featured

Aynı Yaşta Olan Ünlüler Kimler İnanamayacaksınız!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aynı yaşta olan ünlüler kimler inanamayacaksınız! Ünlüler dünyası her açıdan merak edilen ve takip edilen bir dünyadır. Her gün magazin kurcalarken kim ne yapmış, kim estetik yaptırmış, kim kiminle sevgili olmuş diye her şeyi incelemek isteriz. Ünlüler konusunda en çok merak edilenlerden biri de ünlülerin yaşıdır. Bazı ünlülerin yaşını duyunca mutlaka “nasıl olur ya çok genç görünüyor oysaki” demişizdir. Şimdi ise aynı yaşta olan ünlüler ile sizi şaşırtmaya geldik. Bu ünlülerin aynı yaşta olduğunu duyunca kısa süreli bir şok yaşayabilirsiniz.

Kim daha genç görünüyor, kim daha güzel yorumları yapmayı sevenler toplanın bu konu tam size göre. Biz yorumları yaptık şimdi yorumları sizden alalım. Aynı yaşta olan ünlüler listemizde 50 ünlü bulunuyor. Sizce hangisi daha genç duruyor? Ünlülerden bazılarının daha genç olmasının sebebi ne olabilir?

Aynı Yaşta Olan Ünlüler!

2/26

Mustafa Uğurlu ve Altan Erkekli

Mustafa Uğurlu ve Altan Erkekli

Türk sinema ve tiyatrosunun başarılı oyuncusu Mustafa Uğurlu ve meslektaşı olan tiyatro oyuncusu Altan Erkekli aynı yaşta olduklarına şaşıracağınız ünlülerdendir. 1955 yılında doğan oyuncular şu an 65 yaşında. Sizce hangisi daha genç diye soralım mı?

3/26

Pelin Karahan ve Berrak Tüzünataç

Pelin Karahan ve Berrak Tüzünataç

Kadın ünlüler gençlik iksiri içmiş gibi genelde yaşlarını göstermiyor. 1984 yılında doğan Pelin Karahan ve Berrak Tüzünataç şu an 35 yaşındalar inanabiliyor musunuz?

4/26

Nebahat Çehre ve Yıldız Kültür

Nebahat Çehre ve Yıldız Kültür

Aynı yaşta olduğuna çok şaşıracağınız ünlülerden biri de Nebahat Çehre ve Yıldız Kültür. Başarılı oyuncular 1944 yılında doğdu şu an 76 yaşında. Nebahat Çehre gençlik iksirinden biraz daha fazla içmiş gibi durmuyor mu?

5/26

Esra Erol ve Tuğba Büyüküstün

Esra Erol ve Tuğba Büyüküstün

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol ve başarılı oyuncu Tuğba Büyüküstün 1982 yılında doğdu. 37 yaşında olan iki güzel ismin aynı yaşta olduklarını duyduğunuzda hayli şaşıracaksınız.

6/26

Nazan Öncel ve Dilberay

Nazan Öncel ve Dilberay

Yakın zamanda kaybettiğimiz sevilen sanatçı Dilberay ve başarılı şarkıcı Nazal Öncel de aynı yaşta olan ünlülerden. Sevilen isimler 1956 yılında doğdu. Dilberay 2019 yılında hayata gözlerini yumdu, Nazan Öncel ise şu an 64 yaşında.

7/26

Nail Kırmızıgül ve Ahmet Mümtaz Taylan

Nail Kırmızıgül ve Ahmet Mümtaz Taylan

Bu ikiliyi görünce yok artık aynı yaştalar mı diyebilirsiniz. Evet Nail Kırmızıgül ve Ahmet Mümtaz Taylan 1965 doğumlu ve şu an 54 yaşında. Hangisinin daha genç durduğunu sormamıza gerek yok sanırım.

8/26

Ahmet Yenilmez ve Mirkelam

Ahmet Yenilmez ve Mirkelam

90’lı yılların unutulmaz şarkıcısı Mirkelam ve başarılı aktör Ahmet Yenilmez 1966 yılında doğdu. 53 yaşında olan ünlü isimler ilk etapta bir şok etkisi yaratmıyor değil.

9/26

Teoman ve Yılmaz Erdoğan

Teoman ve Yılmaz Erdoğan

Etkileyici sesi ile birçok başarıya imza atan Teoman ve oyunculukta yüksek kariyer yapmış olan Yılmaz Erdoğan da aynı yaşta olan ünlülerden. 1967 yılında doğan Teoman ve Yılmaz Erdoğan şu an 52 yaşında ve dinamikliklerinden bir şey kaybetmediler.

10/26

Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk

Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk

Genç sevgililerinden dolayı yaşıyla genelde gündeme gelen Acun Ilıcalı 1969 doğumlu yani 50 yaşındadır. Acun Ilıcalı ile aynı yaşta olan ünlülerden başarılı komedyen Beyazıt Öztürk her ne kadar gündeme gelmese de 50 yaşına girmiş bulunuyor. Yorum sizin!

11/26

Gülse Birsel ve Zuhal Yalçın

Gülse Birsel ve Zuhal Yalçın

Ekranların en çok güldüren isimlerinden biri Gülse Birsel ve başarılı oyuncu Zuhal Yalçın 1971 yılında doğarak aynı yaşta olan ünlüler listesinde bulunuyor. 49 yaşında olduklarına mı şaşıralım yoksa aynı yaşta olduklarına mı karar veremedik.

12/26

Ata Demirer ve Barış Falay

Ata Demirer ve Barış Falay

1972 yılında doğan ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer ve dizilerin sevilen yüzü Barış Falay şu an 48 yaşında. Ata Demirer Barış Falay’ı gençlikte biraz sollamış sanki.

13/26

Seda Sayan ve Safiye Soyman

Seda Sayan ve Safiye Soyman

Ekranların sevilen yüzleri Seda Sayan ve Safiye Soyman’da aynı yaşta olan ünlüler listesinde yer alıyor. 1961 yılında doğan güzel sanatçılar şu an 59 yaşında. Sizce hangisi 59 yaşında gibi duruyor?

14/26

Hakan Peker ve Mehmet Çevik

Hakan Peker ve Mehmet Çevik

Yıllar geçtikçe gençliğinden bir şey kaybetmeyen Hakan Peker ve oyuncu Mehmet Çevik 1961 yılında doğdu. Şu an 59 yaşında olan ünlüler vay be aynı yaşlar mıymış dedirtmiyor mu?

15/26

Sinan Özen ve Sinan Engin

Sinan Özen ve Sinan Engin

İsimleri aynı doğum tarihleri aynı ama farklı olan bir şey var galiba. Sinan Özen’in ve Sinan Engin’in 56 yaşında olduğunu duyunca şok yapabilirsiniz. 1964 yılında doğan iki ünlü isim aynı yaşta olmaları ile oldukça şaşırtıyor.

16/26

Engin Altan Düzyatan ve Timur Acar

Engin Altan Düzyatan ve Timur Acar

Sevilen oyuncular Engin Altan Düzyatan ve Timur Acar 1979 yılında doğdu. Karizmaları gün geçtikçe daha da artan oyunculardan sizce hangisi daha genç duruyor?

17/26

Tolgahan Sayışman ve Rasim Ozan Kütahyalı

Tolgahan Sayışman ve Rasim Ozan Kütahyalı

Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Tolgahan Sayışman ve sık sık gündeme gelen sunucu Rasim Ozan Kütahyalı da aynı yaşta. 1981 yılında doğan ünlüler şu an 39 yaşında. Sizce de Tolgahan daha genç durmuyor mu?

18/26

İrem Derici ve Hande Soral

İrem Derici ve Hande Soral

Son zamanların konuşulan isimlerinden İrem Derici ve oyunculuğu ile ekranları süsleyen Hande Soral 1987 yılında doğdu. İki güzel ünlü de 33 yaşında. Sizce hangisi en çok yaşını gösteriyor?

19/26

Rıdvan Dilmen ve Ahmet Çakar

Rıdvan Dilmen ve Ahmet Çakar

İki spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Ahmet Çakar da aynı yaşta olan ünlüler listesinde yer alıyor. 1962 yılında doğan iki spor yorumcusu şu an 58 yaşında ve takipçileri Rıdvan Dilmen’i daha genç buluyor.

20/26

Dağhan Külegeç ve Berdan Mardini

Dağhan Külegeç ve Berdan Mardini

Aynı yaşta olduklarına en çok şaşıracağınız isim Dağhan Külegeç ve Berdan Mardini olabilir. 1978 yılında doğan iki ünlü isim şu an 41 yaşında.

21/26

Necati Şaşmaz ve Kerem Kupacı

Necati Şaşmaz ve Kerem Kupacı

Haydaa diyorsanız haklısınız. Necati Şaşmaz ve Kerem Kupacı da aynı yaşta olan ünlülerden. 1971 yılında doğan ünlüler şu an 49 yaşında. Hayat Bilgisi’nin Kerem’i sanki hiç 49 yaşında olmayacakmış gibi geliyordu değil mi?

22/26

Ajda Pekkan ve Ayten Uncuoğlu

Ajda Pekkan ve Ayten Uncuoğlu

Yaş konusu geçince Ajda Pekkan olmazsa olmazlardandır. Gençlere taş çıkaran güzel şarkıcı Ajda Pekkan ve başarılı oyuncu Ayten Uncuoğlu 1946 yılında doğdu. Yani iki güzel isim de şu an 74 yaşında.

23/26

Şebnem Ferah ve Defne Samyeli

Şebnem Ferah ve Defne Samyeli

Şebnem Ferah ve Defne Samyeli de aynı yaşı paylaşan iki ünlü isim. 1972 yılında doğan Ferah ve Samyeli şu an 48 yaşında.

24/26

Özge Özpirinçci ve Fahriye Evcen

Özge Özpirinçci ve Fahriye Evcen

Aldıkları rollerden mi yoksa yüz hatlarından mı bilinmez Özge Özpirinçci ve Fahriye Evcen’in aynı yaşta olması da insanları şaşırtıyor. Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci 1986 yılında doğan ve aynı yaşı paylaşan ünlülerdendir.

25/26

Mustafa Sandal ve Ferhat Göçer

Mustafa Sandal ve Ferhat Göçer

Yine çok şaşıracağınız iki isim karşınızda. Mustafa Sandal ve Ferhat Göçer 1970 yılında doğdu. 50 yaşında olan iki isim de bence oldukça şaşırtıyor. Ama yüksek enerjisi ve tarzından dolayı Mustafa Sandal, Ferhat Göçer’i gençlik yarışında geçmiş görünüyor.

26/26

Pınar Altuğ ve Ebru Gündeş

Pınar Altuğ ve Ebru Gündeş

Aynı yaşta olan ünlüler serisinin sonucusu Pınar Altuğ ve Ebru Gündeş oluyor. 1974 yılında doğan iki güzel isim şu an 45 yaşında. Hangisi daha genç duruyor yorum sizin!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!