featured

Burçlar ve Cinsellik Arasındaki Bağ Nedir? Burcunuza Göre Libidonuzu Öğrenin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçlar insanın karakterine oldukça etki ediyor. Peki, hangi burcun nasıl cinsellik yaşadığını biliyor musunuz? İşte, burçlara göre libido dereceleri!

Burçlar insanın karakterine oldukça etki ediyor. Peki, hangi burcun nasıl cinsellik yaşadığını biliyor musunuz? İşte, burçlara göre libido dereceleri!

Burçlar ve Cinsellik Arasındaki Bağ Nedir? Burcunuza Göre Libidonuzu Öğrenin!

Burçlar ve cinsellik arasında tahmin edemediğiniz kadar büyük bir bağ vardır. İnsanlar cinselliğini dahi farkında olmadan olsa bile burçlarına göre yaşarlar. Her burcun birbirine benzer cinsel özellikleri olduğu gibi, birbirinden çok başka özellikleri de vardır. Şimdi sizlerle burçlar ve cinsellik arasında ki bağı burç burç anlatacağız! Burcunuzu söyleyin, size libidonuzu söyleyelim!

Koç Burcu ve Cinselik

Koç Burcu ve Cinselik

Tuttuğunu koparan, yaptığı her işte başarı timsali olan ve sevgilisine deli gibi bağlanan koç burcu cinsellik konusunda hiç pasif olur mu? Sevgili koç burçları, sizin öyle bir cinsellik anlayışınız var ki, hani olur da biri aklınızın içine girebilse gördükleri karşısında nutku tutulurdu! Hatta senin için yürüyen libido desek hiç de abartmış olmayız.

Akla hayale gelmeyecek fanteziler ve cinsellik de doyumsuzluk tam da sizin işiniz. Fakat bir ayrıntı var, siz ne yaparsanız aşkla yaparsınız!

Boğa Burcu ve Cinselik

Boğa Burcu ve Cinselik

Hayatın her alanında biraz yavaş ve ciddi olan boğa burcu cinsellik konusunda bu durumun oldukça zıttını yaşar.

Boğa burçlarının içinde durduramadığı cinsel bir arzu vardır. En az yemek yemeyi sevdikleri kadar cinselliği de seven boğalar, fantezi insanı değillerdir. Ancak partneri isterse hayır demez. Cinselliklerini oldukça düz lakin şehvetli yaşarlar.

İkizler Burcu ve Cinsellik

İkizler Burcu ve Cinsellik

İkizler burcu duygusal olsa da oldukça zeki bir burç olduğundan mantığını bir adım önce tutar. İşte cinselliklerini de tam olarak bu şekilde yaşarlar.

Abartısız ancak doyacağı ve doyduracağı şekilde. Fantezi insanı olmasa da çeşitli ve farklı mekanlara hayır demez. Onun için rahat olması önemlidir. Rahat ortam sağlandıktan sonra istekleri doğrultusunda hareket edilirse, içinden oldukça şehvetli bir insan çıkabilir.

Yengeç Burcu ve Cinsellik

Yengeç Burcu ve Cinsellik

Burçların içinde belki de en duygusalı olan yengecin içinde adeta bir panter yattığını biliyor musunuz? Yengeç cinsellik yaşarken önce yavaştan alacak, ardından kulağınıza şiirler okuyacak, sözleriyle sizi kendinden geçirecek. Hemen ardından size yaşatacağı cinsel deneyimle adeta sizi kendinizden geçirecek.

Sevgili yengeç! Sen de ne yere bakan yürek yakanmışsın! Karşıdan bakan seni romantik bir sevgi pıtırcığı olarak görse de gerçekleri biliyoruz!

Aslan Burcu ve Cinsellik

Aslan Burcu ve Cinsellik

Aslan burcu cinsellik dedim mi bir duracaksınız! Her zaman baskın olmayı seven aslan burcu cinsellik de de üstünlük sağlamayı sever. Köle olacağı cinsten fanteziler onun hoşuna gitmez. O sadece köle etmeyi, üstün olmayı sever.

İşin enteresan tarafı cinsellik esnasında bunu öyle bir edayla yapar ki, bu partnerinin de oldukça hoşuna gider. Sevgili aslanların libidosu öyle yüksek ki, onlara yetişmek mümkün değil!

Başak Burcu ve Cinsellik

Başak Burcu ve Cinsellik

Titizliği ile ünlü başaklar cinsellik konusunda da oldukça titizler. Başak burcu cinsellik yaşarken bunu asla öylesine yapmaz. Gerçekten istediği ve sevdiği insan ile bildiği yer ve mekan olma konusunda ısrarcıdır.

Başaklar başka yataklar da başka kişiler ile sevişemezler. Temizliğinden emin olmalılardır. Bunun dışında aslında oldukça renkli bir cinsel yaşama sahiptirler. Gündelik hayatında içinde ki şehveti her ne kadar belli etmese de şehvet dolu olduğunu seks esnasında ki davranışlarından kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Cinsellik

Terazi Burcu ve Cinsellik

Sevgili terazi, yürüyen libido olduğunu öncelikle sana söylemek isteriz. Hiç fark ettirmediğin, sadece cinsel uyumu yakaladığın insan da ortaya çıkan ve dudak uçuklatan bir libidon var!

Kadın terazi ya da erkek terazi olman hiç fark etmez. Terazi cinsellik konusunda adeta nirvana yapan fantezilere sahip!

Akrep Burcu ve Cinsellik

Akrep Burcu ve Cinsellik

Seks timsali akrepler desek asla abartmış olmayız! Sadece cinsellik esnasında değil, yürürken, konuşurken, bilgisayar başında iş yaparken dahi seksapalitelerini ortaya koyarlar ve bunu asla bilinçli yapmazlar.

Akrep burcu cinsellik duygusu adeta doğuştan gelmedir. Herkesle garip bir şekilde ten uyumu yaşarken, cinselliğe asla doymazlar. Yürüyen cinsellik abidesi akrepler romantiklikten uzak değiller ancak seks onlar için her zaman daha önemlidir.

Yay Burcu ve Cinsellik

Yay Burcu ve Cinsellik

Burçlar ve cinsellik arasında ki uyum yay burcunda da kendini gösteriyor. Evet sevgili yay cinsellik konusunda öyle kriterlerin var ki, sana yetişmek mümkün değil!

Özgürlüğüne düşkün olduğun kadar cinselliğe düşkün olman karşındaki kişiyi bazen zorlasa da cinsellik sonrası verdiğin mutluluk partnerini de oldukça mutlu ediyor. Çeşitli mekanlar, farklı fanteziler tam da sana göre! E, ne diyelim? Umarım hayatın boyunca hep cinsel uyumunun olduğu insanlarla karşılaşırsın!

Oğlak Burcu ve Cinsellik

Oğlak Burcu ve Cinsellik

Her şeyde mantığı ile hareket eden oğlaklar iş cinselliğe gelince bir adım geri gidiyorlar. Oğlak burcu cinsellik konusunda kendisini öyle saklıyor ki görseniz bu insanın hiç mi arzusu yok, diye sorarsınız. Ancak işin gerçeği bu değil. Oğlaklar cinsellik dürtülerini büyük bir ustalıkla saklarken, iş cinselliği yaşamaya gelince tüm tabuları yıkıyorlar!

Yaşamadan anlaşılmaz tabiri tam da size göre! Sert hamleler ama aynı zamanda romantik adımlar seks esnasında tam da size göre!

Kova Burcu ve Cinsellik

Kova Burcu ve Cinsellik

Hayatlarının her alanında başarılı olan kova burçları cinsellik de de ön planda olmayı severler. Onlar için tutkulu bir sevişme, sarılmanın ötesinde olsa da bunu herkese karşı göstermezler.

Birlikte olacakları insanı kendileri seçerler ve fantezileri çoktan hazırdır. Kova burcu cinsellik konusunda da öncü ve zeki davranan bir burçtur.

Balık Burcu ve Cinsellik

Balık Burcu ve Cinsellik

Ah balık duygusal balık! İçinde ki vahşi duyguları sadece cinsellik sırasında ortaya çıkarman seni adeta tercih sebebi yapıyor.

Gerçi sen, seçilmez seçerdin öyle değil mi? Unutmuşuz! Sevdiğin insanla yaşadığın cinsellik, partnerini kendinden geçiriyor! Yavaş ön sevişmen, ardından yaşattığın şehvetli cinsellik partnerinin seni sürekli arzulamasına sebep oluyor!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!