featured

Gerçek Yaşına Asla İnanmayacağınız 14 İnsan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçek Yaşına Asla İnanmayacağınız 14 İnsan

Gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar ile karşılaştığınızda hepiniz hayretler içinde kalabilirsiniz. Beden olarak çok dinç ve genç görünen kişilerin yaşlarını öğrendikten sonra ağızlar açık kalabilmektedir. İşte, Gerçek Yaşına Asla İnanmayacağınız 14 İnsan ve hayatları!

Gerçek Yaşına Asla İnanmayacağınız 14 İnsan

Gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar ile karşılaştığınızda hepiniz hayretler içinde kalabilirsiniz. Beden olarak çok dinç ve genç görünen kişilerin yaşlarını öğrendikten sonra ağızlar açık kalabilmektedir. Bazı insanlar zamana meydana okuma konusunda son derece başarılardır. Dış görünüşleri daha genç göstermesine rağmen gerçek yaşlarını öğrenmek insanları hayrete düşürmektedir. Bu insanların nasıl bu kadar genç ve sağlıklı göründüğü büyük bir merak konusudur.

Genç görünüme sahip insanların genel olarak ortak aktivitesi spordur. Spor sonrasında ise sağlıklı beslenme gelmektedir. Bu iki ana faktörü düzenli olarak sağlayan insanlar ilerleyen yaşlarına rağmen dinç ve sağlıklı kalmayı başarabilmektedirler. Yazımızda spor ve sağlıklı beslenme sayesinde geçen yıllara inat genç kalmayı başarmış 14 insandan bahsedeceğiz. Bu insanların ortak özelliği görüntülerini gördükten sonra gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar olmasıdır.

2/25

Willie Murphy

Willie Murphy

Yaşlılığa meydan okuyan kişilerin en dikkat çekicilerinden birisi Willie Murphy’dir.

82 yaşında olan Murphy günlük hayatının çoğunu spor salonlarında spor yaparak geçirmektedir. Halter ile yaptıklarını görenler yaşının 82 olduğuna inanmamaktadırlar.

Ağırlık kaldırma sporuna birkaç sene önce başlamasına rağmen elde ettiği başarılar ile herkesin takdirini kazanmış durumdadır.

3/25

Willie Murphy

Willie Murphy

Geçtiğimiz yıllarda dünya çapında düzenlenen bir turnuvaya katılan Willie bu yarışmada kendinden yaşça küçük kişileri geride bırakarak birinci olmayı başarmıştır.

Amerikalı amatör sporcu kaldırdığı 97 KG ağırlık ile bu şampiyonluğu elde etmiştir. Amatör sporcunun bu başarısı bir anda dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yaptığı açıklamalarda 82 yaşında ki bu enerjisini düzenli spora borçlu olduğunu söylemektedir. Murphy herkese spor yapmalarını önermektedir.

4/25

Xinmin Yang

Xinmin Yang

Xinmin Yang, 70 yaşında bir Çinli sporcudur. Yang’ın muhteşem vücudunu ve kaslarını gören herkes hayretler içinde kalmaktadır.

1980’li yıllarda Arnold Schwarzenegger’in filmlerinden etkilenerek vücut geliştirme sporuna yönelmiş bu alanda başarılar elde etmiştir.

Vücut geliştirme müsabakasına katılarak Çin’in ilk vücut geliştirme şampiyonu olma unvanına sahip olmuştur.

5/25

Xinmin Yang

Xinmin Yang

Yaşının büyük olmasına aldırmadan spora devam eden Yang’ın kasları birçok gencin kas yapısından daha sağlamdır.

Sadece spor yapmakla yetinmeyen Yang beslenmesine de son derece dikkat etmektedir.

Vücudunu yaşlanmaktan koruyan Çinli sporcu doktorların önerdiği tempoda spor yapmayı herkese tavsiye etmektedir.

6/25

Alice Pang

Alice Pang

Alice Pang 96 yaşında herkesin gıpta ederek izlediği bir modeldir. Honkoklu Pang saç rengi ile ve yüzünün güzelliği ile moda dergilerini süslemektedir. Gucci ve Valentino gibi dünya çapında ün yapmış markaların reklam yüzüdür. Modelliğe 93 yaşında başlamasına rağmen moda dünyasının aranan yüzüdür.

7/25

Alice Pang

Alice Pang

96 yaşında olduğuna görenlerin hiçbiri inanmamaktadır. Tarzı ve duruşu ile yaşını asla belli etmemektedir.

Genç görüntüsünü düzenli spor ve düzenli beslenmeye borçlu olduğunu açıklamıştır.

8/25

Liu Yelin

Liu Yelin

Çinli Liu Yelin 51 yaşında genç görünen bir kadındır. Liu’nun 22 yaşında bir oğlu bulunmaktadır.

Kendi yaşından o kadar genç duruyor ki oğlu ile beraber çarşıda görenler onu oğlunun kız arkadaşı sanıyorlar.

Liu kusursuz bedeni ve fiziği ile adeta üniversiteye giden bir genç kız görünümündedir. Vücudunda herhangi bir kırışıklık bulunmamaktadır.

9/25

Liu Yelin

Liu Yelin

Liu 51 yaşında genç bir vücuda sahip olmasını spora ve sağlıklı beslenmeye bağlamaktadır.

30 yıldır spor ile uğraşmakta ve her gün gölde yüzmektedir. Hatta kış aylarında bile yüzmeyi ihmal etmemektedir. Bunların yanında ağırlık çalışmakta ve düzenli beslenmektedir.

Bu enerjisini, genç bir vücuda sahip değilseniz yeterince terlememişsinizdir sözüyle anlatmaktadır.

10/25

Chuando Tan

Chuando Tan

Singapurlu olan Chuando Tan sosyal medyada büyük ilgi gören bir fotoğrafçıdır.

Chuando gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar arasında en dikkat çeken kişilerdendir. Tan’ı görenler gerçek yaşına asla tahmin edememektedirler. Genç kalmanın formülünü bulduğunu düşünen kişiler Tan’ın 51 yaşında olduğuna inanmamaktadırlar.

20’li yaşlarda görünen fotoğrafçı görenleri hayrete düşürmektedir.

11/25

Chuando Tan

Chuando Tan

Gençleri kıskandıran fiziğinin sırlarını düzenli olarak spor yaptığını söyleyerek açıklamıştır.

Ayrıca sabah çok erken saatlerde ve gece geç saatlerde duş almadığını dile getirmiştir. Genç görüntüsünde genetik yapısının da etkisi büyüktür.

12/25

Pawel Ladziak

Pawel Ladziak

Pawel Ladziak yaşı tahmin edilemeyen insanlardan biridir ve diğer kişiler gibi yaşından genç değil daha yaşlı görünmektedir.

Bu şekilde görünmek tamamen kendi isteği ile olmuştur. Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Ladziak takipçi artırmak için farklılık yapmak istemiş ve yaşlı imajı ile bu amacına ulaşmıştır.

13/25

Pawel Ladziak

Pawel Ladziak

16 yaşından beri spor ile uğraşan Pawel, yaptığı spor aktivitelerini sosyal medya aracılığı ile insanlara ulaştırmaktadır.

Kendi yaşında göründüğü zamanlarda fazla etkileşim alamadığını gören Pawel yaşlı bir görünüme kavuştuktan sonra popüler olmuştur.

35 yaşında olmasına karşın beyaza boyadığı saçları ile sosyal medyada 60’lı yaşlarda sanılmaktadır.

14/25

Christie Brinkley

Christie Brinkley

Adeta yaşlanmayı 30’lu yaşlarda durduran Christie tam 66 yaşındandır. Olduğu yaştan tamamen genç görünen Christie moda dergilerinin aranan ismidir. Görenler hayranlıkla izlemekte ve gerçek yaşını asla tahmin edememektedirler. Yüzünde cerrahi müdahale olduğu düşünülse de büyük çapta bir operasyon geçirmemiştir.

15/25

Christie Brinkley

Christie Brinkley

Christie 3 çocuk annesidir. Çocuklarının yanında onların arkadaşı gibi görünmektedir. Gençliğinin sırlarını düzenli spor, bakım olma ve sağlıklı beslenme olarak açıklamaktadır.

Ayrıca zamansız güzellik adında bir kitap çıkartarak tüm sırlarını açıklamıştır.

16/25

Tayvanlı Kız Kardeşler

Tayvanlı Kız Kardeşler

Tayvanlı kız kardeşler muhteşem fizikleri ve genç görüntüleri ile gören herkesi hayrete düşürmektedir.

40’lı yaşlarda olan kızlar, 63 yaşında ki anneleri ile birlikte adeta 20’li yaşlarda zamanı durdurmuşlar. Dünyanın en genç görünümüne sahip anne ve kızları sırlarını herkesle paylaşmaktadırlar.

17/25

Tayvanlı Kız Kardeşler
mask

Twitle

Paylaş

Google News

Yorumla

Tayvanlı Kız Kardeşler

Eski bir dansçı olan anne, kızlarıyla yan yana iken onların arkadaşı gibi durmaktadır. Bu genç görüntülerinin sırrını bol su içmek ve sebze ağırlıklı beslenmek olarak açıklamıştır. Ayrıca cildin kuruluktan kurtulması için düzenli olarak nemlendirmek gerektiğini söylemiştir. Bir diğer sır olarak da her sabah uyandıklarında anne ve kızlar birer bardak ılık su içmektedirler.

Yaşantılarının parçaları olarak gördükleri bu formüller ile gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar arasında yerlerini almaktadırlar.

18/25

Richard Lupkes

Richard Lupkes

Richard Lupkes 1,95 boyunda ve 150 kilo ağırlığında, müthiş kasları olan ve sağlıklı bir vücuda sahip bir sporcudur.

62 yaşında olmasına rağmen genç görüntüsü sayesinde görenler asla gerçek yaşını tahmin edememektedir.

19/25

Richard Lupkes

Richard Lupkes

Dünya çapında bilek güreşi alanında sayısız başarıları mevcuttur. Bunun dışında profesyonel olarak güreş sporu ile uğraşmaktadır.

Haftada 5 gün düzenli olarak 3 saat spor yapmaktadır. Ağırlık çalışan ve sporu asla bırakmayan Lupkes sporun kendisi için yaşam stili olduğunu söylemektedir. Yaşıtlarından farklı bir hobiye sahip olduğunu ve bu halinden oldukça memnun olduğunu da sözlerine eklemektedir.

62 yaşındaki bu delikanlı tüm gençlere örnek olmaktadır.

20/25

Anthony Varrecchia

Anthony Varrecchia

Anthony 50’li yaşlarda olan ve görüntüsü ile gençlere taş çıkartan zamana meydan okumuş bir ihtiyar delikanlıdır.

Dışarıdan bakıldığında gerçek yaşının asla tahmil edilemediği Anthony görenleri şaşkına çevirmektedir. Şimdilerde modellik yapmaktadır. Hayatı boyunca vücut geliştirme ile ilgilenmediğini söyleyen Anthony buna rağmen vücudu ile gençleri kıskandırmaktadır.

Düzenli olarak spor yaptığını ve beslenmesine dikkat ettiği söylemektedir. Kendine bakması sayesinde gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar arasında yerini almaktadır.

21/25

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley 54 yaşında bir oyuncudur. 18 yaşında bir çocuğa sahip olmasına karşın asla kendi yaşını göstermemektedir.

Birçok oyuncu gibi görünümüne özen gösterdiğini söyleyen Hurley dengeli beslendiğini ve kalorisiz diyet yapmadığını açıklamıştır. Bol bol temiz hava aldığını ve aksatmadan egzersiz yaptığını ayrıca yüzü içinde yüz egzersizini bırakmadığını söylüyor. Oğlu ile yan yana geldiğinde arkadaş gibi görünmektedirler. Oğlu ile beraber gördüğünüzde gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar arasında olmasına hak vereceksiniz.

22/25

Sam Sonny Bryant

Sam Sonny Bryant

Sonny Bryany 76 yaşında olmasına rağmen görenlerin yaşını asla tahmin edemeyeceği bir görünüme sahiptir.

44 yaşında vücut geliştirme ile ilgilenmeye başlayana Sam bu kararını depresyonda olduğunu için verdiğini söylemektedir. Vücut geliştirme sporuna başladıktan 8 ay sonra bir turnuvaya katılarak 3. olmuştur.

Bu başarısında azimle çalışmanın katkısı büyüktür. Şuan aktif olarak dünya vücut geliştirme federasyonunda aktif olarak sporcudur. İlerleyen yaşına rağmen gençleri kıskandıran bir vücuda sahip olan Sam yaşlılığın tamamen zihinle alakalı olduğunu dile getiriyor.

23/25

Marks Sisson

Marks Sisson

Marks Sisson 66 yaşında bir spor aşığıdır. Sağlıklı yaşa, ağırlık çalış ve düzenli olarak koş sözleriyle sporu ve sağlıklı yaşamayı hayatının merkezine koyduğunu belli etmektedir. Düzenli olarak yaptığını egzersizler ve sağlıklı beslenmesi sayesinde gençlere taş çıkartacak karın kaslarına sahiptir. Marks

Sisson haftada bir sürat koşusu yapmakta ve aralıklı olarak da halter çalışmaktadır. İlerleyen yaşı bu sporlar sayesinde Marks’tan hiçbir şey götürememiş.

24/25

Johanna Quaas

Johanna Quaas

Johanna Quaas 94 yaşında ve dünyanın en yaşlı jimnastikçisidir. Jimnastik sporuna 3 yaşında başlayan Johanna halen aktif olarak jimnastik yapmaktadır.

3 kızı ve torunları bulunan kadın bu yaşına kadar 11 madalya kazanmıştır. Soysal medyada popüler olduktan sonra 86 yaşında Guinness rekorlar kitabına adını yazdırmayı başarmıştır. Yaptığı hareketleri görenler onun 94 yaşında olduğuna inanmak istememektedirler.

İlerlemiş yaşına rağmen denge ve güç isteyen bu sporda yaptıkları ile gerçek yaşına asla inanmayacağınız insanlar arasında olması sürpriz değildir.

25/25

Gerçek Yaşına Asla İnanmayacağınız 14 İnsan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!