featured

Uşak Valisi Funda Kocabıyık Kimdir? Uşak'ın Başarılı ve Sempatik Valisi Hakkında Bilmedikleriniz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kariyer basamaklarını adeta adım adım tırmanan Uşak Valisi Funda Kocabıyık Kimdir? Funda Kocabıyık ve etkileyici geçmişi ile tanışmaya hazır mısınız?

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, başarıları ile her kadının rol model alabileceği önemli bir Cumhuriyet kadınıdır. Asıl mesleği Felsefe Öğretmenliği olan Funda Kocabıyık, başarı basamaklarını adeta adım adım, ilmek ilmek dokumuştur. Son görevi Uşak valiliği öncesinde çok sayıda bürokratik görev yapmış olan Funda Kocabıyık hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam ediniz.

2/11

Funda Kocabıyık Kimdir ?

Funda Kocabıyık Kimdir ?

Bugünün Uşak Valisi Funda Kocabıyık, aslında bir Felsefe öğretmenidir.

3/11

Funda Kocabıyık Nereli ?

Funda Kocabıyık Nereli ?

Uşak’ın en işlek caddesini sosyal mesafe konusunda teftiş ederken görüntülenen Funda Kocabıyık Twitter sosyal medya platformunda çok konuşulmuştu. Vatandaşa karşı takındığı tutumunu sert bulan sosyal medya kullanıcıları, Uşak Valisi hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuşlardı. Peki, Uşak Valisi Funda Kocabıyık nereli ? Başarılı vali Kahramanmaraş Afşin doğumludur.

4/11

Funda Kocabıyık Kaç Yaşında ?

Funda Kocabıyık Kaç Yaşında ?

Değerli valimiz hakkında merak edilen bir diğer soru ise Funda Kocabıyık Kaç Yaşında sorusudur. Kocabıyık, 1972 yılında doğmuştur. Yani 2020 itibari ile sayın valimiz 48 yaşındadır.

5/11

Funda Kocabıyık Eğitim Hayatı

Funda Kocabıyık Eğitim Hayatı

Funda Kocabıyık Twitter üzerinden çok sık trend olan bir bürokratımızdır. Hayatındaki asli önceliği idealist devletçi tavrıdır. Hacettepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunu olan Kocabıyık ‘ın asıl alanı Felsefe Grubu Öğretmenliğidir.

6/11

Öğretmen Kocabıyık

Öğretmen Kocabıyık

Sayın Uşak Valisi Funda Kocabıyık üniversiteden mezun olduktan sonra, ilk görev yeri Ordu Ünye İmam Hatip Lisesi’nde çalışmaya başlamıştır.

7/11

Müfettiş Yardımcısı Funda Kocabıyık

Müfettiş Yardımcısı Funda Kocabıyık

1995 ile 2005 yılları arasında Ankara Dikmen lisesinde öğretmenlik görevine devam eden Sayın Funda Kocabıyık, 2005 yılında MEB tarafından yapılan müfettiş yardımcılığı sınavını kazanmıştır.

8/11

MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü

MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü

Öğretmenlik ile başladığı devlet hizmetine MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü görevi ile devam etmiştir. 2011 yılında başladığı bu görevden 2012 yılında Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne atanmıştır.

9/11

 Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü

2016 yılında ise Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü olarak atanan Funda Kocabıyık bu görevde de hakkıyla hizmet etmiştir.

10/11

Uşak Valisi Funda Kocabıyık

Uşak Valisi Funda Kocabıyık

Kocabıyık 27 Ekim 2018 tarihinde ise Uşak Valisi olarak atanmıştır.

11/11

Uşak Emniyeti ile Kol Kola

Uşak Emniyeti ile Kol Kola

Uşak Valisi olarak görevini sürdürdüğü bu dönemde başarılarıyla adından söz ettiren Kocabıyık, Uşak Emniyet Teşkilatı ile de yakından çalışmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!