featured

Ezgi Mola Sevgilisi Kim? Ezgi Mola Mustafa Aksakallı Evlendi mi ? Ezgi Mola Hamile mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en sempatik kadın oyuncusu Ezgi Mola sevgilisi kimdir? Ezgi Mola Mustafa Aksakallı evlendi mi? Ezgi Mola hamile mi? İşte, güzel oyuncunun aşk hayatı…

Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında büyük bir ilgi ile takip edilen Ezgi Mola sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir? Yetenekli oyuncunun erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı mekanları nerededir? Ezgi Molanın sevgilisi kaç yaşında?

Ezgi Mola Sevgilisi Kim?

YouTube video

Hem çok güzel hem de bir o kadar yetenekli bir oyuncu olan Ezgi Mola 2 ayda 10 kilo verdi. Son günlerde hakkında Ezgi Mola nasıl zayıfladı sorusunun dile getirildiği güzel oyuncu, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile de sık sık gündeme geliyor. Türkiye’nin en yetenekli kadın oyuncularından Ezgi Mola Mustafa Aksakallı ile evlendi mi? Güzel oyuncu Ezgi Mola Mustafa Aksakallı ile nasıl tanıştı? Magazin gündemlerinin takipçisi olduğu ikilinin aşk hayatında son durum ne? İşte, detaylar…

2/13

Ezgi Mola Sevgilisi Mustafa Aksakallı Kim ?

Ezgi Mola Sevgilisi Mustafa Aksakallı Kim ?

Son günlerde sıklıkla bir arada görüntülenen  Ezgi Mola Mustafa Aksakallı  ikilisi yakın zamanda nişanlandıklarını duyurmuştu. Sevgilisi ile samimi pozlar vermekten çekinmeyen  Ezgi Molanın sevgilisi  Mustafa Aksakallı İzmir ve çevresinde sahip olduğu işletmeler ile tanınmaktadır.

3/13

Ezgi Mola Sevgilisi Mustafa Aksakallı Kaç Yaşında?

Ezgi Mola Sevgilisi Mustafa Aksakallı Kaç Yaşında?

Mustafa Aksakallı Ezgi Mola  ile ilişkisi olmadan önce magazin gündeminde yer almayan bir işletmecidir. Bu nedenle hakkında çokça soru sorulsa da Mustafa Aksakallı kimdir, kaç yaşındadır gibi sorulara detaylı bir cevap bulmak mümkün olmamaktadır.

4/13

Mustafa Aksakallı Nereli?

Mustafa Aksakallı Nereli?

Ezgi Mola sevgilisi olarak hayatımıza giren Mustafa Aksakallı İzmir’de doğmuştur. Zaman zaman Kerimcan Durmaz, Gizem Karaca ve Berkay ile çekildiği fotoğraflarla gündeme gelen Aksakallı, yakın arkadaşları ile zaman geçirmekten büyük zevk duymaktadır.

5/13

Ezgi Mola Sevgilisi Mustafa Aksakallı Mekanları Nerededir?

Ezgi Mola Sevgilisi Mustafa Aksakallı Mekanları Nerededir?

Genç girişimcinin İzmir’de çok sayıda işletmesi olduğu bilinmektedir. İzmir Alaçatı’da yer alan Boop eğlence mekanı da  Mustafa Aksakallı mekanları  arasında son açılanı olmuştur.

6/13

Mustafa Aksakallı Boyu Kaçtır?

Mustafa Aksakallı Boyu Kaçtır?

Hem  Ezgi Molanın sevgilisi olması ile hem de dış görünüşü ile ilgi çeken  Mustafa Aksakallı boyu 180 cm’dir. Genç işletmeci 66 kilogram ağırlığındadır.

7/13

Ezgi Mola Mustafa Aksakallı Evlendi mi?

Ezgi Mola Mustafa Aksakallı Evlendi mi?

Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden Ezgi Mola Mustafa Aksakallı evlendi mı ? Henüz bir düğün müjdesi almasak da ikilinin o yolda ilerlediğini biliyoruz.

8/13

 Mustafa Aksakallı Eski Eşi Kim?

Mustafa Aksakallı Eski Eşi Kim?

Başarılı iş insanı  Mustafa Aksakallı  hakkında daha önce evlendiği ve hatta çocuğu olduğu gibi dedikodular yayılmış olsa da genç girişimcinin bu konuda yaptığı bir açıklama bulunmamaktadır. Yani,  Mustafa Aksakallı çocuğu var mı  ? Daha önce evlendi mi? Bu soruların cevabı bilinmemektedir.

9/13

Ezgi Mola Sevgilisi Enis Arıkan

Ezgi Mola Sevgilisi Enis Arıkan

Ezgi Mola Enis Arıkan evlendi mi  sorusunu sorduran bu paylaşım ile magazin dünyasında adeta bomba etkisi yaratmıştı. İkili çok yakın arkadaş olduklarını sık sık dile getirse da birlikte tatile gitmiş olmaları ve samimi fotoğrafları ile Enis Arıkan  Ezgi Mola sevgilileri  arasında mıydı? İkili eski aşık mı? Sorularının gündeme gelmesine neden oldu.

10/13

Ezgi Mola Evli mi? Ezgi Mola Sevgilisi ile Evlenecek mi?

Ezgi Mola Evli mi? Ezgi Mola Sevgilisi ile Evlenecek mi?

Son günlerde parmağındaki tek taş ile evlilik yolunda ilerlediklerini gösteren Ezgi Mola Mustafa Aksakallı ile evlendi mi? İkili henüz nikah masasına oturmadı. Ezgi Mola sevgilisi Mustafa Aksakallı ile bu yolda olduklarını ifade ederken, parmağındaki tek taş da bunu gösteriyor.

11/13

Ezgi Mola Hiç Evlendimi?

Ezgi Mola Hiç Evlendimi?

Genç ve güzel oyuncu  Ezgi Mola evlilikleri  kimlerle oldu? Daha önce hiç evlendi mi? Daha önce Enis Arıkan, Tolga Çevik ve Murat Yıldırım ile aşk yaşadıkları iddia edilen  Ezgi Mola eşi  ile ne zaman karşımıza çıkacak? Katıldığı dizi, TV programı ve projelerde başrol oyuncusu olduğu iş arkadaşları ile sıklıkla aşk dedikoduları çıkarılan güzel oyuncu henüz evlenmedi.

12/13

Ezgi Mola Hamile mi? Ezgi Mola Sevgilisi ile Evlenmek Zorunda mı?

Ezgi Mola Hamile mi? Ezgi Mola Sevgilisi ile Evlenmek Zorunda mı?

Haziran 2020’de çeşitli haber sitelerinde hamile olduğu iddia edilen ve bu nedenle evlilik hazırlıkları yaptıkları söylenen   Ezgi Mola Mustafa Aksakallı  çifti söylentileri yalanladı. Güzel oyuncu  Ezgi Mola hamile  olsaydı, Haziran 2020’den bugüne kadar oldukça kilo almış olmalı ve şu an kocaman bir göbeği olmalıydı. Yani Mola hakkında yapılan hamilelik haberi gerçek değil.

13/13

Ezgi Mola ‘ nın Sevgilisi Mustafa Aksakallı Evlilikten mi Korkuyor?

Ezgi Mola ‘ nın Sevgilisi Mustafa Aksakallı Evlilikten mi Korkuyor?

Sık sık magazin gündemine getirilen Mustafa Aksakallı evlilik kararı almaktan korkuyor mu? Çift ne zaman evlenecek? Sorularına esprili bir şekilde cevap veren Ezgi Mola ” Ecelinize Susadınız Galiba ” sözleri ile oldukça açıklayıcı olmuştu. Sportif vücudu ile zaman zaman gündeme gelen Mustafa Aksakallı sevgilisi ile yaşadıkları ilişkinin kendilerini ilgilendirdiğini ve bunu magazin gündemine getirmek istemediklerini belirtmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!