, bu mesaj yüzünden eşinden boşanmak zorunda kaldı.

Caner Erkin- Asena Atalay- Berkay

Caner Erkin- Asena Atalay- Berkay

Ünlü futbolcu Caner Erkin kariyerinin zirvesinde iken Asena Atalay ile tanışmış, kısa süre sonra evlenmişti. Bebek planları yaptıkları bilinen çiftin hayatı bir anda alt üst oldu. Tanınan bir AVM’nin bebek odasında Asena Atalay ve Berkay görüntülenmiş, bebek odasında olmaları ne alaka dedirtmişti. 2013 yılında yaşanan bu olay sonrası kimse bir açıklama yapmadı. Caner Erkin eşi Asena Atalay’dan ayrıldı. Caner Erkin ve Berkay her geçen gün ününe ün katarken, olan bir anda yıldızı sönen Asena Atalay’a oldu.

Gülşen- Erol Köse

Gülşen- Erol Köse

Müzik yapımcısı olan Erol Köse, Gülşen ile kaset hazırlıkları için bir araya gelmişti. O dönem karısı Ajlan Köse ile evli olan yapımcı, Gülşen’in gençliği ve güzelliğine aldandı. Bu onun belki de sonu oldu. 2003 yılında Gülşen ile aşk yaşamaya başlayan Erol Köse 2006 yılında ünlü şarkıcı ile yollarını ayırdı. O dönem bizi hayrete düşüren en önemli konu ise Ajlan Köse’nin ilişkiden bir yıl kadardır haberdar olması ve bir şey yapmamasıydı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!