featured

Fosforlu Kalem Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fosforlu kalem günlük hayatta pek çok alanda kullanılan bir kalem türüdür. İçerisinde saydam flüoresan bulunduran ve keçeden oluşan bu kalem okulda öğrencilerin işte çalışanların çok fazlasıyla yardımcısı olacak bir üründür.

Fosforlu Kalem Nerelerde Kullanılır?

Keçeli yapısı sayesinde kolayca kullanılabilir. Mürekkebi sebebiyle canlı ve parlak klasik tip fosforlu kalem kolayca kavranabilir. Son derece ergonomik olan fosforlu kalemler aynı zamanda önemli bir bilgiyi öne çıkarma aşamasında, çıktı alınmış yazıları belirgin hale getirme noktasında her alanda ister öğrenci ister iş sahibi her insana uygun nitelikler barındıran bir kalemdir.

Fosforlu Kalem Özellikleri ve İşlevi

Fosforlu kalem çeşidine göre değişiklik gösteren kolaylıklar sağlayabilmektedir. Örneğin hacim bakımından geniş bir yazıyı işaretlemek istiyorsanız geniş ağızlı çeşitleriyle kısa sürede çok yer işaretleyebilirsiniz. Küçük alanları belirtmek istediğiniz zaman ise ince uçlu olan fosforlu kalemleri hayatınızı kolaylaştırmak için kullanabilirsiniz.

Hem işlevi yüksek olan hem de son derece ergonomik olan hayatın pek çok alanında işinizi kolaylaştıracak olan fosforlu kalemlerden sizde sahip olmak istiyorsanız https://www.guvensanat.com/fosforlu-kalem adresine göz atabilirsiniz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!