featured

Eyfel Kulesi’nin Evlilik Üzerinde Şaşırtıcı Etkisi! Eyfel Kulesinde Evlenme Teklifi Alsanız Ne Yaparsınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlenme teklifi, hayatınızın önemli bir dönüm noktasıdır. Peki Eyfel Kulesi’nde hiç beklemediğiniz bir anda evlenme teklifi aldınız? Ne yaparsınız?

Romantik bir evlenme teklifi dediğinizde akla ilk gelen yerlerin başında Paris’in kalbi Eyfel Kulesi geliyor. Neredeyse her genç kızın hayalini süsleyen Eyfel Kulesi’nde her yıl yüzlerce evlilik teklifi yapıldığı da bilinen gerçeklerden birisidir.

Uzun zamandır sürdürdüğünüz ciddi bir birlikteliğiniz var ve artık evlilik teklifinin zamanını geldiğini düşünüyorsunuz. Sevgiliniz size bir gün Eyfel Kulesi’ne gideceğiniz söyledi ve gittiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda yüzüğü çıkarıp “Benimle Evlenir misin” dedi. Tepkiniz ne olurdu?

Yüzüğü Görür Görmez Boynuna Atlarım!

Yüzüğü Görür Görmez Boynuna Atlarım!

Klasik ama en çok görülen tepkilerin başında elbette “evet” cevabı ile birlikte gelen sevinç gösterileri oluyor. Zira Eyfel Kulesi’nde bugüne kadar yapılan evlenme tekliflerinde yapılan gözlemlerde evlilik teklifi alanların yüzü görür görmez sevgililerin boynuna attığı görülüyor.

Özellikle her genç kızın hayalini süsleyen romantik ve beklenmedik bir evlenme teklifini bir de Eyfel Kulesi’nde alırsanız elbette sevinciniz ve mutluluğunuz da aynı ölçüde coşkulu olacaktır.

Eyfel Kulesi’nin Makus Kaderi Aklıma Gelir, Hayır Derim!

Eyfel Kulesi’nin Makus Kaderi Aklıma Gelir, Hayır Derim!

Evlenme teklifi aldığınız yerin evliliğinizin geleceği ile de ilgili olduğunu biliyor muydunuz? İşte o yerlerden birisi de Eyfel Kulesi’dir. Bir şirketin yapmış olduğu araştırmaya göre dünya üzerinde en şık ve en romantik yer olarak saptanan Eyfel Kulesi, aslında evlenme teklifi için çok da doğru bir mekân olmayabilir.

Eyfel Kulesi ile evliliğin geleceğinin arasındaki bağlantı ise tamamen havası! Yapılan araştırmalara göre evlilik teklifinin edildiği yer ne kadar sıcak olursa evlilikten beklentiler de o kadar yüksek olurken Eyfel Kulesi gibi soğuk bir hava atmosferinde de evliliğe karşı düşünceler de olumsuz oluyor.

İşte bu nedenle yapılan başka bir araştırmaya göre Eyfel Kulesi’nin mimarı olan evliliklerin %23 oranında boşanma ile sonuçlandığı belirtilmiştir. Eyfel Kulesi’nin makus kaderi haline gelen bu durumu bilenler ise teklife “Hayır!” demeyi tercih ediyor.

Kulenin Etrafında Beş Tur Atarım!

Kulenin Etrafında Beş Tur Atarım!

Komik ama gerçek! Bu soruya verilen cevaplar arasında “Kulenin etrafında şu kadar tur atarım” şeklinde cevaplar da bulunuyor.

Özellikle kendisini tamamen evliliğe odaklamış ve evlenme teklifi beklentisi içerisine girmiş olan kişiler için evlenme teklifi hayat memat meselesi haline gelmiş olabiliyor. Haliyle verilen teklif de o denli yüksek oluyor!

Komik ama gerçek ki Eyfel Kulesi’nde evlenme teklifi alanlar arasında kule etrafında adeta dört dönen kişiler de görülmüştür.

Dediğimiz gibi insanın tepkileri yine insanın beklentileri ile doğru orantılı olduğundan, eğer siz de çok beklediğiniz evlenme teklifini Eyfel Kulesi’nde alırsanız kendinizi böyle bir tepki verirken bulabilirsiniz!

Ne Alaka! Böyle Şeylerden Asla Hoşlanmam!

Ne Alaka! Böyle Şeylerden Asla Hoşlanmam!

Bu cevap aslında “zevkler tartışılmaz” sözünün tam karşılığı olabilir. Kimileri için Eyfel Kulesi’nde romantik bir evlenme teklifi olağanüstü bir hayal gibi iken kimileri için ise sıradan ve hatta hoş olmayan bir durum olarak görülebilir.

Eğer özel anlarınızı gözler önünde yaşamayı seven bir kişiliğiniz yoksa ve böyle bir evlenme teklifi alsanız çok büyük ihtimalle vereceğiniz cevap da böyle bir cevap olacaktır.

Hemen Bir Selfie Çekerim!

Hemen Bir Selfie Çekerim!

Eyfel Kulesi’nde evlenme teklifi almak herkese nasip olmaz değil mi? O halde bu anı ölümsüzleştirmek hatta herkese ilan etmek için tam da Eyfel Kulesi’ne sırtınızı vererek sevgilinizle çekeceğiniz yüzük detaylı bir selfie isabetli bir karar olabilir.

Çok Sıradan Bulurum, Tabi ki Reddederim!

Çok Sıradan Bulurum, Tabi ki Reddederim!

Eyfel Kulesi’nde evlilik teklifi hayal gibi görünse de aslında her yıl yüzlerce kişinin burada evlilik teklifi aldığı bir gerçektir. Dolayısıyla da artık Eyfel Kulesi, evlilik teklifi edilen bir mekan olarak kimileri için sıradan bir yer haline gelmiş olabilir.

Sıradanlığı sevmeyenlerin ve her zaman özgünlüğü tercih edenler için ise Eyfel Kulesi’nin sıradan gelme ihtimali de oldukça yüksektir!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!