featured

Fossil Gen 5 Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü saat markası Fossil, Gen 5 modeli ile piyasaları adeta salladı. İşte Fossil’in son modelinin özellikleri!

Fossil Gen 5

Dünya genelinde Fossil Gen 5 adından çokça söz ettiren Amerika topraklarından gelen kullanışlı bir saat. Saatin akıllı bir saat oluşu geleceğe ilham veren teknoloji ile geliyor. Çoğunlukla iddialı bir tavır sergiliyor oluşu kullanıcıları için keskin bir özellik. Çünkü popülerlik açısında bir statü sahibi olunduğunu çoğu sosyal mekanda hissettiriyor. Aslında popüler söylem olarak Fossil Gen 5 smartwatch olarak biliniyor. Saat günlük hayattaki çoğu aktivite ile uyumlu olarak çalışıyor. Spor yapmak istendiğinde saat hareketlerden hangi sporun yapıldığını anlayıp o moda geçiyor yada el ile ayarlanabiliyor.

Fossil Gen 5 İnceleme

YouTube video

Fossil Gen 5  Google tarafından üretilen akıllı saatlere uygun android wear isimli işletim sistemi ile geliyor. Fossil Gen 5 inceleme konusunda bu sistemin öneminden bahsetmek gerek. Bu sistem ile Google play üzerinde bu saatlere özel küçük boyutlu uygulamalar yer alıyor. Bu yönüyle akıllı telefon kullanıyormuş hissi veriyor. Fossil Gen 5 akıllı saat kullanım açısından diğer akıllı saatlerden ayrılıyor. Sebebi bilek sallama hareketleri ile kullanılabilmesi.

Fossil Gen 5 Türkiye pazarında fazla tutulan bir saat değil. 512 mb ram ve 4 gb  depolama ile kutudan çıkıyor. Küçük uygulamaları ile mükemmel bir hızda çalışıyor. Standart kullanımlarda 36 saat kullanım imkanı veriyor. Aramalara cevap verme mesaj yanıtlama ve saate bakmak baz alınırsa bu kadar süre kullanıma imkan veriyor. Ekran çözünürlüğü rakipleri açısından iyi bir yerde olduğunu gösteriyor 328 pixel bir değere sahip bu da kaliteli bir kullanım demek. Hızlı şarj özelliği sayesinde 50 dakika da %80 dolum sağlıyor. Ve son olarak 2 yıl garantili olarak geliyor. 

Fossil Gen 5 Türkiye 

Fossil Gen 5 saat geçmişi çok olan bir saat markası değil, fakat mükemmel bir çıkış yakalayıp ardından teknoloji alanında yol almaya başladı. Fossil Gen 5 battery life olarak karşımıza çıkan bu kavram Türkiye’de çoğu kişi tarafından merak ediliyor. Batarya ömrünün nasıl olduğunu vurguluyor ki batarya açısından kullanıcıyı memnun eden bir yanı var. Sürekli kullanılırsa maalesef her cihaz gibi bataryası hemen bitecektir. Fossil Gen 5 Julianna son çıkan saat modeli olarak biliniyor. Bu saatin görüntüsü ve tasarımı fossil markasının izini taşıyor. Şık ve kullanışlı sensörleri ile mükemmel bir kullanım sağlıyor. Fossil Gen 5 Türkiye pazarında ileri dönemlerde güzel satış rakamlarına ulaşacaktır, çünkü kullanıcı sayısında büyük artış var. 

Fossil Gen 5 Yorumlar 

Fossil Gen 5 kullanıcı yorumları açısından olumlu bir yerde. Saatin seri kullanıma imkan vermesi, güncelleme açısından memnun edişi, yeterli depolama kapasitesi olması, ekran çözünürlüğünün yüksek oluşu ve bataryasından dolayı yorumlar olumlu yönde. Bu model için kötü yorum olarak güncellemelerden sonra yavaşlaması ve uzun süreden sonra düzelmesi. Genel olarak yorumları iyi olan bir saat olup günümüz teknolojisi ile sürekli uyum içerisinde çalışması gelecek vizyonunun iyi olduğunu gösterir. 

Fossil Gen 4 

Kendisine

hayran bırakan  Fossil Gen 4 kullanıcılarına sunduğu çoğu özellik olumlu karşılandığı için ileriki dönemlerde de bu özellikler kullanıldı. Bu serinin en çok hoşa giden özelliği saat o dönemde iş hayatı için çeşitli desteklerle geliyordu. Bilgisayar ve telefon ile paylaşım imkanı vermesi büyük bir artısıydı. 

Fossil Gen 6

Fossil Gen 6 hakkında tek bilinen Gen 5 tasarımından aşina olunan hali ile geleceği tek fark kamera eklenebilirmiş. Bunun dışında depolama ve ram artırılıp kullanıcılara sunulacak söylentileri var. Fossil akıllı saatleri ile her kullanıcıya hitap edecek ve günlük hayatı kolaylaştıracak birçok özellik sunuyor. Özellikle engelliler için saatte özel uygulamalar var. Sensörleri ile büyük keyif sunan saat kullanıcısını gelecek modellerde büyüleyecektir.

Fossil Gen 5 Bayan

Akıllı saatler günümüzde hem bayan hem erkek için ayrı boyutlarda üretiliyor. Fossil Gen 5 bayan saatleri de bu kervanda yer alıyor. Bayanlar için şık bir tasarımla geliyor. Saatin çerçevesi parlak taşlarla kaplı ve saat çapı erkek saatinden 4 mm daha küçük. Görünüşü tasarım olarak belki de ilk olma özelliği taşıyor, taşlarla kaplı oluşu ve renk çeşitlerinin bir hayli fazla oluşu fossil gen 5’i rakiplerinden ayırıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!