featured

Sonbahar Gelinlik Modelleri ile Yılın En Güzel Gelini Siz Olun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbahar kış gelinlik modelleri arasından en özel ve güzellerini seçtiğimiz galerimizde en güzel gelinlik modellerini bulabilir, zevkinize uygun olanlar arasından tercih yapabilirsiniz.

Sonbahar Gelinlik Modelleri ile Yılın En Güzel Gelini Siz Olun!

Sonbahar dönemindeki gelin adaylarımız bu sezon şanslılar. Gelinler için bu özel günlerinde kendilerine uygun en iyi modeli seçebilmek her zaman zor olmuştur. Henüz soğukların başlamaması ile birlikte gelinlik modellerinde sonbahar teması ön planda. Bu yazımızla birlikte artık sonbahar sizin ve sevdikleriniz için bir hüzün dönemi değil, en ideal gelinlikle mutlu bir anı oluşturacaktır. Sonbahar gelinlik modelleri galerimizde hem zevkinize göre hem de içinize sinecek modelleri bulacaksınız.

Yaz dönemiyle birlikte sıcak ve neşeli günler hava değişimleriyle beraber soğumaya başlamış ve kendisini bir melankolinin içerisine teslim etmiştir. Böyle bir durumda gelin adayları bu melankolik hava değişimlerinden etkilenerek gelinlik seçimi konusunda aceleci davranmaktadırlar.

Gelinliğin ikinci plana atıldığı sonbahar dönemlerinde dekorasyon ön planda gösterilmeye çalışılır. Unutmayın bu sizin özel gününüz ve bu günde sizi süsleyecek olan gelinliklerinizdir. Bu yıl bitmeden kendinizi bir kar prensesi ya da bir kuğu gibi zarif gösterebilirsiniz. Pudra tonları, tarçın rengi ve hafif kestane renkleri ile sezonun adı sonbahar yapmak sizin çabanıza bağlı. İşte en güzel sonbahar kış gelinlik modelleri ile gelinlik modası.

Dantel Şıklığı ile En Güzel Gelin Siz Olun

Dantel Şıklığı ile En Güzel Gelin Siz Olun

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sonbahar gelinlik modelleri arasında dantele yer var. Göğüs dekoltesinin olduğu uzun kol dantel detaylı gelinlikler sonbahar gelinleri için vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Aksesuarların Şıklığından Faydalanın

Aksesuarların Şıklığından Faydalanın

Eğer siz de sade bir gelinlik modeli tercih ettiyseniz gelinliğinizi tamamlamak için aksesuarlardan faydalanmalısınız.

Sadeliğinizi Kahverengi ile Taçlandırın

Sadeliğinizi Kahverengi ile Taçlandırın

Kemik rengi bir ayakkabı ile saçlarınızı kahverengi tona boyayarak hem seçeceğiniz gelinlikle hem de düğünün konseptine uygun bir tercih yapabilirsiniz. Sade bir tarz her zaman kabul gören, asaleti öne çıkaran bir unsurdur. İnci ve köpüklü kristallerle işlenmiş lüks kumaşlar veya narin çiçek Aplikler ile süslü kabarık etekli gelinlikler sizleri bekliyor. Bu sezon sıradanlaşan klasik dantel ve şeffaf tül üzerindeki işlemelerden kurtularak daha romantik tarzlar üzerinde yoğunlaştırılıyor.

Sade Gelinlikler ile Güzelliğinizi Ön Plana Çıkarın

Sade Gelinlikler ile Güzelliğinizi Ön Plana Çıkarın

Eğer siz de güzelliğiniz ile ön planda olmak istiyorsanız, straplez ve çok kabarık olmayan gelinlikler arasında bir tercih yapın.

Çok fazla takı kullanmamaya özen gösterin. Fazla takı takarak gelinliğiniz ikinci, hatta üçüncü plana atılmasını sağlayacaktır. Takılar gelinliğinizin cazibesine engel teşkil edecektir.

V Yakalar Sorun Olmaktan Çıkıyor

V Yakalar Sorun Olmaktan Çıkıyor

Gelin adayları için büyük bir dert olan V yakalar, sonbahar dönemi gelinlik tasarımları sayesinde bu dertten kurtuluyorlar. Bu sezonun trendlerinden biri olan kare gelinler vücudunuza boynunuzu incelterek estetik bir görünüm kazandıracaktır.

Sonbahar Kış Modelleri Tesettür

Sonbahar Kış Modelleri Tesettür

Kadın gelinlik giyimde de oldukça çeşitlere sahiptir. 3 boyutlu tasarımların sık sık tercih edildiği tesettür gelinlik modelleri arasında tercih yapmakta zorluk çekeceksiniz.

Duvak Şıklığından Faydalanın

Duvak Şıklığından Faydalanın

Dantel, tül, taç ya da kabarıklık sizin için önemli değilse, duvak şıklığından faydalanabilirsiniz. Bazı gelinlik markaları tarafından uygulanan animasyon temelli gelinlik giydirme oyunları size en çok uyacak modeli seçmenizde fayda sağlayacaktır.

Sırt Dekolteli Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

Sırt Dekolteli Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

Detayları seven gelinlerin tercih ettiği sırt dekoltesi olan gelinlik modelleri sizi hem çok şık hem de çok zarif gösterecektir.

Gelinlik Üstü Aksesuarları

Gelinlik Üstü Aksesuarları

Genellikle sonbahar kış gelinlik modelleri ile birlikte hırka, şal ya da şemsiye gibi mevsimine göre aksesuar alternatifleri sunulmaktadır. Siz de giyeceğiniz gelinliği tamamlayacak aksesuarı seçmeli ve olumsuz hava koşullarından kendinizi korumalısınız.

Sade ve Şık Modelleri Tercih Edin

Sade ve Şık Modelleri Tercih Edin

Kış demek sadelik demektir. Kış gelinleri de çoğunlukla sade gelinlikler tercih ederler. Kolay taşınabilen ve şık görünen gelinlikler ile bu sezon en güzel gelin siz olmak istiyorsanız sade bir duvakla gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Sizi Anlatan Bir Tasarım Tercih Edin!

Sizi Anlatan Bir Tasarım Tercih Edin!

Kişiliğinizi ortaya çıkaracak bir gelinlik tasarlayarak sonbahar döneminin gözde gelinlerinden biri olabilirsiniz. Yazımızın başında belirttiğimiz gibi aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Düğün tarihinizi erken belirleyerek kendi gelinlik tasarımınızı yapmakta mümkün.

İlginizi Çekebilir: En Güzel Gelinlik Modelleri!

mask

mask

mask

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!