featured

Filenin Sultanları Ebrar Karakurt Kimdir | Ebrar Karakurt Hangi Üniversite Okudu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebrar Karakurt kimdir? Sıra dışı tarzı ve başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan Ebrar Karakurt, yaklaşık 10 senedir voleybol kariyerini sürdürebilmektedir. Son olarak A milli Voleybol takımında yer almaya hak kazanan Karakurt, Tokyo Olimpiyatlarında büyük beğeni topladı. Durum böyle olunca birçok insan Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt kaç yaşında sorusuna yanıt aramaya başlamıştır.

Ebrar Karakurt Kimdir? Ebrar Karakurt Kaç Yaşında?

Ebrar Karakurt kimdir? Ünlü voleybolcu 17 Ocak 2000 doğumludur. Yani Ebrar Karakurt yaş bilgisi 21’dir. Henüz yaşı oldukça küçük olmasına rağmen voleybolcu, 10 yıllık voleybol kariyerine önemli başarılar sığdırabilmiştir.

1- Ebrar Karakurt Nereli? Ebrar Karakurt Nerede Doğdu?

Ebrar Karakurt nereli? Ebrar Karakurt nerede doğdu? Sevilen voleybolcu Balıkesir’de doğmuştur. Bunun yanı sıra ailesiyle birlikte burada büyümüştür. Daha sonra profesyonel voleybol hayatının başlaması ile birlikte, ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşmiştir.

2- Ebrar Karakurt Ailesi Kimdir? Ebrar Karakurt Annesi Biliniyor mu?

Ebrar Karakurt kimdir? Voleyboldaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren ünlü sporcunun ailesi ve yakınları da oldukça merak edilmektedir. Ebrar Karakurt annesi tahmin edilenin aksine Karakurt’a göre oldukça minyon bir görünüme sahiptir. Voleybolcu bu konuda daha çok babasına benzediğini, annesinin daha minyon kaldığını ifade etmektedir. Ebrar Karakurt’un bir de küçük erkek kardeşi bulunmaktadır. Ebrar’ın ailesi şu sıralar İstanbul’da ikamet etmektedir.

3- Ebrar Karakurt Boyu ve Kilosu Nedir?

Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt boy bilgisi sosyal medyada gündem olmasına sebep oldu. Erkeklerin standart boy aralığından bile yüksek bir boy uzunluğa sahip voleybolcu, 1.97 cm’dir. Kilosunun ise 74 olduğu bilinmektedir.

4- Ebrar Karakurt ün Sevgilisi Var mı? Ebrar Kurt Sevgilisi Kim?

Ebrar Karakurt kimdir? Sıra dışı bir tarza sahip olan Ebrar Karakurt sevgilisi var mı? Ebrar Karakurt sevgilisinin var olup olmadığı konusunda sorulan soruları yanıtsız bırakmaktadır. Ünlü sporcu yakın zamanda herhangi biri ile birlikte de görülmemiştir.

5- Ebrar Karakurt Voleybola Nasıl Başladı?

Ebrar Karakurt kimdir? Filenin Sultanları arasında yer alan Ebrar Karakurt ilk olarak 12 yaşında voleybola başlamıştır. Bu yönde bir yeteneğinin bulunduğunu fark eden Karakurt, okuduğu Doğa Kolejinin voleybol takımına girmiştir. Burada kendisini geliştiren sporcu, ilk olarak Vakıfbank’ın alt yapısına kaydolmuştur. Pasör çapraz olan Ebrar Karakurt Vakıfbank’tan sonra transfer olarak, önemli bir başarı elde etmiştir.

6- Ebrar Karakurt Transfer mi Oldu? Ebrar Karakurt Hangi Takımda Oynuyor?

Ebrar Karakurt transfer oldu mu? Önceden Vakıfbank’ta oynayan Ebrar Karakurt geçtiğimiz sezon İtalya’ya transfer olmuştur. Şimdilerde Ebrar Karakurt İtalya takımlarından biri olan Igor Gorgonzola’da pasör çapraz olarak oynamaktadır.

7- Ebrar Karakurt Transfer Ücreti Nedir? Ebrar Karakurt Maaş Bilgisi Biliniyor mu?

Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt transfer ücreti ne kadar olduğu kesin ve net olarak bilinmemektedir. Ancak söylentilere göre Ebrar Vakıfbank’tan İgor’a transfer olurken devasa bir transfer ücreti ödenmiştir. Yıllık dolar bazında maaş alındığı için Ebrar Karakurt maaş bilgisi bilinmemektedir.

8- Ebrar Karakurt A Milli Takıma Ne Zaman Katıldı?

Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt A milli takımda uzun bir süredir yer almaktadır. Ülkemizi gururlandıran sporcumuz ilk olarak, U18 Milli Takımda yer almıştır. Burada Dünya Şampiyonasında Ebrar Karakurt en iyi smaçör unvanı almaya hak kazanmıştır.

YouTube video

2019 itibariyle Vakıfbank A takımına ve A Milli Voleybol takımına katılan Ebrar Karakurt başarılarını burada da sürdürmüştür. Ebrar Karakurt kimdir? Özellikle sporcu Vakıfbank ile 1 Dünya Şampiyonluğu 1 de Türkiye Şampiyonluğu görebilmiştir. 321 cm smaç ve 310 cm blok yüksekliğine sahip bu sporcunun, ilerde daha büyük başarılara imza atacağı bilinen bir gerçektir.

9- Ebrar Kurt İnstagram Hesabı Nedir?

Ebrar Kurt kimdir? Ebrar Karakurt İnstagram hesabı üzerinden sıkça paylaşım yapmaktadır. Özellikle paylaşımları incelendiğinde sporcunun Türkiye’ye olan aşkını görebilmek mümkündür. Her paylaşımında ülkesine olan sevgisini çeşitli şekillerde vurgulayan oyuncu, A milli takımında mutlu olduğunu da ifade ediyor. Ebrar Karakurt İnstagram hesabı @ebrarkarakurt18 şeklindedir. 

YouTube video

Ebrar Karakurt kimdir? 2020 Tokyo elemelerinde birinci olan A Milli Voleybol takımımız, Olimpiyatlarda ise çeyrek finali garantiledi. Dün yapılan Rusya- Türkiye maçını 3-2 geçen takımımız, yarın 03:00 itibariyle Güney Kore- Türkiye maçına çıkarak ter dökecek. Bu maçında geçilmesi halinde Milli takımımız yarı finale adını yazdıran takımlardan olacak. Filenin Sultanları Zehra Güneş kimdir yazımız için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!