featured

Ne Kadar Kıskanılıyorsun? 10 Soruluk Kıskançlık Testi ile Çevrendekilerin Seni Ne Kadar Kıskandığını Öğren!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ne kadar kıskanılıyorsun? Her zaman çevrende ön planda mı olursun? 10 soruluk kıskançlık testi ile çevrendekilerin seni ne kadar kıskandığını öğren!

Her zaman çevresindekiler tarafından kıskanılan insanlar vardır. Bazen duyguları ile bazen başarıları ile bazense sadece dış görünüşleri ile çevreleri tarafından kıskanılan bu insanlar çoğu zaman negatif yönleri aranan kişiler olur. Peki, senin çevrende seni kıskanan insanlar var mı? Bunu nasıl anlıyorsun? Kıskanıldığını anladığında neler yapıyorsun? İşte, 10 soruda çevrendekilerin seni ne kadar kıskandığını öğrenmenin yolu!

Tek yapman gereken karşına çıkan sorulara cevap vermek ve seçtiğin şıkların doğru cevaplarını not etmek. Kıskançlık testi sonunda cevaplarına aldığın puanları toplayarak ne kadar kıskanıldığını öğrenebilirsin.

2/25

Sen nasıl birisin?

Sen nasıl birisin?

Çoğu insan günlük hayatın karmaşasından bunaldığında çevresinde stresli ve gergin bir atmosfer oluşturur. Bazıları da vardır ki ne olursa olsun etrafını neşelendirenlerden olur. Sen hangisisin?

3/25

Sen kaç puan aldın?

Sen kaç puan aldın?

Günlük hayat sorumuza verdiğin cevap a şıkkı ise 10 puan aldın demektir. Eğer senin için doğru cevap b şıkkı ise 20 puan ve c şıkkı ise 30 puan aldın demektir. Şimdi aldığın puanı not et ve bir sonraki soruya geç.

4/25

Ne kadar çok arkadaşın var?

Ne kadar çok arkadaşın var?

Üzgün olduğunda tek başına kalmak mı istersin? Yoksa bir arkadaşınla paylaşmak mı rahatlatır seni? Peki, moralin bozukken derdini paylaşabileceğin arkadaşın var mı?

5/25

Arkadaş sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Arkadaş sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Arkadaş sorumuza cevabın a şıkkında ise 20 puan kazandın demektir. Eğer senin için en uygun cevap b ise hanene 10 puan yazıldı. C şıkkı ile kazandığın puan ise 30’dur.

6/25

Seninkinde ne var?

Seninkinde ne var?

Taze evlilerin duvar kağıdında eşleri, yeni anne babaların bebekleri olur. Seninkinde ne var?

7/25

Duvar kağıdın sana kaç puan kazandırdı?

Duvar kağıdın sana kaç puan kazandırdı?

Eğer duvar kağıdında bir arkadaşın ya da aile fotoğrafın varsa 30 puan, hoşuna giden bir fotoğraf varsa 20 ve eğer telefonun ile birlikte gelen fotoğraf hala duvar kağıdı olarak duruyorsa 10 puan kazandın demektir. Şimdi, aldığın puanı not et ve bir sonrakine geç.

8/25

Boş zamanlarında ne yaparsın?

Boş zamanlarında ne yaparsın?

İnsanlara hobilerin nedir diye sorulduğunda, her zaman boş zamanlarında ne yaptıklarını anlatırlar. Aslında hobiler, boş vakitte yapılan uğraşlar değildir. Hobi demek, onun için zaman ayrılan işler demektir. Sen de boş vakitlerinde hobilerini yapanlardan mısın? Neler yapıyorsun? Yorumda bu konuda bizlere fikir verebilirsin.

9/25

Boş zamanlar sana kaç puan kazandırdı?

Boş zamanlar sana kaç puan kazandırdı?

Eğer sen de bir sosyal medya kurdu ise bu sorudan alacağın puan 10’dur. Boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen sosyal kişilerdensen puanın 30 ve eğer boş zamanların yalnızca sana aitse 20 puan kazandın demektir. Haydi bir sonraki soruya geçelim.

10/25

Arkadaş ortamında nasılsın?

Arkadaş ortamında nasılsın?

Bazıları vardır ki arkadaş ortamlarının en sevileni olur; bazıları da vardır ki onlarsız bir etkinlik planı yapılamaz, mümkün değildir. Sen arkadaş ortamında nasılsın?

11/25

Arkadaş ortamın sana kaç puan kazandırdı?

Arkadaş ortamın sana kaç puan kazandırdı?

Arkadaş grubu ile zaman geçirmeyi sevmeyenlerdensen puanın 10; eğer sensiz bir grup toplantısı olamazsa puanın 30 ve sıradan ve uyumlu tiplerdensen puanın 20 ‘dir. Sen kaç puan aldın?

12/25

Şu an bir ilişkin var mı?

Şu an bir ilişkin var mı?

Sahi, bunu hiç konuşmadık. Şu an bir ilişkin var mı? Yoksa olmak üzere mi?

13/25

Bu soru sana kaç puan kazandırdı?

Bu soru sana kaç puan kazandırdı?

Eğer bir ilişkin yoksa bu sorudan alacağın puan 10 ‘dur. Eğer uzun süreli bir ilişkiniz varsa bu sorudan tam 30 puan aldınız demektir. Eğer siz de yakın zamanda bir ilişkiye hazırlanıyorsanız, alacağınız puan 20 demektir. Aldığın puanı not et ve bir sonraki soruya geçmek için aşağı bak.

14/25

Sen hangisini seversin?

Sen hangisini seversin?

Sen de bir sabah kuşu musun? Sabahları güneş doğmadan kalkan ve uyandığında güne enerjik başlayanlardan mısın?

Yoksa öğlen saatleri senin en sevdiğin saatler mi? Ne gececi ne sabahçıyım, ben tam bir gündüzcüyüm mü diyorsun?

Yoksa senin zamanın gece mi? El ayak çekildiğinde, sessizlik hakim olduğunda işte, benim için en eğlenceli ve en verimli zaman mı diyorsun? Sen hangisisin?

15/25

Zaman sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Zaman sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Eğer sabahların adamı isen senin puanın 20. Eğer öğlenciysen bu sorudan alacağın puan 10 ve eğer tam bir gece kuşu isen senin puanın 30.

16/25

Derslerle aran nasıldır?

Derslerle aran nasıldır?

Hemen her kişilik testinde yer alan başarı sorularından biri olan dersler ya da işler sorusunda senin tercihin nedir?

17/25

Dersler sana kaç puan kazandırdı?

Dersler sana kaç puan kazandırdı?

Eğer bu soruya a şıkkı ile cevap verdiysen hanene 30 puan eklenmiş demektir. Eğer senin için en uygun cevap b şıkkı ise alacağın puan 20’dir ve senin için doğru cevap c şıkkında yer alıyorsa bu soru sana 10 puan kazandırdı demektir. Sen kaç puan aldın?

18/25

Seni neden ararlar?

Seni neden ararlar?

Çok sevecen ve hayırlı arkadaşlara sahip olmak bugünlerde ne yazık ki çok zor. Hele bir de yeni bir arkadaşlıksa, seni neden aradığını çoğu zaman kestiremezsin bile. Peki, senin arkadaşların seni neden arıyor?

19/25

Arkadaş sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Arkadaş sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Bu soruya cevabın a şıkkında gizli ise 20 puan, b şıkkı ile arkadaşımı buldum diyorsan 30 puan ve eğer arkadaşların için doğru şık c şıkkı ise 10 puan kazandın demektir.

20/25

Sosyal medyada ne kadar aktifsin?

Sosyal medyada ne kadar aktifsin?

Günümüzde, sosyal medya paylaşımı yapan, her anını paylaşan ve adeta bu alanlarda yaşayan binlerce kişi bulunmaktadır. Bazıları da vardır ki sosyal medya hesabı açmaz, varsa bile çok nadir paylaşımda bulunur. Sen hangisisin?

21/25

Sosyal medya sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Sosyal medya sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Eğer sen de bir sosyal medya kurdu isen bu sorudan tam 30 puan kazandın demektir. Sadece özel anlarını paylaşan kişilerden isen senin için doğru cevap b şıkkıdır ve sana 10 puan kazandırmış demektir. Eğer sosyal medyadan hiç hoşlanmıyorsan, senin cevabın c şıkkı ve kazandığın puan ise 20’dir.

Şimdi tüm puanlarını topla ve seni ne kadar kıskandıklarını gör.

22/25

100 - 160 Puan Arası: Hiç Kıskanılacak Biri Değilsin

100 – 160 Puan Arası: Hiç Kıskanılacak Biri Değilsin

Eğer kıskançlık testi içerisindeki 10 sorudan 100 ile 160 arasında bir puan kazanmışsan, hiç kıskanılacak bir yaşam tarzın yok demektir. Kafana göre, çok rahat bir yaşam sürdüğün için bizce çok çok şanslısın.

Hatta çevrendeki olaylar seni yakından ilgilendirmiyorsa hiç bulaşmıyorsun. Bu çok güzel bir yetenek. Kimsenin ne düşündüğü hiç umurunda değil. Bunu başarabilmen çok güzel. Ne istiyorsan onu yapıyorsun. Seni tebrik ederiz. 🙂

23/25

170 ile 230 Puan Arası: Kıskanılmak Senin Kanında Var!

170 ile 230 Puan Arası: Kıskanılmak Senin Kanında Var!

Kıskançlık testi cevapların, senin çok kıskanılan biri olduğunu ortaya çıkardı. Cevaplarında samimi isen gerçekten çok kıskanılıyorsun.

Çevrendekilerin gözü her an üzerinde. Bunu sen de hissediyor musun? Hatta çoğu insanın hayallerindeki hayatı yaşıyorsun. Bence bunun tadını çıkarmalısın.

24/25

240 - 300 Puan Arası: Sen Dünyanın En Kıskanılan İnsanısın!

240 – 300 Puan Arası: Sen Dünyanın En Kıskanılan İnsanısın!

Evet, eğer 240 ile 300 puan arasında bir puana sahipsen, sen çok ama çok kıskanılıyorsun. Girdiğin yere neşeni de götüren bir insan olarak seni hem çok seviyorlar hem de çok kıskanıyorlar.

Sakın bunu olumsuz algılama. Rehavete kapılma. Bu çizgini bozmadan insanlara örnek olmaya devam et. Harikasın!

25/25

Sana hangisi çıktı?

Sana hangisi çıktı?

Kıskançlık testi sonucuna göre kıskanılıyor musun? Test sonucu gerçekten sana ve yaşamına uygun mu? Haydi, yorumlardan paylaşalım. Önerilerini merakla bekliyoruz…

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!