featured

Eskişehir Lazer Epilasyon ile Ağrısız Buz Lazer

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların ağrısız lazer epilasyonu olarak tanınan Buz Lazer Eskişehir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da tercih edilmekte. Hastalarına sağladığı konfor ve ağrısız tedavi sayesinde Lazer Epilasyon Eskişehir kliniklerinin de kullandığı en yaygın yöntem.

Ağrısız Lazer Epilasyon: Buz Lazer

Kalıcı bir tedavi olan lazer epilasyonun, 1997 yılında FDA onayı alarak çevre dokulara zara vermediğini kanıtlanmıştır. Bununla birlikte her geçen gün lazer epilasyon yaptıranların sayısı da artmaktadır. İstenmeyen tüylerle mücadelede en etkili yöntem olan Buz Lazer en son teknolojilerle donatılmış ağrısız bir lazer epilasyon yöntemidir.

Buz Lazer ‘i cazip kılan birçok avantajı bulunmakta. Bunlardan biri de lazer epilasyonun ısısını hissetmemek. ICE Teknolojisiyle epilasyon uygulanan cilt -3 dereceye kadar soğutulur. Tedavi başlığı ciltle teması anında buz gibi olduğundan lazer epilasyonun ferah ve ağrısız bir şekilde uygulanabilmesini sağlar.

Buz Lazer ailesinin Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium cihazları 3 dalga boyunu (Alexandrite, Diyot, Nd:YAG) da içerir. Bu 3 dalga boyunu tek bir aplikatörde birleştirmesiyle alanının en önde gelen cihazlarıdır. Dalga boyları sayesinde bronz ten dahil her cilt ve kıl tipine karşı kalıcı ve etkili biçimde tedavi uygulanır.

Patentli SHR uygulama yöntemiyle tedavi başlığı cilt üzerinde ‘ütüleme’ adı da verilen bir şekilde sürekli gezdirilirken kıl kökleri de kademeli olarak ısıtılır. Bu sayede cilt üzerinde yanık, leke izi gibi yan etkiler neredeyse sıfıra indirilir.

Buz Lazer her cilt ve kıl tipine uygulanabildiği gibi bazı lazer epilasyonlardan farklı olarak yaz ayları da uygulanmasında hiçbir sakınca olmamasıdır.

Cihazlar yüz için ayrı bir ucuna da sahiptir. Bu yüz ucuyla burun içi, kulak içi gibi ulaşılması güç ve hassas noktalar dahil kaş üstü, kaş arası, çene, bıyık, ayva tüyleri gibi noktalara da oldukça konforlu bir şekilde epilasyon uygulanabilir. Buz Lazer uygulanırken herhangi bir aktivasyona yol açmadığından dolayı en çok tercih edilen yüz lazer epilasyon yöntemidir.

Erkeklere Konforlu Çözüm

Hepimizin bildiği gibi erkeklerde daha fazla bulunan adrojen hormonu yüzünden erkekler kadınlara göre daha kalın ve yoğun bir kıl yapısına sahiptir. Buz Lazer sadece kadınlarda değil erkeklerdeki kalın kıl yapısına da kalıcı bir şekilde etki ettiğinden dolayı erkeklerin de en rağbet gösterdiği yöntemdir. Erkekler yüzdeki sakal ve bıyık şekillendirme işlemleri için de Buz Lazer ‘i tercih etmektedir.

İlk seanstan itibaren kıllarda kalıcı azalmalar yaşanan Buz Lazer ortalama 8 seans sürerken bu sayı kıl tipine göre değişkenlik gösterebiliyor.

Son zamanlarda piyasa ucuz ürünler sürebilmek için sahte Buz Lazer cihazlarının üretildiğini bilmekteyiz. Gerçek Buz Lazer kliniklerine www.buzlazer.com web adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!