featured

Eski First Lady Melania Trump Yeni Hayatına Alışabildi mi? Trump Ailesi Hakkında Bilinmeyen Her Şey!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri eski First Lady ünvanlı kadını Melania Trump şimdi ne yapıyor? Melanie Trump ailesi yeni hayatına alıştı mı? İşte, sizde dünyanın en ünlü kadınlarından birinin yeni hayatını merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edin.

2/13

Başkanlığın Ardından Kabullenmesi Zor Günler

Başkanlığın Ardından Kabullenmesi Zor Günler

Beyaz Saraydan zorlanarak ayrılan Trump, 4 yılın ardından başkanlık günlerini geride bıraktı. Trump çifti artık yoğunluğun sona erdiği, boş zamanlarının keyfini Florida’da çıkarıyor.

3/13

Mar-A-Lago Golf Tesisinde Geçecek Hüzünlü Günler

Mar-A-Lago Golf Tesisinde Geçecek Hüzünlü Günler

Donald Trum’ın sahibi olduğu ultra lüx Mar-A-Lago eğlence tesisinde geçecek günler Melania ‘i bekliyor. Palm Beach ‘te bulunan ünlü tesiste şimdilik hüzünlü bir hava var.

4/13

Melania ‘nin Yakınlardaki Biri CNN ‘e Konuştu

Melania ‘nin Yakınlardaki Biri CNN ‘e Konuştu

Eski First Lady Melania Trump ve günlük rutini hakkında pek bir şey bilinmiyordu. Şimdiye kadar! İçeriden biri, yeni hayatının ilk ayrıntılarını ABD televizyon kanalı “CNN” de duyurdu.

5/13

Yeni Twitter Hesabı Açılacağı Duyuruldu

Yeni Twitter Hesabı Açılacağı Duyuruldu

Melania’nin özel hesabına ek olarak resmi Twitter hesabı olacağı açıklandı. ‘’Office of Melania Trump’’ kullanıcı ismine sahip hesap, ilk mesajını 12 Şubat tarihinde yazdı. Hesabın açıldığını yazan ilk mesajda, haberler ve güncellemeler için bu hesabı takip edin ifadeleri kullanıldı.

6/13

Profil Resmi Olarak ABD Amblemi ve Resmi Mührü

Profil Resmi Olarak ABD Amblemi ve Resmi Mührü

Profil resminde ABD mührünü kullanan Melania, gelecekte yapmayı düşündüğü şeyler için açık kapı aralamış oldu. Tahminlere göre eski First Lady ‘’En iyi ol ‘’ kampanyasına başkanlık sonrasında da devam etmeyi düşünüyor.

7/13

Melania Trump Kimdir?

Melania Trump Kimdir?

Melania Trump anadili İngilizce olmayan ilk ABD First Lady’si. Mimarlık okuyan Melania gençlik yıllarında modellik teklifini değerlendirdi. Slovenya’nın en güzel yüzü seçildi. Modellik kariyerinde yükselen Melania, Trump ile evlendikten bir yıl sonra ABD vatandaşı oldu. Mankenliği bırakan Melania uzun süredir saat ve mücevher tasarımı işiyle uğraşıyor.

8/13

Eski First Lady’nin Günlük Rutini

Eski First Lady’nin Günlük Rutini

Melania topluma katkıda bulunmak yerine son zamanlarda sadece tatil yapıp dinlenmesi sebebiyle eleştiriliyor. Melania’nin yakın çevresindeki kişinin söylediklerine göre ‘’Eski First Lady gün boyu kaplıcada zaman geçiriyor, öğlen yemekten sonra kaplıcaya geri dönüyor. Akşam yemeğini eşi Donald ile beraber yiyorlar. Her gün bu şekilde rutini var.’’

9/13

Melania Trump Kaç Yaşında?

Melania Trump Kaç Yaşında?

50 yaşındaki eski First Lady, eşi Donalt Trumptan 24 yaş küçük. Çiftin evliliğinde soğuk rüzgarlar estiği ve Donald ile Melania Trump bosanma yaşayacakları şeklinde söylentiler sık sık duyuluyor. Bu haberler danışmanlar tarafından yalanlandı.

10/13

Melania Donald Trump İlişkisi Soğuk İlerliyor

Melania Donald Trump İlişkisi Soğuk İlerliyor

Melania’nin Donald Trump’a karşı soğuk davrandığı konuşuluyor. Bunun sebebini ise ‘’ABD seçim sonucuna Donald Trump ‘ın yaptığı yanlış tutum ve açıklamalardan dolayı, aile imajlarının yıpranması yüzünden’’olduğu söyleniyor.

11/13

Donald Trump Kaç Yaşında?

Donald Trump Kaç Yaşında?

74 yaşındaki eski ABD başkanı Donald Trump 3 evlilik yaptı. İlk evliliğini çek manken ile yapan Trump bu evliliğinden 2 erkek 1 kız çocuğuna sahip oldu. İkinci evliliğini oyuncu Marla Maples ile yaptı ve bu evliliğinden de bir kız çocuğu oldu. Üçüncü ve sonuncu evliliğini Melania ile yaptı ve 1 oğlu daha oldu.

12/13

Trump Ailesi Büyüyor

Trump Ailesi Büyüyor

Donald Trump 5 çocuk ve 10 torun sahibi. Başkanlık sonrası Trump’ın torunlarıyla zaman geçirmek istediği konuşuluyor.

13/13

Melania Trump Nereli?

Melania Trump Nereli?

Slovenya doğumlu Melania 7 dil konuşabiliyor. Melania Trump çocuğu Baron Trump’ın eğitimini çok önemsiyor. Baron Trump akıcı 3 dil konuşabiliyor. Bunlar İngilizce, Fransızca ve Slovakca dilleri.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!